Отговори
# 465
Може ли по-подробно за дишането  Praynig
Наистина понякога имам много нервни моменти, без причина и за съжаление си го отнасят хората около мен  Confused
Какво да правя, характера ми е такъв - първо говоря и действам, а след това се сещам, че е трябвало да помисля...  Tired

На първа страница има 4 темички за дишане ... върни се там и потърси за повече подробности Simple Smile
ето ти първото, което се обяснява как да се диша http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=550714.msg17274108

Аз като се ядосам или си помисля нещо лошо за някой и веднага започвам на ум да си казвам: Обичам те, съжалавям, моля те прости ми, благодаря!   Някак си ми действа да избягам от тези негативни мисли връхлетяли в главата ми!  Wink

# 466

Аз като се ядосам или си помисля нещо лошо за някой и веднага започвам на ум да си казвам: Обичам те, съжалавям, моля те прости ми, благодаря!   Някак си ми действа да избягам от тези негативни мисли връхлетяли в главата ми!  Wink
аз правя по същия начин.това ме успокоява,защото и аз съм от тези дето много често избухват преди да помислят.смятам че ми се отразява много добре.

# 467
  • Tам през Атлантическия океан
чая от лавандула може да действа силно успокояващо.
може да опитате и с аромотерапия - по една капка лавандула, маточина и истинска българска роза в аромолампата.
А с дишането се балансират енергиите и може да се повлияе дори на обмяната на веществата.
И ти ли караш ПМС  Mr. Green

Vox
, сори ама пустата луна е виновна  Whistling

# 468
Дишането действа успокояващo и редовните упражнения може да способстват за  трайно развитие на спокойствие и търпение. Може да се усили ефекта с комбинация на дишане + положителни утвърждения. а и още нещо - индийски методи на дишане може да са неподходящи за европейци. Примерно Дънов е давал в три такта - вдишване , задържане и  издишване , без задържане след издишване.(и е предупреждавал в смисъл, че индийски дихателни методи не са подходящи за европейци)

# 469
чая от лавандула може да действа силно успокояващо.
може да опитате и с аромотерапия - по една капка лавандула, маточина и истинска българска роза в аромолампата.
А с дишането се балансират енергиите и може да се повлияе дори на обмяната на веществата.
И ти ли караш ПМС  Mr. Green

Vox
, сори ама пустата луна е виновна  Whistling

и Нибиру, нали Stuck Out Tongue   Mr. Green

# 470
  • Tам през Атлантическия океан
Тоя не го познавам  Sunglasses

# 471
"Подсъзнанието може много! Свръхсъзнанието може всичко!"

Какво мислите за тази мисъл?

# 472
"Подсъзнанието може много! Свръхсъзнанието може всичко!"

Какво мислите за тази мисъл?
  bouquet

# 473
Много  моля-  ПОМОГНЕТЕ!
Нашият  домашен  любимец-  булонката  Мемо-  излезна  от  дома и  най- вероятно  се е  загубил.
От всичко , което  чета  тук  съм  убедена  ,  че  всички  вие  сте безкрайно  добронамерени и  помагате  с  безценни  съвети и  енергийно.
Малката  ми  дъщеря  плака   много!!!!
Прочетохме  молитвата  от  "Лечение  с  ангели" ,  молихме  се ,  обикаляхме  много  да  го търсим.
Извинявам  се,  за  някои  проблема  може  да  се  окаже  смешен,  но  ние  си  живеем   заедно  от  5  год. и  много  сме  се  привързали  и  обичаме   Мемо!

БЛАГОДАРЯ ВИ!  ПОКЛОН  ПРЕД ВАС!

# 474
nikata1234Hug Първо се успокой! Моята котка изчезна лятото, с мен е от години, обиколила е половин свят, не сме се делили. Знам какво изпитваш. Аз я бях отписала. Имах някакви отвратителни видения. Наложих си обаче да вярвам. Помоли ангелите за помощ! Помоли ги и да осветят на животното пътя към дома и да го съпроводят, в обща полза и ничия вреда. Приеми, че се грижат за теб и него по най-добрия начин и ще бъдете заедно за доброто на всички. Не спирай да ги молиш всеки ден. Моята котка си дойде след седмица, никога не беше била сама навън.  Peace

# 475
nikata1234,имаш и моята подкрепа. Praynig Praynig Praynig

Вашата фея покровителка
Всеки от нас според датата си на раждане си има фея орисница, която бди над него през целия му живот.Нейната роля и да ни помогне да работим с остатъчни кармични енергиисвързани с други царства . Една от нейните задачи е да помога при разплитане на кармични възли на групово , семейно и индивидуално ниво. И не забравяйте точно, когато празнувате рожденния си ден да оставите малък подарък на феята, за да й покажете, че вярвате в нея и цените нейното присъствие в живота ви.- от Нина Ничева- Матрица на кармата

http://www.sibir.bg/blog/Magiana/?blogPage=blogPreviewArticle&artID=413960

Тони, много точно е за простора и ми хареса- добър отговор на оная приказка- равнината ражда тикви. Истина е, че за да оцениш/прецениш едно нещо, трябва да се отдалечиш от него, за да го видиш добре.Когато си близо до него- не го виждаш. Така е и с влюбените- сливат се в началото и не се виждат. А за Добруджа- на мен растоянието ми помогна да чуя" Песента на колелетата".

# 476
А  ММ един ден ми каза,че искал и той да има цикъл..не било справедливо, жена ,две щерки и котката и тя женска...все някой бил в цикъл и той трябвало да търпи настроенията ни... Joy  Аз му казах да не се къхъри, защото на него това му е перманентното състояние..../ а аз допускам,че и рибите ни са женски,защото как пък едно бебе не родиха 100 години! - ама не исках да го разтройвам още повече,че той и без това ,като ги храни все им вика : Моите момчета...?..........

# 477
nikata1234 ,  имаш моята 100% подкрепа! Praynig Praynig Praynig
simplyaven много добре те е посъветвала!
Да прегърнеш пухчето си много скоро!!!!  Praynig  Heart Eyes

И да се похвалиш, ей!

# 478
Момичета чувствам се отчаяна и не виждам изход. Правих почти всичко от техниките, визуализирах, вярвах, но засега моето най-голямо желание не се сбъдва. Зная, чувствам, сигурна съм, че ще стане, но на моменти изпадам в депресия. Толкова много искам да започна работа, като счетоводител, но навсякаде искат стаж, аз го имам, но преди години. Може и възрастта ми да оказва влияние, все пак едва сега завърших висшето си образование, а не съм млада  Embarassed Някои от вас ще ми кажат, че трябва и действие. Разбира се, че не стоя и само да се моля постоянно търся, но засега не успявам. Може би нещо не правя както трябва.   ooooh! Чувствам ви близки и сте единствените на, които мога да изплача болката си. По принцип не обичам да споделям, дори и с най-близките, за да не ги натоварвам, а и смятам, че за това положение вината си е изцяло моя. Много ви моля изпратете ми своята положителна енергия за решаване на моя проблем, много ви моля!  PraynigБлагодаря, Простете, Обичам ви!  Heart Eyes

# 479
Zari_a не се отчайвай!!! аз търся работа от година и половина, имам 2 висши и някакви курсове и нищо сериозно... пращам ти щастие, за да си намериш подходящата работа, с добър шеф и готини колеги!!!
nikata1234, много светлина , за да се намерите с Мемо!!! майка ми като намери загубено куче го пребира и се грижи за него, така че не се тревожи, може да е в добри ръце!!!

ПРекрасни сте  Heart Eyes обичам ви Hug благодаря ви !

Общи условия

Активация на акаунт