Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви са мненията за паразитизма и просията?
Какви са мненията за споделяне на техники и знания във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какви са мненията за паразитизма и просията?
-
Какви са мненията за споделяне на техники и знания във форума?
-
Какво представлява професията „консултант по щастие“ и какво е НЛП?
-
Какво представлява ресторантът 'Веда хаус' и какво е 'движението за кришна съзнание'?

Първо се успокой! Моята котка изчезна лятото, с мен е от години, обиколила е половин свят, не сме се делили. Знам какво изпитваш. Аз я бях отписала. Имах някакви отвратителни видения. Наложих си обаче да вярвам. Помоли ангелите за помощ! Помоли ги и да осветят на животното пътя към дома и да го съпроводят, в обща полза и ничия вреда. Приеми, че се грижат за теб и него по най-добрия начин и ще бъдете заедно за доброто на всички. Не спирай да ги молиш всеки ден. Моята котка си дойде след седмица, никога не беше била сама навън.
Аз му казах да не се къхъри, защото на него това му е перманентното състояние..../ а аз допускам,че и рибите ни са женски,защото как пък едно бебе не родиха 100 години! - ама не исках да го разтройвам още повече,че той и без това ,като ги храни все им вика : Моите момчета...?..........

Чувствам ви близки и сте единствените на, които мога да изплача болката си. По принцип не обичам да споделям, дори и с най-близките, за да не ги натоварвам, а и смятам, че за това положение вината си е изцяло моя. Много ви моля изпратете ми своята положителна енергия за решаване на моя проблем, много ви моля!