Отговори
# 120
Момичета като визуализирате имате ли си определен ритуал, например затваряш очи, отпускаше се и т.н.
Защото аз вечер се опитвам, ама докато благодаря на вселената и съм заспала, просто много съм натоварена напоследък, сутрин скачам акто пружина и хуквам.
Единственото място, което е само мое и съм сама е в колата. Там винаги си открадвам минутки, между точка А и точка Б и си визуализирам, ама съсм отворени очи, просто се чувствам така сякаш съм сбъднала мечтата си, без да говоря, без да медитирам. Дали така става  newsm78
Иначе смея да твърдя че всяко нещо което съм си пожелала ми се е случило. Дано да продължава така и за напред.  Praynig

# 121
според мен техниките е хубаво да се правят на спокойствие , без притеснение, за да не се внася вибрация на напрежение/ бързане в това което правим. При каране на кола може примерно утвърждения да се правят, но визуализация много не ми се връзва. Трябва да се отделя определено време за себе си - основно за нашето развитие и усъвършенстване. Защото дори и да получим това, което искаме, ако не сме се променили вътрешно...

# 122
  • София
Благодаря за новата тема, прекрасно оформена, с много труд и желание. Благо-даря! Hug  bouquet
крем-карамел, може ли повече инфо за Верещагин, очевидно нещо съм изпуснала...?
Аз карам кола всеки ден по около два часа- и утвържденията  си ги правя в колата, създала съм си метод в който всяко утвърждение е със съответната визуализация. Сигурно е по-долбре да се правят на спокойствие, но при мен сякаш е станало рутина...
Точно съм в процес на чудене дали да започна с НЛП, не знам защо, но основно го виждам като курс, не като четене...колкото до влиянието върху другите, дори кръстосването на кракатата и отмятането на косата при жените Е форма на лияние, цялото ни поведение е влияние, със или без техники, съзнателно или интуитивно...

# 123
колкото до влиянието върху другите, дори кръстосването на кракатата и отмятането на косата при жените Е форма на лияние, цялото ни поведение е влияние, със или без техники, съзнателно или интуитивно...

според мен е малко по-различно ако съзнателно и целенасочено се влияе на волята на други хора с окултни/енергийни/др. техники

# 124
  • София
дори кръстосването на кракатата и отмятането на косата при жените Е форма на лияние, цялото ни поведение е влияние, със или без техники, съзнателно или интуитивно...

Категорично не съм съгласна. Навик да си отмятам косата нямам, но дъщеря ми от съвсем малка го прави, защото и влиза в очите. Без абсолютна никаква друга причина. Също така най-удобно ми е да седя с кръстосани крака, дори в момента съвсем сама пред компютъра пак така седя.

Последна редакция: пн, 10 яну 2011, 11:39 от Klemy

# 125
Приятели, имам нужда от вашата подкрепа и положителна енергия - милия ми дядо е в болница, а и предстои да му съобщим лоша вест. Нека всичко се нареди - за дядо, мама, баба Praynig

# 126
Starlight' ,   Praynig    за твоят дядо и за всички ,които сте около него ..Нека всичко мине по възможно най-добрият и неболезнен начин за всички ! 
Десс , сега видях,че си ме питала за нещата от сайта ми, Да всички са мои , дори трябва Коледните да ги махам и да слагам нови ,пролетно-летни, ама нещо като пате в калчища го давам напоследък... Grinning..........

# 127
Не съм редовен участник в темата дори и като четец Confused (имам много ангажименти), но ми хареса един стих на Пабло Неруда, който бяхте публикували в миналата първа страница. Познавам поезията му и макар  да мисля, че преводът може би не е удачен (стихът и езикът му е богат), ще подмина това, по-важен е смисъла, че човек не трябва да стои само там, където е, това, което познава, трябва иновативност, движение, защото рискува да пропусне различните гледни точки, или себе си.
Благодаря за Неруда!

# 128
Момичета, да ви споделя, защото съм много доволна от постигнатото.

От нещата, които ви пиша, все си личи подозирам, че имам склонност да се овъртам в отношенията си с хората поради прекалена емоционалност понякога. С по-далечните съм много лесна, но с близките (родното семейство, сърдечните приятели, любимите хора) понякога влагам едни безумни притеснения, които никому не помагат, ама….. Аз от 8 – 9 месеца вече „лекувам” всякакви взаимоотношения с техниката за развързване на възелчета. Действа безотказно. Но именно, както обясних, тръгвам много по-лесно към взаимоотношенията с хората на по-голяма дистанция. Колеги, шефове, приятели, познати, които не са ми истински близки, с тях дори и да възникне някакво въпросче, първо го разрешавам доста лесно и второ ако случайно го хване нещо „запек” отношението помежду ни, веднага възелчета и хоп готова работата….

Уикенда се заех с онези другите близките отношения, които са се запънали нещо напоследък (най-вероятно е само у мене или поне тръгва от мене, с което обаче влияя и на другите хора видимо и се разбираме с едни обяснения, чак човек смешно да му стане, ако ни гледа отстрани). Та понеже този уикенд се чувствах толкова олекотена, спокойна, щастлива и оптимистична, се заех да оправя нещата. Изчистих вкъщи, после се изкъпах с добавки на любимите ми етерични масла, отидох на масаж и си занесох пак от масажно олио с етерични масла да работи девойката.

И след това вече се бях усмихнала като стоплено и нахранено бебенце и се заех с техниката - първо си развързах възелчета по цялото тяло с бързо сканиране, а след това си представих един обект на нивото на сърцето, който пречи на отношенията ми с първия човек. Цвете с невероятна красота, което обаче като го загледаш подробно виждаш, че е като оплетено на една кука, но се състои от възли. Започнах да търся кой възел след кой да развързвам и визуализирах как след всяко развързване парченцето панделка/ прежда/ конец изчезва и така с работата върху цветето то намалява. Сигурно около 15 – 20 минути ми отне цялата медитация, аз кротко си седях в трамвая, но горе долу толкова ми е пътя между масажистката и нас. Отдавна вече го ползвам за медитации и съм свикнала. После вчера сутринта приложих същата техника за друг човек и нещо вътре в мене се промени. И с двамата души. Олекотих се, възприех, че всичко вече е наред и завинаги е наред. В следващите няколко часа потече толкова лесна комуникация помежду ни, че чак съм за издърпване на ушите как не го направих по-рано… И установих как не съм осъзнавала, че съм изключително утежнена от притесненията си. Вчера следобед легнах към 16 часа уж замалко и се събудих тази сутрин в 7 и половина….

Пожелавам на всички феички и на самурая също щастлива и усмихната прекрасна седмица на личните постижения!

# 129
  • Изомрудения остров
 Hugзапис и се връщам да чета

# 130
Момичета, кандидатствах по обява за работа,която страшно много искам и Ви моля да ми стискате палци да се получи този път наистина както трябва.  Hug Благодаря

# 131
Beloved , стискам палци за новата работа..  bouquet

# 132
*щурчо* Благодаря   bouquet
Току що ми се обадиха за интервю, но по друга обява.....Иска ми се да се развивам и да работя по специалността,която уча обаче в момента наистина ми трябват пари и ако ме одобрят сигурно ще приема независимо, че не е това което желая Tired

# 133
  • Пловдив
sv_harmony, БЛАГОДАРЯ ЗА ТЕМАТА   bouquet
връщам се да чета

# 134
Благодаря за новата тема, прекрасно оформена, с много труд и желание. Благодаря! Hug bouquet
крем-карамел, може ли повече инфо за Верещагин, очевидно нещо съм изпуснала...?

С удоволствие, Енита.

Верещагин обяснява необяснимото

Още: тук и тук

И още: Подсъзнанието може всичко – Тема 25

Намерих и този линк към първата книга. Аз поне не виждам нищо страшно в нея. Когато се занимаваш със самоизчистване от негативни влияния (като магии, уроки, проклятия, програмирания...) и то стъпка по стъпка, какво лошо може да има за околните?
Дмитрий Верещагин - Освобождение

Общи условия

Активация на акаунт