Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви са мненията за паразитизма и просията?
Какви са мненията за споделяне на техники и знания във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какви са мненията за паразитизма и просията?
-
Какви са мненията за споделяне на техники и знания във форума?
-
Какво представлява професията „консултант по щастие“ и какво е НЛП?
-
Какво представлява ресторантът 'Веда хаус' и какво е 'движението за кришна съзнание'?

На мен любимата ми медитация с визуализация е когато ходя.Точно така като теб, от точка А до точка Б, когато отивам до магазина или се разхождам в парка.И естествено с отворени очи.Тогава и изпитвам най-силните емоции.Естествено визуализирам и сутрин при събуждане,възползвам се от алфа-тета нивото , но сякаш тогава по-често ми се промъкват паразитни мисли и визуализацията приключва по-бързо.
То и ходенето при врачки е с кармични последствия,така че който толкова се е загрижил за кармата си да го има предвид.
То ако всеки имаше...
Ами аз много добре си знам какво и защо е било в миналото, нямам нужда някой да ми го повтаря. Признавам си, че съм ходила на "врачки", който да ми кажат точно това, да в 80% са "познавали". Е, и? Все неща, които вече знам. 
Обаче аз имам вродено любопитство и чат-пат нещо ме ръчка да ходя на такива места, просто ми е забавно. Ноооо, винаги пак през интуицията - ако нещо ме сръчка да отида ходя, ако ме спре, не ходя.