Отговори
# 300
  • Tам през Атлантическия океан
Не знам защо и аз мисля, че няма не наказано добро. И напоследък - винаги внимавам. Станала съм в пъти повече меркантилна.
Имам въпрос - към по-напредналите в техниката на подсъзнанието. Явно и търпението ми привършва. Вече и не знам на кой бог да се моля.
Възможно ли е нито едно желание /а те естествено всички описани са с една цел и около едно желание/, описани в картата на желанията - да не се сбъднат? Картата е правена преди два месеца.

Нито един човек не е по-напреднал или по-развит от някой друг. Хората могат да бъдат единствено по-осъзнати.

Wink

raza68 Wink

Кога ще се изпълни желанието ?!

Всичко зависи от нашата карма. С "точност": желанията се сбъдват  минимум   седмица,максимум до 3 години . Както се казва в една пословица  -"..това което ни е  обещано три години ще го  чакаме."Известни са и случаи , когато  желаното се реализира в същия ден . Но най-често става така , че човек  вече е забравил за желанието си  , и внезапен тел.звън донася радостната вест . Важното е да помним че трябва да чакаме без да се пришпорваме . Да не напрягаме нещата и себе си , да не "призоваваме" желанието силно . Отбелязали сме си цел , записали сме сия  или сме я  залепили с картинка  - трябва да вървим към нея , да приемаме  помощ  от невидимите помощници, нашите Ангели-Хранители  ,да не забравяме да благодарим  - и така ще  излезнем на съвсем ново равнище в живота . Нашите желания ще се сбъдват . Това е така , трябва да повярваме , и ще бъдем възнаградени със страхотни резултати

ot  1 стр. на темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=514205.msg16006715#msg16006715   Hug

Последна редакция: сб, 15 яну 2011, 22:01 от Desss

# 301
Рози и рози, може да не съм те разбрала, прости ме...
Но значи ли това, че всеки ден казвам молитвата си и с нея изричам желанието си така "вадя луковицата"?

# 302
 за молитвата е дадено: "Постоянно се молете". Аз по скоро го свързвам и със смирението - молитва за нещо, но и да сме готови да приемем Божията Воля, а тя може да е да ни даде нещо по-добро от това което искаме.

# 303
Момичета, влизам само да се похваля, че след всеки изминал ден се чувствам все по-навлизаща в правилната посока. Може и миниатюрни стъпчици да са, но са си мои.  Hug
Никога не съм имала силно развита интуиция, но напоследък усещам, че това се променя. Снощи например ми изникна в главата един факт (абсолютно незначителен сам по себе си), който ми беше съобщен преди няколко дена, и си помислих, че за това нещо ще чуя отново. Ами днес си получих напомнянето на същото нещо от тотално различен и нямащ нищо общо източник.
Също така днес кандидатствах във връзка с едно пътуване до Испания. Ами то не бяха испанци, с които се разминавам, не бяха случайно дочути разговори за Испания, човек с фланелка, на която пише Испания, пак "случайно" отваряне на тефтер и установяване, че има специални страници "моите пътувания" и спиране на погледа на познайте коя дестинация.  Crazy Сега остава само да разбера дали конкретният град ще съвпадне с този от картата на желанията.  Hug

# 304
Рози и рози, може да не съм те разбрала, прости ме...
Но значи ли това, че всеки ден казвам молитвата си и с нея изричам желанието си така "вадя луковицата"?

Оле мале, как мене седна да питаш точно. Аз съм абсолютният чирак - това го усещам физически всеки път, когато с моите детински 11 години занимания застана пред хората, от които се уча и млъкна да слушам/ чета. Просто съм един болен оптимизъм и виждам само светлина в живота.... Май това е най-доброто описание за това що е то "чифт рози". Може просто така да ми се струва, но май слънцето свети 24 часа (просто през част от времето от другата страна на земното кълбо....). Това иде да каже, че аз нямам рецепти. Никой може би няма. Аз разказах за себе си.

А как се моля аз ли - примерно, ако искам да ме вземат в нов екип, благодаря, че съм част от този прекрасен сговорен и силен отговорен екип, който получава най-интересните и плодотворни задачи. Така се моля. Всеки ден  Crazy. То е част от ежедневието ми, но те моите молитви са едни като мене самата - изкилиферчени малко, смешни, римувани, бебешки понякога, влюбени, щастливи. Господ си ме знае, нали съм негово дете. И си ме обича такава щура, така че май не ми се зачитат за грях молитвите, които не са точно по стандартния ред.

И някъде във времето се научих да благодаря, ама не само на думи, а истински - със сълзи, с щастие, спонтанно, и за всяко нещичко, което ме радва. Научих се да ги отчитам всичките, да ги виждам, да ги броя за постижения. Мои си. И освен това вечно пиша на лист (електронен де, в един сайтовски дневник) - списък със задачи и към него всяко направено нещо. Но може би при мен всичко започва от образното мислене, символите и фантазията. Има ме записана на касетка от баща ми на 4 години да разказвам приказки.... Всичките са мои фантасмагории, с часове.... Дай ми на мене образи да описвам и да знаеш как си вярвах тогава. И сега пак така.

# 305
  • Costa Rica
Рози,   loveuuu

Как успяваш с две изречения са ми спестиш четенето на дебели и скучни книги - не знам.
Голям Учител си, ще знаеш!

# 306
  • най-шареното място
Привет! Наваксвам с четене и Ви благодаря, че Ви има и че сте създали такова прекрасно място!

# 307
Делфи, препоръчвам ти или да се върнеш в първи клас, където обясняват за числата от едно до десет, или да отидем заедно на курс за възстановяване на зрението по метода на доктор Бейтс... Къде видя две изречения само от мене по темата, бе фейо ненагледна???? Че то аз днес съм супер развълнувана (чак рева, молим ви се, начиииии) и пиша тука едни фермани хаотично безподобни, а тя наш'та на две изречения ги оприличи (о, ужас! о, кошмар! ви казвам направо).... Шега е това, нали се разбра  Laughing  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 308
Вокси предния ти пост (този по-дългия) определено ми хареса.. и беше някакси по-топъл от обикновено...  Peace
Благодаря!

# 309
  • Costa Rica
Къде видя две изречения само от мене по темата, бе фейо ненагледна????
Joy hahaha
Просто съм един болен оптимизъм и виждам само светлина в живота....  Може просто така да ми се струва, но май слънцето свети 24 часа (просто през част от времето от другата страна на земното кълбо....).
Едно... две... Знам да броя. Кехоу репички да яде Mr. Green Пък и пари не взимаш, за да раздаваш мъдрост Wink
Радвам се, че си в облаците.

# 310
за молитвата е дадено: "Постоянно се молете". Аз по скоро го свързвам и със смирението - молитва за нещо, но и да сме готови да приемем Божията Воля, а тя може да е да ни даде нещо по-добро от това което искаме.
Peace

# 311
raza68 , аз не оставям/забравям желанията си. Всеки ден си вадя картата и прекарвам време с нея, съответно преминава и във визуализация. За мен да отпусна, значи да ПОВЯРВАМ, че това е мое. Ако не днес, то утре. Но не спирам да си мисля за желанията, за това какво яе бъде след като са вече сбъднати. И си се получават. Не мисля, че има еднозначен отговор как да го правиш, но трябва да вярваш. Да имаш доверие, че нещата се нареждат по най-добрия за теб начин, виждаш или не. А два месеца... Зависи и от желанието, но по принцип никак не е много. Също, ако ползваш формули от типа "в обща полза и в ничия вреда", приемаш че ако е във вреда някому, няма да стане. Или ще бъде заменено с друго. Зависи какво ти е желанието.

# 312
Не мисля, че има еднозначен отговор как да го правиш, но трябва да вярваш. Да имаш доверие, че нещата се нареждат...
Peace
За мен да отпусна означава точно това... да се доверя че ще стане... да се доверя че вселената ще ми съдейства по най-добрия начин и в най-подходящото време... да предчувствам сладостта на случилото се...  и не е необходимо да напъвам и да превъртам колела на място... (а понякога за важни неща които ми се струват спешни хич не ми е лесно... Embarassed)  когато проявавам нетърпение  рядко се получава или ако пък се получи има доста странични ефекти така да се каже...
 Whistling

# 313
 Laughing Desss, чудя се дали когато се избира карма преди прераждането (както е възприето да се вярва), предварително се знае кой какъв мързел ще излезе, когато стане зрял човек, след пубертета?  newsm78 Питам, защото "кармата" зависи от това кой си плюе на ръцете (и мозъка) и върши нещо...  Grinning Hug

Vox populi, днес подочух, че съзвездията са се преместили вече с цял месец!!! И каква излиза тя? Земните центрове си се местят; съзвездията - също... а ние си се мъчим на едно място, чудейки се дали и кога най-сетне картата на желанията (примерно) ще се сбъдне! Изоставаме нещо, изоставаме!

# 314
miniemouse , да, и на мен ми беше най-трудно да се отпусна да вярвам. Оприличавам го на плуването - да имаш доверието да се отпуснеш на водата... Или да се отпуснеш със затворени очи в нечии ръце. На доверие.  Hug

Не знаех, че съзвездията се местили.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт