Отговори
# 525
  • Costa Rica

Днес седнах и написах едно писмо...
по-добре да беше пила успокоителен чай (не се майтапя!  ooooh! )
Пих, Вокси, пих! Mr. Green Не помага...
Няма открит чай срещу световната гадост.

А това с писането е законен психологически похват. Само че моето не завършва с гуш, цун и прощавам ти. Свърших вече с фазата ГБП Mr. Green

# 526
Да писането помага, също и трудотерапията  Laughing

# 527
  • София
да си излееш душата върху хартия си е доста терапевтичен метод  Peace

# 528
  • София
Имам много сериозен въпрос.
Ама много сериозен.
Важно ли е да можеш да мразиш?
Аз не мога, не мога, не мога. Не се научих.
Наистина питам съвсем сериозно, очаквам такъв отговор.

# 529
Klemy , защо да мразиш? Ако искаш да си здрав, не е здравословно за теб  , разрушава черен дроб и блокира сърдечна чакра.  Който може да си го позволи този лукс да пробва да мрази  Wink

# 530
  • София
Ами...в съвременното общество е нормално, даже задължително. Дори в тази тема. Справка - последните няколко страници. Не знам. Около мен май няма човек, който да не изпитва омраза или дори да е изпитвал някога. Чувствам се странно, понеже никога не съм чувствала точва чувство.
А нали палитрата от чувства е за това, за да бъде изпитано всяко едно от тях?
Не се шегувам. Дефектна ли съм? Все едно като далтонист...

# 531
Който воюва (чрез гордостта си) против Духа – воюва против себе си!

Klemy , това ми идва да ти кажа. Просто не воюваш против себе си  Peace

# 532
  • Tам през Атлантическия океан
Делфина фон Ю. Hug

Нам не дано все знать Whistling

Klemy ти си светица   Wink така добре ли е  Wink

Последна редакция: сб, 22 яну 2011, 21:42 от Desss

# 533
Делфина, аз гадината ако я хвана,ще му кажа аз на него кой -кого Twisted Evil Обаче пък когато се случват хубави неща,ти казват - ти ги заслужаваш, когато се случи нещо гадно -какво? Пак  с нещо сме ги предизвикали,като че ли - и аз това искам да знам,как да разчитаме знаците Thinking Thinking А това,че си го написала,черно на бяло-е супер,това ,че е адресирано до някой,не съм убедена,че всъщност не си си водила монолог Peace

Клему, и аз не се научих,и се радвам,ама много се радвам,честно Peace Понякога ми се ще,ето на - и сега искам да мразя,тези дето ме обраха,а постоянно си мисля-дано използват парите за децата си поне/едва ли,разбира се/,  бих ги спукала от бой,ама бой не от омраза, а поучителен Twisted Evil И съм благодарна на родителите си,че никога омразата не е била тема в нашето семейство, а причини е имало много.Но знам,че омразата отравя този,който мрази, а не мразеният.Не искам да съм отровна,не искам да тровя-искам да градя, и да срещам"строители", не "Разрушители". И на твоят въпрос - не,не е важно да можеш да мразиш.Важното е да обичаш, най-вече себе си,което пък се оказва трудно,понякога/за мен Rolling Eyes/ Виж, аз пък работя по въпроса с прошката - как така да простим всичко на всички/или по-скоро,какво става,когато прощаваш,ама не забравяш Thinking Thinking/

Последна редакция: сб, 22 яну 2011, 21:35 от otilia

# 534
Естественото е с Любов.

# 535
Една притча   Grinning

След смъртта си Авел видял Каин. Вървели двамата през пустинята, високи, виждали се отдалеч. Седнали на земята, запалили огън и си стоплили храна. Мълчали като всеки, уморен след дълъг, труден ден.

На небето се запалила една, още от никого неназована звезда. Каин казал на брат си:

- Прости ми.

- Аз вече не помня. Ние пак сме заедно. Кой кого уби, братко?

- Ето сега ти ми прости, Авел. Да забравиш - това означава да простиш. И аз ще се постарая да не помня.

- Да, братко мой. Само докато помниш, си виновен.

# 536
  • София
 Hug Hug Hug
Отила, така се чувствам и аз. Както писах, обирали са ме няколко пъти, а миналата седмица ни строшиха и задното стъкло на колата. Не мога дори да се ядосам, камоли да намразя някого.
humanis , аз не вървя против себе си, само се чудя в момента дали нещо нямам грешен код...Пък и да имам, какво? Имам и толкова. Интересно ми просто, дали ТРЯБВА да можеш да мразиш или не, не трябва. Питам. Това е.

# 537
Klemy Запазила си чиста душата си-нима има нещо по-хубаво от това? Hug

Моят син също ме е питал защо не изпитва омраза,защо не може да отговори на злобни нападки на съучениците си,а иска само да ги защитава и да им помага да бъдат по-добри. Flutter

Слушай сърцето си!    bouquet

# 538
  • София
 Hug
Момичета, аз това правя цял живот. Понякога не мога да обясня на околните защо и какво правя, ама...срещу себе си не вървя. Е, коства ми някакви неща, ама просто не мога да вървя срещу себе си.  Grinning
Децата са много чисти. Такива думи чувам всеки ден, че ми идва да инсталивам СРС-та в цялата къща. Дъщеря ми има запазен "канал" към вселенската информация, днес пак ни сервира някакви неща...От сорта "България не е същата, тя се е променила. Сега БЪлгари е много лоша. Но ние ще помогнем тя да се промени и да стане такава, каквато е била някога..." Детето няма 6 годинки и не сме й говорили никога подобни неща.

# 539
Ами...в съвременното общество е нормално, даже задължително. Дори в тази тема. Справка - последните няколко страници. Не знам. Около мен май няма човек, който да не изпитва омраза или дори да е изпитвал някога. Чувствам се странно, понеже никога не съм чувствала точва чувство.
А нали палитрата от чувства е за това, за да бъде изпитано всяко едно от тях?
Не се шегувам. Дефектна ли съм? Все едно като далтонист...

Маце, две сме. Не си мори хубавата главица с простотии. Другите да правят, каквото те преценят, че е правилно. Ти мери живота си с твоя собствен аршин.

Общи условия

Активация на акаунт