Отговори
# 510
  • Costa Rica
Otilia,  Hug

Разбирам те перфектно - и аз съм на вълна задаване на въпроси. За съжаление - колкото хора, толкова и отговори. Някои задоволителни, повечето - не.
 Крещенето и ревът се подразбират - поле малко олеква след това. Wink Пробвай да ТЕС-неш гнева - не че си решаваш проблема, но после ще ходиш нахилена.
Пращам ти положителни мисли и молитва да се намерят поне документите и незаменимите неща.

# 511
Това е една от най-хубавите теми във форума Two Hearts . Изчетох всички линкове от първата страница и онази вечер докато си бях под душа визуализирах как водата измива всичката ми негативна енергия и воала, получи се ! Даже съм абсолютно сигурна в това, защото имах ужасни бодежи в сърдечната област и ми бяха казали, че имам сърдечна невроза и трябва да се лекува, но аз успях сама, благодарение на ценната информация която получих от вас Two Hearts . Вече няма и следа от каквито и да е бодежи !

Сподели повече - бодежите само с това ли ги премахна.По Коледа получих  бодежи и много се стеснах,въпреки че лекарката ми каза ,че съм добре,а бодежите били на нервна почва.Засега нямам,но е хубаво да знам какво да правя,ако пак се появят.

# 512
Получавах пробождания и много неприятна тежест вляво под сърцето известно време и се оказа, че е възпаление на плоските нерви между ребрата. Получавало се по принцип при по-нервните хора или при по-слабите през студеното време. Стягаш се (примерно от студ) и така мускулните спазми тормозят нервите. Мина ми от по-дебело обличане, мазане с един крем с козе масло и арника + розмарин, топли вани и душове, изграждане на повече мускулатура около гръден кош и гръб и техники за отпускане.

# 513
  • София
Рози, снощи те сънувах.  Crazy Шантава работа, ама много хубав сън беше.

Вкарах си в главата това с новолуние/пълнолуние и фазите на женския цикъл. Проверих назад по годините (голямо ровене падна да намеря стари лунни календари от 2004 и 2006г) и ... оказа се че децата ми са заченати по пълнолуние. Т.е. по бременния аклкулатор дава +/- 2 дни отклонение, но все пак не се знае точно кой ден настъпва самото оплождане на яйцеклетката. Но поне потвърдих, че много отдавна се движа по лунния цикъл.  Laughing

Хайде де, няма ли някой да провери за себе си по термина на децата? Любопитно ми дали ще открием още такива случаи освен мен и humanis (ако не бъркам коя беше лунната сестра).

# 514
otilia  Hugспокойно , всеки ще си понесе заслуженото , а ти , ще получиш много повече от това , което си загубила  bouquet

# 515
  • София
Не знам какво да кажа за кражбите. Няколко пъти са ме обирали в ГТ, по едно време си сменях личната карта на 4-5 месеца. На пук на всички, които казват, че документите уж се намират захвърлени - нито веднъж не ми се случи. Не знам какво утешително да кажа, имало да става, това е.
На нас миналата седмица ни счупиха задното стъкло на колата...Много кофти хора са се навъдили.  Confused Някакси ен успях да се ядосам даже. Не знам защо.

# 516
......

Хайде де, няма ли някой да провери за себе си по термина на децата? Любопитно ми дали ще открием още такива случаи освен мен и humanis (ако не бъркам коя беше лунната сестра).

Klemy накараме и аз да проверя как е при нас, оказа се че и двете ми раждания и зачевания са все около новолуние. Вторите ми са близнаци нормално заченати и родени.

# 517
  • София
Рожденните дати не съм проверявала, защото и двамата са секцио и като не е спонтанно тръгнал процес не намирам смисъл.
Хм...сега да не се окаже, че половината жени зачеват на новолуние, а другата половина на пълнолуние? newsm78

# 518
Здравейте момичета! радвам се много ,че ви има  Heart Eyes

ОTILA пращам ти спокойствие и хармония на душата!!!искрено ти съчувствам, една моя близка я обраха по нова година, всичко, което имаше у дома си й го взеха. Сега почва отначало... Не е успокоително, но в природата има равновесие, щом са ти откраднали нещо, от някъде ще ти дойде подарък...може да не е материален  Simple Smile

ОБИЧАМ ВИ, НЕВЕРОЯТНИ СТЕ  Hug БЛАГОДАРЯ ВИ

Последна редакция: сб, 22 яну 2011, 22:41 от medeya

# 519
  • Където е сърцето
Здравейте,чета ви от известно време и мисля че много ми помагате.От няколко години ми се случват страшно много лоши неща.С годините все повече се навивам че винаги на мен е лошото.Всички мои познати ме съветват че аз със своята мисъл предизвиквам лошото.От както ви чета започнах да правя някой техники и има някакъв ефект макар и за кратко време.1-2 дена се чуствам добре,после пак ме обзема страха и лошите мисли.Ще ми трябва доста време  да успея да овладея с ума си.Много трудно се концентрирам.Дайте ми съвет за някой по лесни техники като за начало.А сега конкретно ви пиша да се похваля че доста се бях отчаяла че немога да си намеря работа и на 2-3 интервюта където ходих нещо не ме одобриха.Правих техниката с телефона за желание към вселената.Е получи се обадиха ми се за интервю.Сега ви моля да ми изпратите цялата си положителна енергия да получа тази работа.Благодаря ви за всичко и за това че помагате със съвети на много хора.

# 520
otilia, съжалявам за това което си преживяла, ужасно е да те ограбят Cry
Освен да подадеш жалба в полицията (ако вече не си го сторила де), като опишеш в пълни подробности как е станало и какво са ти откраднали, не знам какво друго да ти кажа. И да имаш късмет, ако не парите, то поне докумените ти да бъдат открити и върнати...

mdr, от всичко което съм правила, само изчистването и балансирането на чакрите (по Дона Идън) имаше видим и натрупващ се ефект при мен...
Всичко останало (медитации, точкови интервенции, ТЕС...) имаше само временен ефект, след което старите симптоми се връщаха.
А и не е чак толкова непосилно, просто трябва да се прежалиш - отнема около 10-15-20 минути на ден/вечер... Щом го направиш веднъж и тялото ти усети ефекта, ще видиш, че ще започне само да си иска да обръщаш такъв вид внимание на чакрите си Wink

# 521
otilia , и мен ми обраха колата и много скъпа чанта със всички телефони , документи и какво ли не. Ей така ме оставиха без една стотинка. Аз не се сринах, защото си знаех, че бях сгрешила някъде. Занимавам се с благотворителност от много години и бях прекъснала тази дейност .... е да видя дали е хубаво да нямаш Laughing

# 522
Благодаря ви момичета Hug Hug Знам,че в такива ситуации не е много,това,което може да се каже, но след като се наревах добре,споделих си огорчението с приятел/което за мен е голяма крачка,да призная,че не съм свръхчовек,и понякога и аз плача Crazy/. като че ли се чувствам по-добре-радвам се,че всички,които обичам и ме обичат са добре, огорчена съм от ставащото у нас,иска ми се ние и децата ни да живеем в сигурност,спокойствие и добронамереност, но пък щом има и хора като вас - има надежда Hug Търся начин да простя и на себе си тези няколко минути небрежност,да изтрия гневът който ме връхлита на талази, но ...знам,че и това ще мине Peace Благодаря ви,защото вярвам ,че и вашата подкрепа е помогнала да се чувствам по-добре днес - а утре - още по-добре Hug Heart EyesРадвам се, че има място ,където да споделя,да получа подкрепа и разбиране, а иначе е ясно,че сами трябва да извървим пътят си ,който дай Боже да е всеки ден по-добър от предишният HugБлаго-даря ви от сърце  bouquet

# 523
  • Costa Rica
Търся начин да простя и на себе си тези няколко минути небрежност,да изтрия гневът който ме връхлита на талази,

Аз не се сринах, защото си знаех, че бях сгрешила някъде. Занимавам се с благотворителност от много години и бях прекъснала тази дейност .... е да видя дали е хубаво да нямаш Laughing
Момичета, във връзка с това  - наистина ли вярвате, че когато съдбата ви срещне с гадина, вината е ВАША?
И къде отива целият позитивизъм, ако при първата спънка се нахвърляме да обвиняваме СЕБЕ СИ?

Не може ли просто да го отметнем в графата sh*t happens?

Не искам да се карам и да споря, въпреки че Фърча на метла от две седмици. Но това примирение и интроспекция ми идва в повече.

Досега се разхождах из един сайт на деца с мозъчни тумори и ми писна от литанията ''Бог е добър и ни обича". Да бе, и понеже толкоз би обича, ви взема децата... Интересно, къде е тук урокът Twisted Evil

Днес седнах и написах едно писмо на Оня Горе и си излях душата. Вместо да се моля и въргалям, за разнообразие си казах всичко, с доста "мили" думички. После го постнах в нета, кой знае - може бюрократите от Вселенската канцелария да спрат да играят на руска рулетка с прилежащите им хора и да го прочетат Mr. Green

# 524

Днес седнах и написах едно писмо...
по-добре да беше пила успокоителен чай (не се майтапя!  ooooh! )

Общи условия

Активация на акаунт