Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви са мненията за паразитизма и просията?
Какви са мненията за споделяне на техники и знания във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какви са мненията за паразитизма и просията?
-
Какви са мненията за споделяне на техники и знания във форума?
-
Какво представлява професията „консултант по щастие“ и какво е НЛП?
-
Какво представлява ресторантът 'Веда хаус' и какво е 'движението за кришна съзнание'?
!
Работя с една формула, с която искам напътствие и помощ от Господарите на кармата. Чете се 9 вечери и се наблюдават сънищата и събитията през деня. Снощи сънувах един символ, т.е бяха много символи от злато или друг скъпоценен метал, но един си спомням, а не знам какво означава. Изглежда като 15, 57, 84 от квадрата на simplyaven.

Намерих странна зависимост в нещата, които адресираме към някого. Ето например подписите ни под публикациите. Всеки да си прочете своя и ще разбере, че това е основното към което се стреми... Сякаш си напомняме на себе си...
/луда работа/ По-скоро за пореден път ми се показа,че реша ли да спестя едни пари за друго нещо/не за това,което съм си решила/винаги ги губя
Което обаче започвам веднага да променям - реша ли си,че тези пари са за нещо, колкото и да ми струва,правя го,без отлагане и без обяснения! Интересното е,че както споменах,откраднаха и бизнес чантата ми, в която беше всичко необходимо за работата ми...и аз си помислих, дали пък не трябва малко да намаля оборотите...а от кражбата насам,работа колкото щеш
Което пък прави положението дваж по-гадно, защото обикновено не изпитвам такива чувства. Което пък ме кара да се самомразя за това,че ги изпитвам... и кръгът се завърта.
Но тези дни ми се случи нещо мног НЕСПРАВЕДЛИВО от където и да го погледнеш. Не се разсърдих, но ми беше трдудно даже да го осъзная, не можех да повярвам, че ми се случва и се питах ЗАЩО???? и днес се събудих, погледнах отново цялата ситуация и си помислих ,че по този начин се изчиства част от негативната ми карма. От все сърце благодарих на човека, който знайно или не ми е помогнал да я изчистя ... и научих, че хората и събитията в живота ти се случват за твое добро, за да израстеш, да се развиеш, да станеш по силен... и трябва само да им благодариш!!!Да благодариш и на себе си, когато сгрешиш ,защото така си се научил, сам си си бил учител.
Част от нещата ги има в цитата на Free Will ...Започвам да се плаша.