ОКТОМВРИйска дружина 2007

• 73 145
  • 632
  •   1
Отговори
# 540
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, ХАРМОНИЧНИ, СПОКОЙНИ И ЩАСТЛИВИ! МНОГО ВДЪХНОВЕНИЕ ВИ ЖЕЛАЯ ЗА КРАСИВИ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА И ПЪТЕШЕСТВИЯ ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА!

# 541
здравейте момичета:)
как сте?
ние сме добре , малко бяхме болни преди и след новата година , единия път бяхме на хомеопатия а другия път на антибиотик, аз започнах да ходя на фитнес малко да се вталя , но много бавно стават нещата , децата ги водя на плуване
приятен ден на всички

# 542
  • София
 Здравей, valen_tina . Аз също от 1 седмица тръгнах на фитнес- 3 пъти/2 пъти предимно кардио/ в седмицата. Другите 3 дни тренирам у дома, в неделя почивам. Пия по 2 л. вода на ден, сутрин на гладно и преди всяко ядене пия по 1 чаша топла вода и се ограничавам. Успех и по- бързи резултати ти желая   bouquet

# 543
Здравейте! Hug  bouquet

Ние пак много празнувахме тези дни ни се събраха 2 празника в едно и беше много емоционално!!!

Вчера кръстихме бебо, а аз имах имен ден, та беше много хубаво!!! Hug

Почерпете се Wink

Последна редакция: сб, 14 яну 2012, 11:05 от Bulechka™

# 544
  • София
 Bulechka™, честит празник, да ви е живо и здраво християнчето   bouquet  А кръстницата ви гледахме преди дни в театър Възраждане и много и' се радвахме, аз повече от малчо, защото знам коя е. Нека Роско надмине кръстниците си по талант и известност.
 П.п. Сега видях надписа под снимката, мисля че няма българин, които да не ги познае  Hug

# 545
Bulechka™, честит празник, да ви е живо и здраво християнчето   bouquet  А кръстницата ви гледахме преди дни в театър Възраждане и много и' се радвахме, аз повече от малчо, защото знам коя е. Нека Роско надмине кръстниците си по талант и известност.
 П.п. Сега видях надписа под снимката, мисля че няма българин, които да не ги познае  Hug

Ева, благодаря за прекрасните пожелания за малкият ми юнак! Hug  bouquet

# 546
  • София
Здравейте момичета,
да се разпиша и аз, че отдавна не съм го правила... Добре сме, още сме 2 в 1 с младежа, ама да видим до кога...Ники ходи на градина без особено желание, но поне престана да мрънка.
Честито на всички празнуващи и празнували през изминалите дни!!! Здраве и късмет желая!
Хубав ден на всички ви  Hug

# 547
Здравейте момичета,

виновна съм по всички параграфи че не съм се разписвала от лятото.
Не заради друго ами просто много работа, в момента в който се засиля към форума и нещо се случва отново.
Никола е добре общо взето, последното боледуване се проточи малко повече но важното че се оправя вече. Добре че мъжът ми е вкъщи че да се гледат двамата.
Другото ново е, че чакаме бебе през Юли. Много изненадващо в началото, но вече свикнахме и ни е много хубаво вече. Да си призная много по-спокойно ми е от първия път.

Гери, виждам, че съвсем малко ти е останало до посрещането на малкия мъж, стискам палци всичко да мине леко.
Bulechka, видях че сте правили кръщене скоро. Честито ви християнче!
Ева, Валентина, успех в слабеенето. Аз мислех да подхващам пак 90 дневната от нова година но май ще е от следващата нова година 

Надявам се малко да се успокоят нещата при мен и да мога да влизам по-честичко.

Целувки на всички  Hug

# 548
  • София
Миме, честито, лека и безпроблемна бременност ти пожелавам  Hug

# 549
Здравейте Simple Smile)
при нас е малка лудница, Сани не го пускам на градина, че с тия вируси ми се изправя косата:( Предния път като боледува зарази и бебето и без малко да влезем в болница с Коцето, добре че се размина.

Гери стискай още малко Simple Smile) Да порасне голям мъжа Simple Smile А после с кеф пак ще бутаме колички заедно Simple Smile)
Мимка - честито!!!! Лека и безпроблемна бременност ти желая и здраво бебче на финала Simple Smile)
Ева, Валентина - и аз бях за малко в клуба, реших да започна 90 дневната, но кърмата ми на 5 ден беше почти спряла и се отказах:(( Сега чакам с нетърпение да дойде време да отбия бебо и да се захващам и аз с сваляне на килца, че мойте са мноооооого:(
Танче, честито ти християнче Simple Smile)

Толкова от мен, че бебун реве  smile3511

# 550
Привет, момичета!!!

И тази тема я мотаме вече една година.... ooooh! Среща едва ли ще си спретнем Sad

Миме, честито!!! Лека и безпроблемна бременност и здраво бебче на финала!

Диде, аз всеки ден съм си с двамата юнаци в къщи - купон си е!!! bowuu

Гери, още малко остава да сте си 2 в 1 Hug

Аз диети не мога да пазя от край време и не се и опитвам вече, но пък слава Богу бързо си свалих килцата и след двете бременности bowuu

Последна редакция: пн, 23 яну 2012, 11:30 от Bulechka™

# 551
Мимка*  newsm53 Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност и на финала....някоя мома   Heart Eyes

# 552
  • София
 Здравейте, момичета.  Както казах аз не съм на диета, просто внимавам какво хапвам, наблягам на плодове, зеленчуци и печени меса, пия доста вода, не използвам асансьор. Проблемът ми е, че много обичам да готвя, а като готвя и си похапвам, затова гледам да се ограничавам и в това. Ходя на фитнес 3 пъти в седмицата и правя другите дни упражнения у дома. Нямам много кг. за сваляне, предимно корем, искам да се харесвам по бански, както преди  Blush  Но има време, ще стане  Wink
 Хубав ден и усмихната седмица   bouquet

# 553
Благодаря за пожеланията момичета Simple Smile

Ники много се радва, че ще става батко. Иска момиченце, което да се казва "Буби"  Joy
Все идва да слуша бебето в корема дали плаче или хълца, сладурко голям. Иначе от сега е заявил че неговите играчки няма да се дават на бебето, а щял да му купи бебешки играчки.

Mpulle, много кофти големите като носят бацили от градините. Повечето ми приятелки с малки бебета също са спряли големите от градина, за да не разболяват бебетата. Дано да сте здравички всички малки и големи  Hug

Булечка, много сте хубави всички на празника (и по принцип де)

Гале, много се надяваме на мома всички пък да видим  Praynig

Хубава седмица на всички  Hug

# 554
Здравейте, момичета!  bouquet
Ние сме ОК, растем и палавеем, хитреем ииии...в това гадно време си стоим предимно в къщи, но скоро като се затопли ще сме по разходки!!! Hug

Днес Гери е родила момченце -
Владимир с мерки 3160гр. и 50 см.!!!!
ЧЕСТИТО
на цялото семейство!!!
Да е здрав, послушен и палав малкият мъж!!!

За мама Гери:

Ииииии "Наздраве!" на тати Петьо!

За кака Ники

Герииии, бързо възстановяване и те чакаме със снимки и разказ!!! Hug

Общи условия

Активация на акаунт