ОКТОМВРИйска дружина 2007

• 73 155
  • 632
  •   2
Отговори
# 525
  • София
 Честита Коледа, момичета. Много здраве, щастие и любов за всички вас. Честит имен ден на всички именници на патерици, включително и на мен - 24,12  Wink

# 526
  • София
Честита Коледа, момичета! Здраве и късмет на всички ви!

# 527
Привет! Весела Коледа и от нашата тайфа.
Мечтание, добре сме, здравички сме, но си седим вкъщи, превантивно. След Нова година ще тръгне на градинка, само се моля да не хване пак нещо вирусно.  Поздрави за Боби от Вили, скоро ще си играят:)

# 528
  • София
Честито Рождество Христово, момичета!

Аз веднъж годишно, но да се включа при наборите. Радвам се на тези, които са се адаптирали в ДГ, добре си е там като съдя по голямата дъщеря. Теодора не ходи на ДГ, посещаваше 3 месеца забавачка на половин ден, но я тръшна вирус, едва се разминахме с болница този път и сега ще стои у дома за зимата. Иначе обича да пее, обича да реди пъзели ( малки до 30 части), обича и сестра си но се и поскарват доста. Голям чешит е, не слуша въобще, че и отговаря като и се скараме, дано се кротне като порасне още.

Интересували ли сте се дали нашия набор подлежи на задължителна предучилищна подготовка от 5-годишна възраст? Моля споделете, ако знаете нещо сигурно.

Здраве, много здраве ви пожелавам на вас и на дечицата през новата 2012 година! Hug

# 529
  • София
Yana_a_n , виж в тази тема  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=578798.0. Ако някой има скорошно инфо от първа ръка ще се радвам да сподели.

# 530
  • София
Ева, благодаря много! Отвори ми очите, аз в подфорума ДГ и ясли не влизам и съм я пропуснала тази тема. Ле-лее, кога ги родихме, кога бяха бебета, сега ги гласим за предучилищна, моята ми се вижда малка и неконтролируема.

# 531
  • София
 Yana_a_n, за нищо, трудно ми е и на мен да повярвам, че и моят син ще е предучилищна, самата дума е  Crazy Ама на, пораснаха мъниците ни  Heart Eyes И да, и ние сме неконтролируеми  ooooh!

# 532
  • Пловдив
Момичета весело посрещане на Новата 2012 година!
Нека Ви донесе много здраве , щастие и любов! Да сте заобиколени от хората, които най-много обичате! Живейте сякаш щастието е основната цел на живота ви!
  santa2

# 533
  • София
Щастлива Нова 2012-та и от нас с Теа! Да е здрава и успешна, да ни донесе много радост и любов! Hug

# 534

Весело посрещане на новата година

# 535
  • София
  Честити Нова Година На всички! Нека за всички да е по-добра ,да се сбъднат мечтите ни ,да сме много здрави и... много щастливи мигове с нашите деца и близки!     Heart Eyes Наздраве! Wine Glass

# 536
  • София
 Честита Нова година, мили момичета, желая на вас и семействата ви всичко, което не се купува с пари и  достатъчно пари, за да си купите всичко останало   bouquet
 И сега една почерпка за моят малък голям син  Васил

# 537
  • София
Честита нова година и от мен! Желая на вас и семействата ви най-вече здраве, много късмет и успехи лични и професионални!!!

Честито и на именниците! Със здраве да си носят имената!!!

# 538

·٠•●♥☆ ЧНГ ☆♥●•٠·
мили момичета! ♥

Нека новата година да е по-успешна, по-добра, по-късметлийска, по-щастлива от предходната и нека ни донесе много незабравими мигове с любимите хора!!! ♥ ♥ ♥

П.П. Според китайският каледндар тази година е година е годината на Черният воден дракон!

цък върху картинката

# 539
Честита Нова Година !!
Нека в Новата Година, здраве и любов да има.
Да е мирна и честита, да е много плодовита.
В сърцето си навеки доброта да носи всеки и
със вяра и късмет да живеем занапред!

Общи условия

Активация на акаунт