ОКТОМВРИйска дружина 2007

• 73 163
  • 632
  •   1
Отговори
# 510
Ох, като ви чета чак ми се прииска да родя още едно  Grinning   

Ми хайде, давай! Hug
То аз тайничко си мечтая за трето! Flutter
Мъжът ми за сега категорично отказва, ама... той и за второ се дърпаше hahaha

# 511
Ооо Танче ти ме разби:)) ще се борите за момиченце, а:))

# 512
Ха-хаааа, Диде, или ще затвърдин "наученото" с още едно момченце!!! hahaha Joy

То това си е направо в сферата на мечтите за сега, поне в близките 4-5г. Wink

# 513
  • Пловдив
И аз си мечтая, ама не ми стиска Whistling , пък и вече съм на възраст  Crossing Arms

# 514
И аз си мечтая, ама не ми стиска Whistling , пък и вече съм на възраст  Crossing Arms

Ааааа, то за това възраст няма!!! Hug

Хейде лека и спокойна нощ на всички!!! Hug

П.П. Много е хубаво така, като се раздвижва темата, макар да си пишем само 3-4 мами Wink

# 515
Еххх, че хубаво сте се разбъбрили Hug И то за хубави неща..
И ние се готвим за празниците. Поръчките за подаръци са направени, писмото до Дядо Коледа изпратено и вече чакаме. Ама те нашите поръчки са все още скромни. Вили си е поръчал автомат иии може и кола  Laughing Автоматът ще е от дядо Коледа в детската, а в къщи има допълнителни подаръци под елхата/ от бабите и други ентусиасти, а те не са малко Simple Smile/  Еххх, дете да си на Коледа!

Таксата за градината при нас е 20лв. задължителна и после за дните, в които е ходил става мах. 50лв. всичко. Събират ни по 50 лв. в началото на годината и повече не ни искат през годината.
Вили вече посвикна...след 1 година, но все още мрънка, та ако може да не ходи. Абе не му е любимо занимание.
И при нас времето лети мноооого бързо. Ето , че и годината се изниза. Другата седмица съм си взела отпуск да се подготвим за празниците и да направим коледната украса.
Това е набързо от нас. Ще ви наглеждам тука. Тази година съм измайсторила тази  изненада за бабите :

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИИИИ !!!

# 516
  • София
 wavey момичета,
Искам да ви пожелая весело изкарване на предстоящите празници!!!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 517
Привет и от мен.  Grinning

Гледам тука сте се развихрили за още бебета. То много хубаво,,лошо няма. Ама да кажа смао ,че ако ми се случи пак ,аз съм пас. Че ако ми се падне още едно като Мила и директно в психото отивам.
Та в тоз ред на мисли, да се оплача малко. Ей страшно гевезе, хич не слуша, тръшка се където й падне, не я е страх от мен ,нито от баща й, понякога се налага и да я поступам, но става по- зле.
Сега в момента лежи в коридора и се тръшка и реве, щото й казах, че няма д аима подаръци ако не слуша. Ох, кво да ви кажа, иначе никой от моите приятелки не вярва като им разказвам кво прави това диване.
От 10 ден е в нас, разболя се , вирус някаквъв , висока Т , кашлица, изпи 2 шишета АБ. Преди това 1 седмица в къщи беше с разтройство. Сега викам за 2 дена няма да я пращам ,че да не хване пак някой вирус и за празниците да ходим по лекари. Ей изкара ми го през ..... Повече от 2 дена като седи в къщи и става ужасна. Майка ми дойде на гости, викам  сега покрай баба си ще слуша, нъц. Няма.
Гледам и за градините коментирате, да кажа аз тука какво се плаща. Единствено на месец се плаща 101 евро за храна. А в началото на годината плащаме около 100 евро за екскурзии и посещения на театър, разни излизанки с автобус като ги водят и т.н. Но ето ,че Мила почти 3 седмици не ходи на училище, но парите за храна си вървят. Това не ми харесва.
Тържество не правят в училище, няма Дядо Коледа, няма нищо. Егати сухарите. Яд ме е много, ходим по моловете да си правим снимки с Дядо Коледа.
Това е от нас, нямам хич мераци тази година за празнуване. Но на вас пожелавам Весела Коледа и Щастлива Нова Година, изпълнена със здраве и благоденствие!!!
Целувки от нас. 

# 518
mishonka и при нас е същото с Боби Winkдаже снощи се замислих дали да не си събера нещата и да ги зарежа и двамата с баща му, като ида на гости за няколко дни при майка ми Winkдобре, че ходи на градина и не се е разболявал, та полвин ден съм спокойна Laughing
Viodidi как сте ?Как е Вили?Боби всеки ден ми казва ,че Вилето я нямало на градината и е много тъжен, дано да сте здравички всички Hug

# 519
  • Пловдив
Здравейте момичета!
Мечтание и на мен много ми се иска ей така само за няколко дни , на почивка  Crazy
Мишонка, и при нас голям купон, все мрънка за мен, без майка си не може. Като се прибера пак почва да хленчи - искам на гости, не съм видяла Габито, теб те видях вече, ами Стела - кога ще дойде у нас  Close Това дете уж вкъщи го правихме пък все на гости иска  Laughing А като се разсърди скръства ръце, обръща джуката и се скрива под масата - "аз съм сърдита, ти си лоша". Обяснявам аз,
че така не е хубаво да се обижда и сега като се ядоса вика "Ти си...., ти не си лоша и гадна, ти си добра, хубава "  Rolling Eyes
Венера, много е хубав подаръка  Hug
Пожелавам на всички Весела Коледа и Щастлива Нова Година! Да ви са пълни къщите и протмонетата, да сте много здрави, да посетите нови места през 2012г.!

# 520
Вашите малчугани имат ли си въображаеми приятели? Боби си има един и се казва Лан Лан  Winkнезнам дали има и други като нас, или е малко луд като майка си Laughing Wink
erisii моят пък е домашар не иска да ходи на гости Winkчудя се как да го прилъжа за да отидем някаде, а иначе и аз постояно съм лоша майка  Laughing Laughing

Последна редакция: пт, 23 дек 2011, 13:32 от мечтание

# 521

Искам да пожелая на всички ви
вълшебна и незабравима Коледа!
Много здраве, топлина и
щастие за вас и любимите
ви хора!!!

# 522
# 523
Честита Коледа, мили момичета!!! Hug
Честит имен ден на празнуващите днес!!!  bouquet

Аз черпя (пак Wink вчера майка ми имаше имен ден ) за имения ден на Роско-
да ми е жив и здсрав, все така весел и игрив!!!

И кафето слагам Wink

П.П. Много празници при нас, много нещо Joy

# 524
Честито Рождество Христово на всички ви! Вяра, любов, здраве и хармония ви желая!
Не съм влизала от 100 години, но не съм ви забравила в никакъв случай!
От есента сме си в София, синът ми най-сетне тръгна на детска градина от два месеца и слава Богу адаптацията мина чудесно. Малката Кари расте, обожава брат си и го следва като пате, докато той само гледа как да я тормози. Тя търпи всичко, само и само да е край него и да й обръща внимание:) Разразяват се семейни войни, ние с баща им сме като сини каски, всеки ден имаме мирни мисии:) Надявам се този период бързо да отмине, отдавам го до някъде на ревност.
Иначе продължавам да си работя у дома и да гледам Каринка, това е за сега от мен. Целувки на всички ви и пожелавам голяям купон на Нова Година! А през 2012 да сте много здрави, дечицата да са здрави и щастливи!

Общи условия

Активация на акаунт