ОКТОМВРИйска дружина 2007

• 73 168
  • 632
  •   1
Отговори
# 495
Ех колко е хубаво да вляза и да има за четене:))
Нелкин - и Сани е голяма претенция не облича какво да е:( всяка сутрин се караме какво да облече:/ Даже вече дрехите му ги купувам с него,за да си ги хареса и да няма претенции после.
Ерисии- при нас в градината  и да не е ходил плащаме 30 задължително и от там на ден, за цял месец е 60 лв, отделно всеки йесец купуваме мокри кърпи,2ролки кухненска хартия и по 5лв субсидия, 1лв за мин. вода и 2пъти по 3лв за театър. Отделно в началото на годинта даваме по 60лв за уч. помагала и консумативи.
 Аз съм много доволна и от госпожите и от материалнат база.  От миналата уч. година имат и бааейн в сградата. Всичко е ново, сега лятото ремонтираха и стълбищата и е много приятно.

Коцето днес става на 4месеца и по този повод със Сани правихме торта:)) въпреки че съм настинала пак Sad Много го влече да ми помага в кухнята:))

Лека нощ:))

# 496
  • София
 Момичета, подаръци освен от дядо Коледа подарявате ли, т.е. 1 от него, 1 от вас, 1 от баба примерно?

# 497
Момичета, подаръци освен от дядо Коледа подарявате ли, т.е. 1 от него, 1 от вас, 1 от баба примерно?

Аз лично НЕ!!!

Диде, честита месечинка на Косето!!! Hug
Целувки от нас и за двамата юнаци!!! Hug

# 498
  • София
Bulechka™, благодаря ти за бързия отговор  Wink

# 499
До сега Сани получаваше подарък от дядо Коледа, 1 от мама и тати, по 1 от бабите, вуйчо и т.н. НО т.к.играчки не прибира и не пази тази година ще редуцираме подаръците!Писна ми само по разхвърляни  играчки да вървя, а хем половината са прибрани:/

# 500
Диде, то и у нас е така с играчките, представям си догодина какво ще е Joy ooooh! Като ще има повече играчки и ще играят двамата юнаци Hug Да с ами живи и здрави!

Аз редуцирам играчките, когато е при наще, тъкмо забравя за някои, а пък счупените заминават веднага в кофата, освен, ако не са много любими, тогава лепя по 2-3 пъти и после без да види ги хваща липсата hahaha

Иначе по принцип за празниците сме при наще и там си получава подаръци и от тях, но са под елхата и все са от дядо Коледа/Мраз, а като се приберем си намира подарък, понякога и два и в къщи, та пак се събират доста! НО тази година сме решили да купим общи подаръци с наще, което според мен е и по-добре!!!

Та така с подаръците при нас!!! Hug

Ей, как се пораздвижи темата, много се радвам! Hug

Спокойна нощ! Hug

# 501
Вие сте добре, ами аз къде да търся на Боби за подарък ,Снежанка от рекламата на Булсат newsm78

# 502
  • Пловдив
Мечтание, кажи му че Снежанка получават само батковците , за малките момченца няма Снежанки  Simple Smile /майтапче/ , като стане батко ще я получи 4470  Може да му кажеш, че ще я получи, но догодина, при нас този номер минава  Peace
Христина получава подаръци за Коледа от всички, но все пак тогава има и имен ден.

# 503
Христина получава подаръци за Коледа от всички, но все пак тогава има и имен ден.

Мдааа, с имените дни е весело! Майка ми има на 24.12 имен ден - Евгения, а пък бебо е на 25 - Радостин, та освен за него и за Коско трябва да има, макар и мъничък подарък, та ще стане като в приказките 3 дни яли, пили и се веселили.... Ама да сме живи и здрави, хубаво е да има поводи за празнуване! Hug

# 504
  • София
 Да, аз също имам имен ден на 24.12. и всяка година се убеждавам, че много малко хора го знаят.

# 505
Мечтание- браво на Бобо:))мисли като мъж:))
Танче - голямо празнуване ще му дръпнете:))Как е Радостинчо? Почна ли да го захранваш? Бати как се отнася с него? Сани само го целува и гъделичка Коцето:))Добре, че поне се отказа от желанието да го носи:)че дребо добре си хапва пу пу за разлика от  бати и вече си натежава...
Ева - и аз не знаех че на 25 празнуват  имен ден Евите:/

# 506

Мечтание, сега само я иска Снежанката, някой ден ще ти я доведе hahaha
Диде, добре сме, благодаря! Да вече се захранваме от 2-3 дни, много му харесват на Роско новите вкусове, даже плаче за още hahaha
Коско много му се радва, гали, гушка, "гледа го, пази го", много им е хубаво да си лежат заедно в леглото на Коско Heart Eyes Много е нежен и мил с бебо, а пък бебо само чака бати да го погледне и се смее с глас, маха с ръчички и крачета, много се радва на батко си, дано са си все така! Hug
За хапването, за сега и двамата си хапват добре пу-пу, за последния месец бебо е наддал 700гр.Ева Hug

П.П. Май само трите си пишем... в темата newsm78 къде се изгубиха другите мами? newsm78

# 507
  • София

Ева - и аз не знаех че на 25 празнуват  имен ден Евите:/
На 24.12  Mr. Green 
 Ох, при мен настроението вече е много коледно. Моят мъж от вчера ме остави сама в поста, не издържа, макар че за месар от неговия ранг и това е нечовешки подвиг   Mr. Green  Айде, аз отивам да правя пица с риба тон и раст. кашкавал, ще пробвам и постни бонбони Рафаело  Flutter
 Лека вечер, момичета  Hug

# 508
  • Пловдив
 Ох, като ви чета чак ми се прииска да родя още едно  Grinning   

# 509
Хихихи ми давай де:))

Общи условия

Активация на акаунт