ОКТОМВРИйска дружина 2007

• 73 169
  • 632
  •   1
Отговори
# 480
Привет  bouquet

Смених малко заглавиеот и оформлението, че пак до догодина ще я пишем темата ooooh!
Дано ви хареса Wink

И дано си спретнем някоя Коледна среща Hug

# 481
  • София
На мен пак не ми харесва заглавието  Simple Smile

# 482

Знаеш ли, може пък Октомври07 също да си мечтае  Wink

# 483
  • София
 Благодаря ти, Октомври07, на мен ми харесва   bouquet

# 484
  • София

И на мен и на мен ....пу...пу..... Laughing В къщи хич не скучаем. Нито София, нито Калоян, а за майка им и баща им да не говорим. Ето Калоян започна деня си като опита на вкус таблетките за съдомиялната. Но нали някой беше казал нещо в този род (Марк Твен май беше  newsm78) - по-добре да започнеш деня си като изядеш една жаба, за да си сигурен, че няма да ти се случи нещо по-лошо през деня.  Laughing Crazy

# 485
Здравейте Hug  bouquet

Октомври07 сигурно ще смени заглавието, ако има предложения за други тематични или не Wink

Иначе ние сме ОК, растат юнаците, забавляват се и на мен ми е толкова хубаво, особено като се смея заедно или Коско се смее на номерата на Роско hahaha Joy Няма по-голямо щастие!!!

Да питам дали и кога ще си спретнем Коледна среща??? newsm78

Хубава вечер от мен!  bouquet

# 486
  • София
 Здравейте, момичета, как сте? Ние сме добре. Малчо очаква отговор на писмото си до дядо Коледа. Ще пристигне на 1.12 заедно с шоколадов календар, с които ще отброяваме дните до Коледа  Heart Eyes Тази година аз и мъжа ми спазваме поста и съм много щастлива, чувствам се някак по- коледно, а и по- лека   Crazy

# 487
  • Пловдив
Здравейте момичета!
Честит празник на всички! Да са живи и здрави именниците и не само те Simple Smile ! Желая ви много здраве, добро настроение и весели празници! За всички - малки и големи, много подаръци и щастие!
Ние сме добре, малко сополиви, малко подкашлящи, но се оправяме. Ходим си на градина с желание. Много обичаме гостите и без това вечер не минава. Ако нямаме гости у нас значи Христина трябва да отиде някъде , иначе мира не ми дава. Мина първия празник в градината, на който Христина стачкуваше. Не пя, не си каза стихотворението, не игра ръченица, вместо това се скри зад кърпата , която трябваше да размахва  Shocked После като я попитах "защо" и ми отговори, че я било срам от мен  newsm78
Успешен ден от мен  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 488

Привет,  bouquet

промених заглавието (за пореден път), надявам се да се хареса на всички Hug

Малко пипнах и оформлението, на 1
ва[/color] страничка, за да е още по-празнична темата ни![/b][/i] Hug

# 489
Октомври07 -   bouquet Hug  bouquet  Hugтемата е страхотна, жалко че почти никой вече не се сеща да пише тук Sad(

Хайде да ви питам вашите дечица какви подаръци искат за Коледа? И какви ще получат?
Сани иска динозавър Rolling Eyes днес ще ходим до Джъмбо да търсим, дано да има нещо свястно Simple Smile)

# 490
привет! Hug
Роско днес става на 5м., та ще му купим подаръче по повода hahaha
Почерпете се, макар и виртуално Wink

А за подаръците, Коско си хареса вчера един много хубав комплект дрехи (блуза, елек и дънки) и аз ги капарирах, че да развалям изненадата, мисля да взема и за малчо такива, че да си ходят еднакви на пролет! Иначе е скромен от към желания, казва, че ще се зарадва на това, което си намери под елхата! Hug

Иначе сме ОК, да чукна на дърво!!!

Дано поне сега около празниците се поразпишат повече мами!!! Hug

Последна редакция: сб, 10 дек 2011, 17:02 от Bulechka™

# 491
  • София
 Булечка ,честито на малкия Роско 1crib  Party Time
Ние сме добре,дните някак минават много бързо ,абе направо летят. Девойката ходи на детска,все така е с претенции към облеклото.,какво ще облече е редовен проблем сутрин Twisted Evil. В детската на дядо Коледа си е поръчала  кукла барби ,у нас- желания много ,менят се всеки ден,накрая май каквото д. Коледа реши Laughing.

В момента диването мие вратите в нас ,търка с една гъба  Mr. Green. Още не сме украсили елхата ,но другата седмица ще трябва  Heart Eyes

Хубава вечер на всички  Heart Eyes.

# 492
  • София
 Ние също сме добре слава Богу, малчо никак не е скромен, ограничих дългия списък до 3 подаръка, той си избра това да са коли от Cars 2. Но той знае, че скоро ще има и именен ден и ми кажа, че знаел вече какво иска  Laughing  Получихме си писмото и шок. календар от дядо Коледа и малчо много им се радва, но по- щастлив беше на ел. вариант. Ето от тук http://www.portablenorthpole.tv/home може да направите персонално послание за вашите деца. Вчера ходихме за първи път в театър Възраждане и знам, че ще го правим всеки уикенд, защото много ни хареса.

# 493
  • Пловдив
Здравейте, ние сме добре Simple Smile Днес ходихме до Карфур да видим Бен Тен. Рисувахме и получихме по един подарък ключодържател, повозихме се на ескалатора и на разните там кончета,колички. Христина искаше и да се катери на стената, но това го оставихме за следващия път когато сме с баща и - няма само на мен да ми се свива сърцето като я гледам я  Rolling Eyes За Коледа иска лаптоп, та да ви питам какъв ще ми препоръчате, засега сме се спряли на WINX, но още не сме решили. Тази година отново иска бебе и количка-зимна, много бебета и станаха вече , та това желание няма да бъде изпълнено  Embarassed
Мпуле, пратила съм ти покана във Фейсбук, на Меги също, на другите - не ви знам имената  Embarassed Аз съм Елисавета Илиева.
И да ви питам колко плащате за детска градина и купувате ли нещо допълнително за градината? При нас таксата е 35 лв. без значение дохода на семейството, от януари ще я увеличават на 50. Предизборно бяха махнали таксите в яслите , но сега пак ги връщат. Отделно си плащаме за вода за пиене, тоал.хартия, салфетки, сапун, мокри кърпички и др. В началото на годината събрахме пари за нови матраци и завеси в спалнята и отделно за учебниците. Миналата година събирахме за играчки,моливи, блокчета и т.н., че нямаше нищо в групата, всичко беше изпочупено. Нашата детска градина е в блок и базата е много остаряла. Но пък учителките са добри и съм доволна. При вас как е?
Ева, и Христина никак не е скромна, но като каже , че иска нещо аз обещавам, но после казвам , чеще го получи следващия път и така. Когато избирахме торта за РД искаше всички, накрая се спряхме на една и се разбрахме, че другите ще ги получи за следващите РД  Mr. Green
Нелкин, вече си имаш отмяна  Wink
Булечка, да ви е жив и здрав   bouquet, 5 месеца много бързо минават отстрани.
 santa2

# 494
Привет! Hug

Момичета, тази година няма ли да има среща? newsm78

Ние миналата година пропуснахме, но така се наложи по стечение на обстоятелствата Sad

Дано се организаме нещо, все още има време Hug

Ериси, ще ти пиша на лични! Wink

Общи условия

Активация на акаунт