Зимни прежди за коледни одежди!

• 71 800
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Пуф, пуловерът е СТРАХООООТЕН! Да си го носиш със здраве и да му се наслаждаваш на всяка бримка!

Сиси, ти отново ни порази с новото си палто - ЧУДНО е!

Зуу, жълтото шалче е много хубаво, много кокетно се е получило!

Аз минавам да се похваля, че вчера колежките ми подариха едно интересно чиле прежда на Коутс за плетене на пръсти  (снощи се учих да плета на пръсти) и много красива кутия за кълбета. Получи се много красив loopy ефект, такъв какъвто плете Сврачето. Много интересна прежда, хареса ми, досега не бях виждала такава:   Моята е цвят 85.

Искам на патерица да почерпя виртуално и вас, защото всера всъщност имах РД.

# 616
  • Варна
Сисе,мн нежно!

# 617
Манжелка, ами жива и здрава тогава Simple Smile много хубави прежди още да ти минат през ръцете!

да си покажа сефтето за тази година:
http://picasaweb.google.com/lh/photo/o_0HxzeB2DunRrsl67_Ihw?feat=directlink
http://picasaweb.google.com/lh/photo/krFpkFXwuXJxf3dSIVfU-Q?feat=directlink
преждата е тази, изключително приятна за плетене.

# 618
Manzhelka, честит Рожден ден!!! Да си жива и здрава!:) bdbaloni bdbaloni

SISI_VAS! Hug Hug

тити, много е нежно!  Hug Hug

eat. sleep. knit...

# 619
Динора, как върви одеялцето? Видях тази блузка, мотива ми прилича на този които плетеш и ти, и се сетих за теб. Аз си чакам преждичката и ще започна и аз одеялце.  Blush
Стигнах ето до тук http://dinora1605.snimka.bg/daily/pletki.564767 Ще добавя по още една лента отстрани, за да стане по-голямо. Реших, че ще купя малко вата и плат. Плата най-отдолу, после ватата и най-отгоре плетеното. Ще ги зашия едно за друго и ще стане като юрганче. Може да не е особено красиво, но съм доволна от себе си. Това ми е първото "творение", натам ще свикна повече.
Иначе страхотни неща показвате!!!   bouquet А и сайтове много! Направила съм си на документ всички линкове, като имам време разглеждам подробно.

# 620
Пуф, пуловерът е СТРАХООООТЕН! Да си го носиш със здраве и да му се наслаждаваш на всяка бримка!

Благодаря, благодаря.  Embarassed Да ти се връщат пожеланията стократно. ЧРД, мила! Орисвам те с пълна къща с прежди и плетива.  babydust7 На малка патеричка.

Може ли да нахалствам да покажеш кълбената кутийка?!  Embarassed И името на преждата. Оказа се, че Коутс имат производство в Турция, което неколкоктратно е ниско ценово.  newsm78

Тити, благодаря. Много фина туника.

Владжжжжж, благодаря. Къде се губиш?!

СИСИТО ВАС, издавай списание с твоите красоти. Ти можеш!  Heart Eyes

Зу, патешкия комплект е превъзходен.

Последна редакция: чт, 27 яну 2011, 10:02 от big pufana

# 621
  • Sofia
Zoo, страхотна бебешка рокличка! Аз сега нали съм на такава вълна Simple Smile

Момичета всички показвате прекрасни неща.

Включвам се само да потвърдя, че в Jumbo има очички и то няколко различни размера.

# 622
Момичета, благодаря ви,  Hug но аз не съм от София и дори да ида на гости, няма да имам възможност да обикалям магазините. А при нас кинкалерията е много бедно "обзаведена", онзи ден едни обикновени черни копчета не успях да намеря...  Tired Същото се отнася и за магазините ни за левче - няма гердани, иначе отдавна да съм си взела и направила един. Затова сега търся как да си направя топче от вълна.  Flutter

Сиси  Heart Eyes   bouquet невероятна както винаги!!!

тити, много хубава туниката!   bouquet

Manzhelka ЧРД, още много такива хубави подаръци да получаваш!  nbirthday

Динора, много добре се получава!  Peace Аз мисля на моето да му сложа само подплата, но това като юрганче да е - е супер идея!

# 623

лиска, трансформери ли имаш предвид или нещо друго?
[/quote]

това е дно от нещата http://radikal.ru/F/s57.radikal.ru/i155/0904/24/0b63cdd84e0f.jpg.html
незнаех че се наричат така но много ме впечатлиха  newsm78и затова реших да го споделя без да ми мине през ум че може да не откривам топлата вода  Grinning

# 624
пепи 21, аз също си плетох топчетата,като ги напълних вътре с памук...мисля,че не се получава съвсем зле...И при нас,както и при вас, кинкалерия никаква, а по магазините от 1 лв. няма никакви гердани или топчета ooooh!  /благодаря на Амели за идеята/.  Незнам дали си прочела предния ми пост, Пепи 21,но да се повторя-т.к. аз си поръчах очички, ако искаш мога да ти изпратя...И без това си ми близо Crazy

Към Лиска имам една забележка - пиши с нормален размер и цвят букви, а ако искаш да наблегнеш на нещо - означи само него...Това е едно от правилата на форума-да не се пише с големи букви без нужда...А ина мен лично много ми дразнят окото Peace

# 625
Вчера или онзи ден в предаването на Гала по "Нова" показваха как се прави топче от вата, много лесно ми се видя- на принципа на зелката. Малко парченце от ватата се прави на топче, отгоре се завива с по-голямо парче и така докато стигнеш до желаната големина. важно е, че всеки път крайчето на ватата трябва да остава в противоположния край, за да не се развали топчето.  Отгоре го увиваш с дантела или оплиташ. А иначе топчета от вълна се правят на принципа на филца. Може да попиташ девойките от тази тема.  Намерих го:
http://play.novatv.bg/play/240070/?autostart=true

Последна редакция: чт, 27 яну 2011, 11:59 от Torbalanka

# 626
Манжелка, честит рожден ден на патерица! Много здраве, свободно време за любимото хоби и вдъхновение!   bouquet
тити, много нежна е станала туниката. Носи си я със здраве!
dinora, чудесно одеялце. Нали ще ни го покажеш и готово?

# 627
Честито  Manzhelka   cook

Аз благодаря отново!!!
тити - по принцип не си падам много по шарените прежди, но тая е с много хубави цветове.
Динора - много е хубаво даже, идеята за юрганче също е супер.

# 628
Лиска, направи новата тема, какво ти пречи?

А маджентовия стил на писане, да, дразни много окото.

Пепи, за филц на вълна има специална игла. Бодеш във вълната и вадиш, тя я раздърпва. Не отбирам много обаче.  newsm78

# 629
Торбаланка, да гледах го. Даже нощес сънувах че точно така ги правя и станаха чудесни.  Crazy Щом вълнените се правят на базата на флица, няма да се справя.  Sad

Тули, да четох последния ти пост...но си бях забравила. Благодаря, ще зачакам да се постопли. Сестра ми ми е е обещала, когато иде на Русе да посети магазина им и ще ми вземе очички.  Whistling До тогава ще правя само такива играчки с избродирани очи, че да се доближават повече до оригинала. Wink

Общи условия

Активация на акаунт