Зимни прежди за коледни одежди!

• 71 800
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Да се похваля с току що завършената си блузка

# 661
  • тъгата в мен
Manzhelka ,много хубава прежда и много хубава кутия.Поздрави и от мен,послучай рождения те ден   bouquet
(аз още се мъча с моята loop плетка и търся начини конеца да си го метна на врата,че с това плетене на пръст много се измъчвам ooooh!)
Много ще се радвам,ако някой ми помогне мънчико с просто обяснение на български,че видеото ме обърква.Става дума за ето тази плетка

Рая,направо си готова за летния период.Поздравления Peace

Последна редакция: пт, 28 яну 2011, 00:24 от сврачето

# 662
Сврачето защо не пробваш по това клипче изглежда ми по-лесно и си мисля че може да стане и с конеца през врата http://www.youtube.com/watch?v=-0xFywM0rUw

# 663
Рая, честито! Ти вече откри сезона на пролетните плетива.

# 664
Raq_ много хубава блузка .

# 665
  • Варна
Рая,мн яка блузка!!!!!!!!!! Hug Hug Hug

# 666
Рая блузката е супер, а ти си много чаровна Simple Smile

# 667
  • Пловдив
Да си я носиш със здраве Рая, много е слънчева и весела в това оранжево- точно за пролетта

# 668
Райче, молитва за слънце е твоето творение. Много ми харесва. Браво на тебе.  Simple Smile Би ли споделила прежда и куки?

Манжелка, кутийката е мечта. Влюбих се!  Heart Eyes

# 669
  • Sofia
Рая, прекарсен свеж цвят си избрала!!!

Аз показвам още малко бебешки джвъчки Simple Smile

Хубав ден!

http://picasaweb.google.com/115687721581318513558/Hobby#5567136823054747634

# 670
  • Русе
Здравейте, момичета!  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Отдавна не съм ви посещавала. Прекрасни неща сте сътворили!
Сиска, тук също да отразя, че палтенцето е станало прекрасно! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Стели, много красив шал! Поздравления! Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Рая, много е готино последното ти творение! Simple Smile Simple Smile Simple Smile
И на Zoo последните неща са много свежи! Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Извинявам се ако пропускам някой, четох темата на един дъх  Simple Smile Simple Smile Simple Smile.
Показвам последните завършени неща :

Туника Лаура Биаджоти:

Рокля - реплика на модел на Наталия Сухих:

Палто и чанта - мои измишльотини:

# 671
Силви, красиви неща, много! Ювелирна изработка! Фен съм ти. И модела е прекрасен!

Миналата година си купих такава кутия, супер удобна е, събира ми всички игли и обръчи, ципове, копчета и дреболии.
Напоследък не плета. Нито имам муза за плетене, нито време.

# 672
Благодаря на всички за милите думи  bouquet. Малко се колебаех дали ще се получи, защото оригиналния модел е доста по отворен и на мен не ми стоеше добре, та реших да го позашия от тук от там и така се получи много добре. А преждата е Flora Lidya 5 плетох я точно с кукичката която е препоръчана на етикета 3,5мм. Много ми харесва това в нея че специално за този модел много хубаво тежи и стои долната част на блузката

# 673
Силвич, влюбих се в палтето. Невероятно е!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Да знаеш, че измишльотините са най-ценни!  Hug

Сбъди, ще ме инфарктираш с тия кутии. Споко, ще те нахъся за плеткане.  Heart Eyes

Рая, благодаря за инфото.  Simple Smile

Последна редакция: пт, 28 яну 2011, 11:21 от big pufana

# 674
Рая,много си лъчезарна  Heart Eyes И оранжевата и синята блузка преди това са страхотни и много ти отиват!Със здраве да си ги носиш,поздравления за сръчността ти  bouquet
silvi_ch ,страхотно палто Heart Eyes Поздравления,невероятно изпълнение,като за корица  Wink  Hug
Нова тема,и аз се замислям,май сега пък къса я оставих  Peace

Общи условия

Активация на акаунт