Laredoute.fr - 185 - Началото на голямото намаление - 9.01-16.01

• 133 039
  • 2 775
  •   1
Отговори
# 1 740
Момичета, връщах се доста страници назад да чета, понеже по спомени имаше някъде случай като моя, но не го намерих... С риск да се повтори пак ще питам.
Пуснах поръчка, но вместо потвърдителен имейл получавам имейл, с който ме подканят да си финализирам поръчката. Кошницата ми е празна, в SUIVRE MES COMMANDES поръчката ми я има, има си и номер. Сумата за поръчката е блокирана в картата. Имам ли основание да се притеснявам и да правя ли нещо? Благодаря  bouquet
При мен също е така,но и в SUIVRE MES COMMANDES всички неща ми стоят с 0,00 вече цял ден  newsm78 ,след колко време фактурират? Май и на това намаление ще си чакаме нещата с
месеци  Crossing Arms
Аз пуснах сутринта една и малко след обяд ми пуснаха няколко потвърдителни e-mail- а Mr. Green. Спокойно момичета, всичко ще е наред.  Simple Smile

А моята от вчера сутринта о6те не е фактурирана. Друг с подобен проблем? Няма justificatif d'achat disponible .

Аз направих поръчка днес към 15ч. и вече е фактурирана.  Whistling  Декоративните възглавнички са ми ги фактурирали отделно.  Laughing

# 1 741
Извинете да попитам за колко време идват сега нещата преди намаленията на 6-ти пуснах поръчка сега май е холандия,пак ще си дойдат за 2 седмици ми се струва

Пуснах поръчка на 04.01 вчера пристигна.  Grinning

# 1 742
Момичета, връщах се доста страници назад да чета, понеже по спомени имаше някъде случай като моя, но не го намерих... С риск да се повтори пак ще питам.
Пуснах поръчка, но вместо потвърдителен имейл получавам имейл, с който ме подканят да си финализирам поръчката. Кошницата ми е празна, в SUIVRE MES COMMANDES поръчката ми я има, има си и номер. Сумата за поръчката е блокирана в картата. Имам ли основание да се притеснявам и да правя ли нещо? Благодаря  bouquet
При мен също е така,но и в SUIVRE MES COMMANDES всички неща ми стоят с 0,00 вече цял ден  newsm78 ,след колко време фактурират? Май и на това намаление ще си чакаме нещата с месеци  Crossing Arms
Аз пуснах сутринта една и малко след обяд ми пуснаха няколко потвърдителни e-mail- а Mr. Green. Спокойно момичета, всичко ще е наред.  Simple Smile

А моята от вчера сутринта о6те не е фактурирана. Друг с подобен проблем? Няма justificatif d'achat disponible .
На единия акаунт двете поръчки са ми фактурирани, но на другия имам една - и тя още не е фактурирана. А горе долу са правени по едно и също време Rolling Eyes

# 1 743
  • някъде там
Извинете да попитам за колко време идват сега нещата преди намаленията на 6-ти пуснах поръчка сега май е холандия,пак ще си дойдат за 2 седмици ми се струва

Пуснах поръчка на 04.01 вчера пристигна.  Grinning
Моята от 4 вечерта е в София и утре е при мен  Crazy
Ако някой иска снимки на количката и куклата от 15 евро да свирка  Peace

# 1 744
http://www.laredoute.fr/vente-tapis-de-bain-700-g-m2.aspx?produc … page=4&pos=60
 От това пише, че има 4 модела, но не мога да разбера как да посоча че искам правоъгълно.

Избираш размера
Дори да избереш размер пак идва изрязано.

# 1 745
Сигурно вече ставам досадна, но много се надявам някой да успее да ми помогне. Освен, че през старите акаунти все още нищо не става с плащането, направих си току що нов акаунт и пак не става....дайте съвет моля ви Praynig
Вероятно проблема е в картата ти, на доста от банките вече не се приемат от сайта  #2gunfire доколкото си спомням се коментираше, че засега най- безпроблемни са Пощенска, ДСК, Първа Инвестиционна, поправете ме ако греша...
и Експресбанк да добавя, картата ми е левова но нямам проблем Peace

Моята карта е на ПИБ (дебитна) и не я приема  Cry това трябва да е някакъв бъг в ларедут. Приема и не  приема, когато си иска  Confused

Момичета аз да се поправя, че проблемът е бил в моята картата, недостатъчна наличност по сметката за да се финализира поръчката и платих с друга, пак дебитна карта на ПИБ, без проблем. Не помислих в началото  затова като ми отказа поръчката, защото видях, че много сте с такъв проблем, проверете си всичко - валидност, пари и т.н. Успех!

# 1 746
С риск да стана досадна може ли някой който има тази рокля да каже някоя дума за нея
http://www.laredoute.fr/vente-robe-a-volants-femme.aspx?producti … minipdp=undefined

И може ли реални снимки на сивите форумски дънки и ако може размери на 44 номер прочетох че някой беше написал че има този р-р

bouquet  bouquet  bouquet

Рали, снощи писах за нея, виж постовете ми от профила...няма мн за четене Wink
Бива я, ама беше 3.70 навремето Wink

# 1 747
  • София
Зузи,аз поръчах снощи 2XL,надявам се да му стане на моя мъж Peace Това му е размера,в отзивите казват,че си отговаря....

# 1 748
  • МИНДЕРА
Някъде да сте мяркали калъф за дъска за гладене или калъфи за фотьойли? Crossing Arms

# 1 749
  • Пловдив
Два дни следя темата и направих 3 не големи поръчки, основно с чаршафи и тук там някоя дрешка. Знам че всички са разочаровани от намаленията, но като зная какво ставаше минали години, май такова развитие на нещата си беше очаквано и естествено. Хубавото е че голяма част от нещата които пуснаха вчера и до днес са налични и човек има възможност да помисли, разпита и прецени.
Успешни покупки на всички!

# 1 750

Пуснах поръчка на 04.01 вчера пристигна.  Grinning

Моята от 4 вечерта е в София и утре е при мен  Crazy
Ако някой иска снимки на количката и куклата от 15 евро да свирка  Peace

Свиркам.  Praynig  И чакам утре снимки.  Peace

п.п. Някой търсеше калъф на маса за гладене. Този пише че е 107*46 см
http://www.laredoute.fr/vente-housse-pour-petite-table-a-repasse … dp&pos=27_n_n

Последна редакция: чт, 13 яну 2011, 22:12 от муцинка

# 1 751
Може ли някой да каже в колко отваря сутрин сайта - в 4 ли и дали има смисъл да стана в толкова часа, ще има ли нещо интересно или ще е всичко постаро му. Simple Smile

# 1 752
Здравейте,аз пуснах първата си поръчка вчера преди обед и от тогава си стои на стъпка 4. нормално ли е ?  Rolling Eyes

# 1 753
Здравейте,аз пуснах първата си поръчка вчера преди обед и от тогава си стои на стъпка 4. нормално ли е ?  Rolling Eyes
Да. Simple Smile

# 1 754
  • София

Дори след като я получиш ,ще е на 4 стъпка Peace

Общи условия

Активация на акаунт