Laredoute.fr - 185 - Началото на голямото намаление - 9.01-16.01

• 133 123
  • 2 775
  •   1
Отговори
# 2 040
От тези дънки http://www.laredoute.fr/vente-jean-slim-morpho-tres-mince-ado-fi … e=1&pos=8_n_n размер 162 дали ще отговаря на дамско 36?
В момента не мога да си дам мерките, защото съм на работа, но съм 161 и към 52 кг. Дали ще се вмъкна в 162 или да поръчвам направо 168?
Моля, ако някой знае да ми отговори  Praynig

И съотвентно мнение, знам че сигурно са коментирани многократно  ooooh!
Андоноваг, виж дали няма за "нормални" деца, тези от линка са за слабички...размери нямам, само това ми направи впечатление иначе често се казва, че 162 отговаря на 36 от дамските  Peace

----
Вие пък какво обсъждате "новите" стари стоки  Joy то ясно, че няма как да вкарат 10 000 нови...ма поне можеха да сложат друга снимка, че да ни излъжат. Нищо чудно половината манекенки вече да са поне с 5 год по...хммм големи  Laughing

# 2 041

Това са някакви декоративни панерчета.

не бъркай момичето! Това си е точно чанта, тип пазарска. Предлагали са я в два размера за деца и възрастни, сега има само малък размер
Незная дали си заслужава

# 2 042
По повод ДН, аз им писах, защото им дължа великото 1 Е, те ми отговориха, но така и не можах да си погася дълга. Но пък им харизах около 2 Е един ваучер, та могат да се похвалят с печалба дори  Laughing

Вертбаудет не доставят ли до БГ? Rolling Eyes Защо съм пропуснала това нещо, сигурно сте го обсъдили 1000 пъти... Sad

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 18:55 от Чаено момиче

# 2 043
http://www.laredoute.fr/vente-manteau.aspx?productid=324186124&a … color=5&qsf=1
Това палтенце доста се коментира преди известно време.Аз си го взех преди нова година беше намалено на 27,96-сега 20,97. Заслужава си. Simple Smile
Става ли за сериозна зима или по-скоро за есен?

# 2 044

Това са някакви декоративни панерчета.

не бъркай момичето! Това си е точно чанта, тип пазарска. Предлагали са я в два размера за деца и възрастни, сега има само малък размер
Незная дали си заслужава

Благодаря много   bouquet

# 2 045
Момичета може ли да оразмерите две приятелки:
№1-86 гръдна 65 талия 89 ханш
№2-98 гръдна 95 талия 110 ханш
Благодаря ви!

# 2 046
Някой да си има на идея защо не мога да си поръчвам нищо от НК???

# 2 047
Нели,днес си пуснах поръчка от Нова Колекция без проблем Peace
И сега да помоля да оразмерите един младеж Praynig Praynig Praynig
 талия 113
 гръдна 106
 висок 185
 кг 95
Да ме ориентитате за блузи,дънки и връхно Blush
Благодаря много! smile3525

# 2 048
  • София
Момичета може ли да оразмерите две приятелки:
№1-86 гръдна 65 талия 89 ханш
№2-98 гръдна 95 талия 110 ханш
Благодаря ви!
първата е за 34, за втората незнам  Laughing

# 2 049
http://www.laredoute.fr/vente-manteau.aspx?productid=324186124&a … color=5&qsf=1
Това палтенце доста се коментира преди известно време.Аз си го взех преди нова година беше намалено на 27,96-сега 20,97. Заслужава си. Simple Smile
Става ли за сериозна зима или по-скоро за есен?

Аз го нося и сега, но не мога да нарека зимата ни сериозна. Платът е плътен и има вълна, на мен ми топли. Хубава кройка е. Simple Smile Може би е за късна есен и мека зима. Ето реални снимки
http://picasaweb.google.com/104437997440987756045/LaRedoute#5547864130942250338
http://picasaweb.google.com/104437997440987756045/LaRedoute#5547863024465607618

# 2 050
Влизам да похваля редутци, че поръчките ми от сутринта на 12.01 вече са изпратени, днес са тръгнали с DHL от Лил. И да помрънкам, че направените следобяд на 12 и 13.01. са фактурирани уж, но без втория ред.
Гледам, изкупили сте всички по- интересни неща /то не че бяха много/, гледам също, че французите втория ден качиха някои от т. нар. кръгли цени. Извадих лещата /бобът е патент на Алекс  Hug/ и възнамерявам да поизчакам с поръчките /направени до момента 7, но не само мои/. Очакват ви приятни изненади, доста по-приятни от тазсутришната изгъзица.

# 2 051
Влизам да похваля редутци, че поръчките ми от сутринта на 12.01 вече са изпратени, днес са тръгнали с DHL от Лил. И да помрънкам, че направените следобяд на 12 и 13.01. са фактурирани уж, но без втория ред.
Гледам, изкупили сте всички по- интересни неща /то не че бяха много/, гледам също, че французите втория ден качиха някои от т. нар. кръгли цени. Извадих лещата /бобът е патент на Алекс  Hug/ и възнамерявам да поизчакам с поръчките /направени до момента 7, но не само мои/. Очакват ви приятни изненади, доста по-приятни от тазсутришната изгъзица.

И на мен поръчките ми от 12.01.и 13.01. са фактурирани,но без втория ред,това нормално ли е.Искам да попитам направих 2 поръчки на 7.01.-едната ми излиза в DHL,а другата не излиза изобщо и я няма в системата на DHL.Дали да я чакам по пощата или по DHL.Не са ми пратили на мен такива номера за проследяване на поръчките ми от 12.01. и 13.01. по DHL.

# 2 052

И моите от 12ти са фактурирани,на 4 стъпка,но без втори ред си стоят ThinkingВ ДХЛ ги няма още Tired

pavlo_deni,писали сме едновременно Simple Smile

# 2 053
Защо не ми хваща никакъв код? Полето под всички артикули, които съм избрал 'Mon offre code spéciale' поставям какви ли не кодове и не приема нищо. Аз ли бъркам някъде?

# 2 054

И моите от 12ти са фактурирани,на 4 стъпка,но без втори ред си стоят ThinkingВ ДХЛ ги няма още Tired

pavlo_deni,писали сме едновременно Simple Smile

Къде точно се изписваше референтния номер.Забравих newsm78

Общи условия

Активация на акаунт