Laredoute.fr - 185 - Началото на голямото намаление - 9.01-16.01

• 135 956
  • 2 775
  •   1
Отговори
# 585
# 586
# 587
Някой успя ли да пусне поръчка?
На мен ми отказва с карта, с която плащах до миналата седмица, т.е. проблемът явно не е в нея.

# 588
# 589
Добро утро, момичета!
Да помоля за линк където мога да сортирам артикулите по цена т.е. да ми извежда евровите, в случай, че има..
Успешни покупки на всички!  bouquet

# 590
Може ли линк за кръглите цени, моля?
Нещо не ще да ми ги отвори...  newsm78

# 591
# 592
# 593
На мен ми отказва с карта, с която плащах до миналата седмица, т.е. проблемът явно не е в нея.

Като стигна до плащането не ми дава никъде да попълня номера на картата си, досега ми даваше само с американ експрес, сега и това не ми дава.

# 594
  • Плевен
Май пак ще се събират линкове , този път не с евровки , а с какво се намаля Sad  Егати простотията ! Дано след като ги нахулим хубаво да ни изненадат приятно и всички да се разкайваме за думите си  Crazy Crazy Crazy

# 595
# 596

Като стигна до плащането не ми дава никъде да попълня номера на картата си, досега ми даваше само с американ експрес, сега и това не ми дава.

Е, значи пак дава бъгове сайта. Други години изобщо не можех да направя поръчка в първите 2-3 дни, сигурно и тази ще е така. Местя се в Промодската тема, пък.

# 597
# 598
И аз да се оплача, че съм прецакана с картата.Имам чуството, че от както вкараха промяната с искането за тел. номер, стана проблема. Нямах проблем до сега с виза на уникредит съм, а и една мама беше писала преди няколко дни , че само тази карта и работи.  Sad

# 599
  • София
Добро утро, момичета!
Да помоля за линк където мога да сортирам артикулите по цена т.е. да ми извежда евровите, в случай, че има..
Успешни покупки на всички!  bouquet
Евентуално тук - http://www.laredoute.fr/achat-les-aubaines-selection-le-top-des- … t=price_ascending

Може ли линк за кръглите цени, моля?
Нещо не ще да ми ги отвори...  newsm78
http://www.laredoute.fr/achat-les-aubaines-offre-soldes-prix-ron … t=price_ascending

Общи условия

Активация на акаунт