Laredoute.fr - 185 - Началото на голямото намаление - 9.01-16.01

• 133 518
  • 2 775
  •   1
Отговори
# 870
# 871
Момичета на № et rue какво трябва да напиша?

# 872

Улица и номер

# 873
  • Бургас

Като прочетеш първия пост, ще разбереш.

# 874
на стъпката за плащане няма Пейпал и не мога да платя. Някой с подобен проблем или къде изобщо да гледам? мерсаж

# 875
  • МИНДЕРА
на стъпката за плащане няма Пейпал и не мога да платя. Някой с подобен проблем или къде изобщо да гледам? мерсаж
с пейпал не приемат плащане

# 876
не може да се плаща през pay pal вече!

# 877
Хубаво лошо, направих 3 поръчки и опуках мангизите.... hahaha но да си призная намериха се тук таме изгодни оферти, благодарение на този форум естествено  Hug  дано да остана доволна като ги получа Grinning

# 878
  • София-Лагера
Eвтини чаршафи има ли?
Нещо не мога да намеря Thinking

# 879
  • София-Младост
Влязох в facebook страницата на ларедута мога да ви кажа че след това намеление ще изгубят куп клиенти  hahaha  #2gunfire  #Cussing out
Айде не ги мислете...всяко намаление е различно от предходното. Къде е писано , че нещо дето е било 50 евро сега ще може да се вземе за 5?!?! Тая тема по време на намаления май трябва да се затваря, всеки влиза и се оплаква все едно ЛР са му длъжни за нещо.

# 880
  • Пловдив
много е хубаво, заслужава си на тази цена!
Напълно споделям! Чудесно е и си отговаря на размера. Не е от най-дебелите, но при нас зимата е сравнително мека и малката си го носи Grinning

# 881
# 882
Eвтини чаршафи има ли?
Нещо не мога да намеря Thinking

Ами според мен само чаршафите си заслужават в момента.

# 883
  • София-Лагера
може ли линк?
Гледах в Албанците и нищо.

# 884
много е хубаво, заслужава си на тази цена!
Напълно споделям! Чудесно е и си отговаря на размера. Не е от най-дебелите, но при нас зимата е сравнително мека и малката си го носи Grinning

тук го гледах на 100лв.много е хубаво и аз го поръчах на 21евро миналата седмица,но не ми е пристигнало още.сега цената е още по-добра.

Общи условия

Активация на акаунт