Laredoute.fr - 185 - Началото на голямото намаление - 9.01-16.01

• 133 332
  • 2 775
  •   1
Отговори
# 1 020
  • София
Всичко с поръчките е ОК,но нито един код за БД не се хваща вече

# 1 021
# 1 022
Виж тук ----> http://zonapromocode.com/goliamo-zimno-namalenie-laredoute
 Simple Smile

# 1 023
48364

# 1 024
  • София
Извинявайте за въпроса ,но не схванах от кога докога е голямото намаление /кърменето явно не прощава  Blush /?

# 1 025
  • София
Мацки имам нужда от малкко помощ и съвет.
Изписах си тел.както и където трябва но червения прозорец остава да си светка,а като продължа да си валидирам поръчката и стигна до даните на кратата не ми ги дава т.е изчезна ми бутона и полетата,а ми изписва това:

Nous ne pouvons accepter cette carte. Veuillez choisir un autre moyen de paiement.

Изчистих кукита влязох и излязох.Някъкви идей защо е така и какво да направя още?
Благодаря предварително  bouquet

П.П- стази карта плащам на този акаунт.

и при мен същото...2 пъти пробвам вече Crossing Arms

# 1 026
  • София-Младост
61158 ми се хвана преди час

Извинявайте за въпроса ,но не схванах от кога докога е голямото намаление /кърменето явно не прощава  Blush /?
Кърменето на четенето на първият пост  не пречи. ОТ ДНЕС!

# 1 027
  • Ботевград
На мен ми се хвана код, написа ми, че доставката е безплатна, но после на последната стъпка я начисли  Laughing
Commande réalisée le 12/01/2011

pour un montant total de : 94,95 €

Mode de réglement : CARTE BANCAIRE

Montant réglé : 0,00 €

Montant restant à régler : 94,95 €

Това ми е поръчката, но
Consulter le détail de facturation
Frais de livraison 8,09 €

Participation forfaitaire
aux frais de traitement 5,95 €

Така че какво като ми се е хванал кода  Mr. Green

# 1 028
Хм, при мен всички цени излизат ненамалени - логвах се, излогвах се, сменях браузерите и пак нищо Sad

# 1 029
Извинявам се за въпроса, но отдавна не съм поръчвала и не помня как се попълваха данните за дебитната карта -  аз съм с карта на Първа инвестиционна банка.
Избирам Carte Bancaire, но какво попълвам в другите 2 полета?
В Numero de la carte колко цифри трябва да въведа? Трябва ли да има интревали?  newsm78

# 1 030
  • София-Младост
Здравейте, момичета.
Имам проблем, на 9.11.2010 пуснах за първи път поръчка и тя все още не е дошла, а като чета във форума поръчките идват за 15-тина дни. Иначе паричките са дръпнати от картата. Някой да е имал подобен проблем?
Напиши Colis № да я проверим в сайта на DHL, може да чака при тях заради непълен адрес примерно.

Colis nº 20103135456119 en cours de traitement le 09/11/2010
Питах в пощата няколко пъти, пробвах да я проверя в DHL, но никаква информация няма за моята поръчка.
Писах ти и на ЛС, обади се да проверят товарителница 6324411682 дали е на твоето име, само нея я дава неполучена, заради непълен адрес вероятно.

# 1 031
  • София
Момичета, вижте какво пише във ФБ:

nous avons eu un souci cette nuit sur certains prix. En effet, certains produits n'ont pas eu la bonne réduction. Nos équipes essaient de résoudre ce problème au plus vite. Merci de nous en avoir parlé, c'est grâce ...à vous que nous pouvons résoudre ce problème. Je vous tiens au courant dès que ce problème est résolu.

което в превод означава, че имат проблем нещо със системата и много артикули не са на КОРЕКТНАТА намалена цена! Така ,че все още има надежда Laughing Това е писано преди около час.
Или според мен пак се правят на 6 без 10!  Mr. Green Whistling
Laughing Да, всяка година имат по няколкочасови и дори няколкодневни бъгове и проблеми със системата  Thinking
viky_v, хващат се кодовете, ако се спазят условията  Peace За 48364- хваща БД с два артикула от основния сектор, не само от червения.
П.п Много неприятно е това с доставката, но ако е както миналата година, ще ви пратят по едно писмо с извинение по ел.поща и няма да ви я начислят.

# 1 032
  • София-Лагера
Хм, при мен всички цени излизат ненамалени - логвах се, излогвах се, сменях браузерите и пак нищо Sad
пъхаш ли в кошницата?

# 1 033
  • София
Много ви благодаря,но явно има проблем при някои,точно там гледам кодовете,но никой не се хваща,или ако се хване дава само подаръка,което пак е достатъчно, но все пак колкото повече,толкова по-добре нали Simple Smile

# 1 034
  • София
Момичета, има и добри попадения по намаленията, но трябва да се рови.
За да пестим време и да не четем за изгодни неща лавинообразно набъбващата тема ги събирам в една табличка - минавам по цялата тема и събирам линкове, цени, референтни и отзиви - да можем да пазаруваме по-експедитивно, а и не се знае дали няма да прибегнем пак до референтните в едни момент.

Линка е подписа ми.

Общи условия

Активация на акаунт