Laredoute.fr - 185 - Началото на голямото намаление - 9.01-16.01

• 133 442
  • 2 775
  •   1
Отговори
# 1 185
  • Къде ли не...
някой може ли да си види поръчката дали е обработена,аз не се справям #Cussing out
На мен 3 от 4 са обработени. Какво не се справяш?
danielka86, избираш Carte BanCaire в полето и попълваш.Не знам дали се приема обаче на тази банка. Аз съм с Виза на ЦКБ.

# 1 186
а по принцип когато се ползва дебитна карта какво се избира в този прозорец??

# 1 187
  • Mediterraneo
Същото.

# 1 188
  • София
на това намаление ни направиха на маймуни.
и като гледам как всички яростно се опитват да си купят някакви боклучави неща за много пари ми става тъжно. По голямата част от стоките, които усърдно се мятат в кошниците и след като са намалени се обявяват на всеослушание в темата, всъщност до преди няколко дни бяха на почти същите "ниски цени", а да не говорим, че по време на предишните намаления струваха 1-2 евро.
Извинявам се за спама.

# 1 189
  • МИНДЕРА
някой може ли да си види поръчката дали е обработена,аз не се справям #Cussing out
На мен 3 от 4 са обработени. Какво не се справяш?
danielka86, избираш Carte BanCaire в полето и попълваш.Не знам дали се приема обаче на тази банка. Аз съм с Виза на ЦКБ.
Сивито не го намирам newsm78

# 1 190
  • София
t_doncheva, на всяко намаление ни правят на маймуни и по различни начини ни лазят по нервичките. Затова - по-здрави нерви, а който не иска да си ги къса да не пазарува Simple Smile

# 1 191

Подкрепям  Peace
За да бъда честна днес направих първата си поръчка, не следя темата, никога не съм поръчвала /не съм нова в он-лайн пазаруването  Wink, но никога досега от Ла Редут/ ... седнах преди да направя поръчката, прочетох първа страница на темата /отне ми около 20-ина минути/, поздравления за хората, които са обяснили прекрасно   bouquet, регистрирах се, пуснах поръчка, ползвах и код за БД, всичко се получи  Peace, но коментарите от сорта кой телефон, пък адрес не въведох, ама цените различни и то от момичета, чийто постове срещнах и преди това в темата направо ме изумяват  Stop
Не с лоши намерения  Peace, но попрочетете малко и спрете с едни и същи въпроси ... а за отговарящите непрекъснато ... направо се изумявам на спокойствието ви  Hug

Много добре казано Hug
Цял ден следя темата и 2 едни и същи въпроса са на всяка страница.....трябва да ги позлатите тези  момичета, които отговарят цял ден Heart Eyes
Аз ще пусна една поръчка с мъжкото, което има нормално намаление. За другите неща ще изчакам 1-2 дни.

# 1 192
  • Пловдив
и като гледам как всички яростно се опитват да си купят някакви боклучави неща за много пари ми става тъжно. По голямата част от стоките, които усърдно се мятат в кошниците и след като са намалени се обявяват на всеослушание в темата, всъщност до преди няколко дни бяха на почти същите "ниски цени", а да не говорим, че по време на предишните намаления струваха 1-2 евро.
Извинявам се за спама.

А смело мога да твърдя че имаше по-ниски цени от тези.Недоумявам защо поръчвате изобщо.Само преди 10 дни доста от тези неща бяха на половин цена

# 1 193
Дончева,
колкото и странно да ти се струва, повечето от потребителите тук не пазаруват за първи път, не ги подценявай така. Стига сте правили обобщения. Никое намаление не е приличало на това преди или след него. Като не ви харесва, не купувате. Отивате по каналния ред в мола и пазарувате от намаленията там.

ПП - за това какви боклуци се продавали - имаме мъжки ризи на Бест от преди 3 години, които още се ползват. Бяха по 1 евро.

# 1 194
  • Къде ли не...
sisipisito, освен че не го намираш, и не четеш
Ева, го обясни с огромни букви и снимки.Ееее, то на човек да му се отще тук да чете Thinking
Kойто не може да намери суивито:

Снимките са линкове!  bowuu

Добре, че намалението издиша отвсякъде, че да имам време да пиша едни и същи неща по 100 пъти.

# 1 195
  • София
t_doncheva, на всяко намаление ни правят на маймуни и по различни начини ни лазят по нервичките. Затова - по-здрави нерви, а който не иска да си ги къса да не пазарува Simple Smile

оооо, аз съм спокойна... ядосвам се, че чета цял ден едни и същи неща тук.... иначе, хората са си в правото - има стока за продаване и намират начин да си разчистят складовете

не отричам, че е имало и хубави стоки, ключително и аз си нося още дрешки от по 1 евро, но такива просто липсват сега. спирам се  защото винаги ще има недоволни каквото и да напише човек

Последна редакция: ср, 12 яну 2011, 17:29 от t_doncheva

# 1 196
  • Стара Загора
Суивито ще си го намерите като отидете горе на страницата, където пише ПОМОЩ (aide) .

Скоро някоя мама беше поръчала този анцунг на Адидас
http://www.laredoute.fr/vente-survetement.aspx?productid=3241923 … minipdp=undefined
Излиза 30 Е с код 46515 и БД, но ме интересуват размерите на 174, ако някой го има моля да ми ги даде, че лятото се напатих с една ГОЛЯМА блуза на Пума и един МАЛЪК анцунг на адидас от детските. До сега на моя все не му уцелвам номера, а не ми се дават 60 лв. за анцунг дето няма да го носи.

# 1 197
и като гледам как всички яростно се опитват да си купят някакви боклучави неща за много пари ми става тъжно...

Peace Абсолютно съгласна...и аз приключвам с дебненето за днес...отчетох се с маратонки за детето, които и без да чакам намаление мислех да поръчвам, с подходящ код разбира се  Heart Eyes

# 1 198
Проблеми имам с новата визия на сайта,сигурно много пъти сазадавани моите въпроси,нооо.....
Още на първа стъпка има промяна,въвела съм целия адрес...по-долу телефон,ама с код ли без код ли как да го пиша-незнам и все ме връща Confused

# 1 199
  • София-Лагера
Aз поръчах 174 ,но не дошъл.
От предния Рисо взех М и му лепна на мъжо.

Общи условия

Активация на акаунт