Laredoute.fr - 185 - Началото на голямото намаление - 9.01-16.01

• 133 042
  • 2 775
  •   1
Отговори
# 1 755
  • София
Сигурно вече ставам досадна, но много се надявам някой да успее да ми помогне. Освен, че през старите акаунти все още нищо не става с плащането, направих си току що нов акаунт и пак не става....дайте съвет моля ви Praynig
Ирена, от вчера съм съпричастна много към твоя проблем, нали и аз го имах...
Както ти обещах, споделям какво ми отговориха, с което за съжаление няма да ти бъда полезна. Пишат,че имало технически проблем и са го отстранили, нищо повече.
Ако искаш да им пишеш, драсни едно ЛС и ще помогна с превода. Като капак, не отговарят веднага. Аз писах снощи, а едва преди няколко часа са ми отговорили.

# 1 756
С риск да стана досадна може ли някой който има тази рокля да каже някоя дума за нея
http://www.laredoute.fr/vente-robe-a-volants-femme.aspx?producti … minipdp=undefined

И може ли реални снимки на сивите форумски дънки и ако може размери на 44 номер прочетох че някой беше написал че има този р-р

bouquet  bouquet  bouquet

Рали, снощи писах за нея, виж постовете ми от профила...няма мн за четене Wink
Бива я, ама беше 3.70 навремето Wink

Оффф къде съм чела и аз.. ще пропусна май май.Мерси !!!   bouquet

# 1 757
Имам червеното от миналата година, отговаря си на номера, цветът е класическо червено, не е нито убит, нито крещящ и кройката му е много хубава, стои елегантно  Grinning
Като материя не е кой знае какво, но не е лоша! Бих си взела и в черно ако имаше моя номер. Не е за люта зима, добре е ушито, няма да съжаляваш, според мен  Peace

Аrlena, може ли да те помоля да покажеш снимка на червеното палто ако е възможно?
А кроиката по тялото ли е или е свободно - кой размер си поръчала - като за блузи или +1 номер?
Аrlena и аз да те помоля за размери на твоето палтенце. Предварително благодаря!

Момичета, в момента ми е трудно да меря, но ето ориентир: висока съм 161 и съм 52 кила, горно нося 36, връхни дрехи вземам 36 или 38, това ми е 38, стои ми идеално но кройката е такава че и 36 да бях взела, пак щях да вляза, малко щеше да опъва като си вдигам ръцете предполагам.
Вземете си размера, с който си поръчвате якета, това ми е съвета.. Не стои прилепнало за тялото но е вталено и с колана регулирате допълнително. дано съм помогнала малко.
Според мен стои добре както на слаба, така и на по-пълна жена.
Съжалявам че чак сега видях поста.

# 1 758
Мнения за това от миналите намаления му се чудя  newsm78 http://www.laredoute.fr/vente-sweat-long-manches-courtes.aspx?pr … minipdp=undefined

# 1 759
  • Монтана
сайта ли затвориха или само на мен не ми се отваря

оправих се

# 1 760
  • Сандански
Момичета, помагайте с отзиви за тези маратонки, отговарят ли на номера и ако някоя от вас ги е поръчвала да ми каже как са като качество, че мъжо бос ходи  Joy
Благодаря Ви.
http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-porsche-design … =2&prodsize=0

# 1 761
не мога да повярвам УСПЯХ след 2 дена мъки да поръчам - дебитна с уникредит

# 1 762
  • София
Утре ще има изненада от Ларедут! Party
Demain, tenez-vous prêts ! Une surprise pour vous !

# 1 763
  • МИНДЕРА
каква и в колко часа Crazy Crazy Crazyсупер си Евче

# 1 764
Ей сега Евка ще извади кълбото, а аз - боба.
След малко ще пишем като видим какво показват.

# 1 765
Утре ще има изненада от Ларедут! Party
Demain, tenez-vous prêts ! Une surprise pour vous !

а дано  Praynig Praynig Praynig

# 1 766
Извинете да попитам за колко време идват сега нещата преди намаленията на 6-ти пуснах поръчка сега май е холандия,пак ще си дойдат за 2 седмици ми се струва
Вчера получих от 3-ти.

# 1 767
  • Пловдив
Трябва вече да сте приключили с гадаенето.Кажи резултата,Алекс.

# 1 768
  • София
Извадих нЕкое бобче от тенджерата, дето варих за вечеря... и то ми каза, в 4 сабаХлям да дебнем, щели и центови да пуснат... bowuu

# 1 769
Момичета, помагайте с отзиви за тези маратонки, отговарят ли на номера и ако някоя от вас ги е поръчвала да ми каже как са като качество, че мъжо бос ходи  Joy
Благодаря Ви.
http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-porsche-design … =2&prodsize=0
не съм момичета , ама тези ги купувах миналата година когато не бяха намалени - честно казано аз по голям боклук от ларедут не бях купувал . кожата отстрани е perforated (надупчена) което дори при ръмене си казва думата и малко се навлажняват краката . не знам дали аз бях случил на дефектен чифт , но след 3/4 месеца единият шев отстрани се разплете и започна целия да се нищи . като цяло не съм очарован много , но може да съм попаднал на дефектен чифт . аз нося 40 и взех 41 , понеже в описанието пише да се поръчат +1 номер (Commandez une taillle de plus que votre taille habituelle) и бяха добре като номерация . дано съм помогнал Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт