Laredoute.fr - 185 - Началото на голямото намаление - 9.01-16.01

• 132 931
  • 2 775
  •   1
Отговори
# 2 370
  • София
Мацки, някой пускал ли е поръчка с БД за под 10евро?  Mr. Green Имам една за 5евро, дали ще мине?

Не, над 90% шанс имаш да ти я откажат.

Мерси ще прежаля още 5 евро, ама потничетата за по 1евро как да не ги поръ4аш  Crazy

Пускайте ,пускайте поръчки под 10Е и после защо няма ПейПал,защо няма изгодни кодове и т.н.

# 2 371
wb, за туниката снощи, точно преди да пуснат ниските цени, значи около 12/12.30 виж поста на Кулмами, тя се изказа доста...неласкаво да кажем за тази иначе така красиво изглеждаща на снимката туника Wink

Момичета, ама тя наистина не става за носене. Отворът при ръкава се вижда и на снимките ми колко е голям, цветът е като избелял. Хайде да беше поне сиво-черно, а то сиво с тъмно сиво. Не съм от критичните снобарки, които се навъртат в темата около намаленията да плюят само какви боклуци има, а съвсем обективно се опитвам да дам оценка и да ви посъветвам да не си затлачвате гардероба с нея.  Peace

# 2 372
Мммммм да! Не знам на вас как ви се струва, но аз мисля че пак ще има 1 месец на час по лъжичка, т.е. ще въртят нещата с по -ниска и по-висока цена, и с номерата ще е ту има малки ту големи.
Това няма да е "последната дума" на франсетата. Нали  newsm53

ПП: И понеже никой не се изказа за костюмите на AW, аз все пак си пуснах един от този пък да видим какво ще е
http://www.laredoute.fr/vente-veste-en-crepe-finition-passepoil- … _n_anne%20weyburn
http://www.laredoute.fr/vente-jupe-droite-en-crepe-polyester.asp … ross%20sell%20pdp

Ще е голям майтап утре сакото да е 5 евро  Crazy

ПП: Момичета нали Doublée - означава с подплата?  newsm78

# 2 373
Момичета от Варна съм.Искам да поръчам от сайта.Може ли някой от Варна да се свърже с мен да поръчам чрез него?Благодаря

# 2 374
снощи пуснах поръчка, първо се опитах да платя с АМекс, ама ме отряза, но пък имам известие от банката за "успешна покупка"  Rolling Eyes
след това въведох Виза-та и мина веднага поръчката, та си имам два пъти платено  Tired

# 2 375
Помагайте, момичета!
За един от артикулите ми даде това във фактурата.фактурирано е отделно и този документ е прикачен към него-

Votre n° de client
580
N° commande/colis
201 10145805996
MADAME DYANA STAYKOVA

Roubaix, le 15 Janvier 2011
JUSTIFICATIF D'ACHAT
Colis facturé le 14 janvier 2011
Désignat article Référence Code Prix HT Qté TVA Mnt TTC Eco-p.
COUSSINS 624.1417 1 3E14 2 19,60 7E50 0E00 *
Les articles suivis de '*' ont bénéficié d'une remise.
Total marchandise (avec réduction) 7,50 E
Dont TVA sur articles : 1,22 E
Le duplicata reprend les articles réellement gardés à l'exclusion des articles
retournés ou échangés.

# 2 376
Здравейте !
Поръчвам от три години от сайта , и сега за първи път се осмелих да пусна поръчка за по - голяма сума , заради е й тази пухенка на Найк http://www.laredoute.fr/vente-blouson-2-en-1.aspx?productid=3241 … e=1&pos=1_n_n
И пинеже не съм поръчвала от миналите намаления , нещо се обърках съвсем. В суивито ми стои поръчката ,но ми изписва
Commande réalisée le 15/01/2011

pour un montant total de : 95,02 €

Mode de réglement : CARTE BANCAIRE

Montant réglé : 0,00 €

Montant restant à régler : 95,02 €

Остават за плащане 95 евро - това значи ли , че просто не са си дръпнали парите , но поръчката е отчетенаа..........
Много ще съм благодарна , ако някой се включи и ми помогне. Hug

# 2 377
  • София-Лагера
Tук ако нося дънки 27 номер ,36 номер ли съм от Ларедут?

# 2 378
  • София
wb, за туниката снощи, точно преди да пуснат ниските цени, значи около 12/12.30 виж поста на Кулмами, тя се изказа доста...неласкаво да кажем за тази иначе така красиво изглеждаща на снимката туника Wink

Момичета, ама тя наистина не става за носене. Отворът при ръкава се вижда и на снимките ми колко е голям, цветът е като избелял. Хайде да беше поне сиво-черно, а то сиво с тъмно сиво. Не съм от критичните снобарки, които се навъртат в темата около намаленията да плюят само какви боклуци има, а съвсем обективно се опитвам да дам оценка и да ви посъветвам да не си затлачвате гардероба с нея.  Peace
аз пък я поръчах даже два номера, барем се намъкна в някой Sick
нищо, ще се носи на плажа или в къщи, то за два лв Wink  

# 2 379
снощи пуснах поръчка, първо се опитах да платя с АМекс, ама ме отряза, но пък имам известие от банката за "успешна покупка"  Rolling Eyes
след това въведох Виза-та и мина веднага поръчката, та си имам два пъти платено  Tired

А в Suivres mes commandes и двете ли ги имаш?

# 2 380
Ще е голям майтап утре сакото да е 5 евро  Crazy

От майтап на майтап сега си сметнах, че съм 25 евро назад, задето лакомо си пазарувах първите два дни  Cry Crossing Arms

Ще пиша на ларедутци от тая сума да си удържат за летните ми дебитни ноти  Whistling

Аз поръчвам с мастъркард на Алианц и визи на ОББ или Първа инвестиционна, досега съм имала една единствена засечка преди месец.

Ако имате проблеми с картите един много лесно достъпен и бърз вариант е виртуалната виза на ЦКБ, не знам дали е обсъждана. Издаваш си я от вкъщи, като си седиш на компа, след няколко часа  си разполагаш с парите, безотказно я приемат в Ла Редут (то и на самите условия на картата си пише че е направена точно за онлайн пазарувания в ла редут и всякакви др. сайтове). Има такса за зареждане на суми и това е.

# 2 381
  • Пловдив
Tук ако нося дънки 27 номер ,36 номер ли съм от Ларедут?

Според мен - да. Peace Нося 28-ми номер дънки, от Ла Редут панталони взимам 38. Peace

# 2 382
Помагайте, момичета!
За един от артикулите ми даде това във фактурата.фактурирано е отделно и този документ е прикачен към него-

Votre n° de client
580
N° commande/colis
201 10145805996
MADAME DYANA STAYKOVA

Roubaix, le 15 Janvier 2011
JUSTIFICATIF D'ACHAT
Colis facturé le 14 janvier 2011
Désignat article Référence Code Prix HT Qté TVA Mnt TTC Eco-p.
COUSSINS 624.1417 1 3E14 2 19,60 7E50 0E00 *
Les articles suivis de '*' ont bénéficié d'une remise.
Total marchandise (avec réduction) 7,50 E
Dont TVA sur articles : 1,22 E
Le duplicata reprend les articles réellement gardés à l'exclusion des articles
retournés ou échangés.
Това са възглавници./ако не ме лъже чичко гугъл/И те пристигат отделно от поръчката! Peace

# 2 383
  • София
Може ли малко помощ и за мен. Пуснах една поръчка с кредитна карта на Булбанк и я прие.
Но при следващата не ми дава да платя, дори не мога да въведа картата, направо ми излиза съобщение Не можем да приемем тази карта, намерете друг начин на плащане.
Изчистих кеша, рестартирах компа , но пак същотот. Направих и нов акаунт и се получава същото съобщение.
Какво да правя, моля помогнете ми... Praynig

# 2 384
  • София-Лагера
Може ли малко помощ и за мен. Пуснах една поръчка с кредитна карта на Булбанк и я прие.
Но при следващата не ми дава да платя, дори не мога да въведа картата, направо ми излиза съобщение Не можем да приемем тази карта, намерете друг начин на плащане.
Изчистих кеша, рестартирах компа , но пак същотот. Направих и нов акаунт и се получава същото съобщение.
Какво да правя, моля помогнете ми... Praynig
Изчакай 2-3 часа.

Мерси ,и аз така си помислих ,че 36 трябва да ми е добре  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт