Laredoute.fr - 185 - Началото на голямото намаление - 9.01-16.01

• 132 837
  • 2 775
  •   1
Отговори
# 2 430
таксата е за захранване на виртуалната сметка и зависи от сумата, ориентировъчно от 2 до 3 лева се движи за захранване от 50 до 100 лв.

# 2 431
Момичета, при едната /по-старата/ поръчка имам JUSTIFICATIF D'ACHAT DISPONIBLE и един бутон, който отваря писмо PDF формат със следния текст:
JUSTIFICATIF D'ACHAT
Colis facture le 14 janiver 2011 /следват поръчаните неща/
Les articles suivis de '*' ont beneficie d'une remise.
Total marchandise - сумата
Dont TVA sur articles: пак сумата
Le duplicata reprend les articles reellement gardes a l'exclusion des articles retournes ou echanges.

Много моля някой да ме светне какво искат да ми кажат франсетата    bouquet

# 2 432
  • В полето, под тепето.
Ако тениските Адидас вървят уголемени, това важи ли и за 10-евровата риза, се сетих да попитам, след като я поръчах?

Побут! Grinning

# 2 433
  • София
Оправи се проблема с плащането,когато махнах кода за БД и си платих доставката,
сега вече нямам проблем Peace пускам си поръчки без да ми излизат червени надписи Simple Smile))))))))

# 2 434
  • София
Ако тениските Адидас вървят уголемени, това важи ли и за 10-евровата риза, се сетих да попитам, след като я поръчах?

Побут! Grinning
моя мъж носи  Л,но като му поръчвам дрехи на  адидас поръчвам М

# 2 435
Здравейте,на втора стъпка ето тук: ET/OU Téléphone mobile* ,ми иска телефон от 10 цифри.На предишния ред съм написала мобилен,а тук какво да напиша newsm78.Пробвах какво ли не.

# 2 436
  • София
И к'во аз си легнах, а вие чак и центови неща добарахте?  Laughing Hug Нищо, аз си поначесах крастата. Яд ме е, че не пуснах някой и друг едноевров бански (не че от предното намаление нямам 10ина  ooooh!).  Mr. Green

Да питам, не знам дали сте го обсъждали, ама това палтенце отговаря ли си? http://www.laredoute.fr/vente-veste-en-drap-de-laine.aspx?produc … =1&pos=27_n_n

kashmir, 20-30 страници назад една девойка каза, че го имала. Висока била около 161-2см, 51-52 кг (да ме извинява ако съм сбъркала мерките  Praynig Praynig Praynig), взела 38 номер. Било и ок. Пишеше, че и в 36 номер ще се събере, но можело да й подпира като си вдига ръцете.
Други пишеха, че си отговаряло на номера, дори девойки с по-малък бщст можело да вземат по-малкия номер.
За материята - не била кой знае какво, малко твърд плат. Не било за люта зима.
Молдел - елегантен.

Това е обобщено, което аз разбрах за това палтенце.

Ако изчакаш до края на другата седмица (може би  newsm78) ще ти кажа как е при мен 38 номер. Измамиха ме редутците, поръчах го на 15 евра Close Close Close.

bouquet Мерси! Сигурно ще те изчакам, точно 38 номер ме интересува.  Peace

# 2 437
СЕГА СЕ ЗАПОЗНАХ С САИТА И УСЛОВИЯТА ЗА ПОЛЗВАНЕ ОБАЧЕ ДА ПОПИТАМ ДАЛИ ТЕЗИ НАМАЛЕНИЯ ДО КОГА СА ДАЛИ ЩЕ ИМАМ ВРЕМЕ ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАМ ДОКАТО СИ ИЗВАДЯ КАРТА ИЛИ ДА НЕ БЪРЗАМ БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО

# 2 438
Здравейте,на втора стъпка ето тук: ET/OU Téléphone mobile* ,ми иска телефон от 10 цифри.На предишния ред съм написала мобилен,а тук какво да напиша newsm78.Пробвах какво ли не.
На ЕТ се оставя празно,натискаш малкото розово бутонче.На горния номер е хубаво да е твоя мобилен,за да се свържат от DHL.

Намаленията са до 15.02.Обикновено за няколко дни до седмица са готови картите,питай в банката Simple SmileА,и големите букви означават крещене Wink

СЕГА СЕ ЗАПОЗНАХ С САИТА И УСЛОВИЯТА ЗА ПОЛЗВАНЕ ОБАЧЕ ДА ПОПИТАМ ДАЛИ ТЕЗИ НАМАЛЕНИЯ ДО КОГА СА ДАЛИ ЩЕ ИМАМ ВРЕМЕ ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАМ ДОКАТО СИ ИЗВАДЯ КАРТА ИЛИ ДА НЕ БЪРЗАМ БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО

# 2 439
  • Къде ли не...
А пробва ли да оставиш полето празно и да натиснеш розовия бутон? Я виж, мисля, че ще стане чудо Peace
А запозна ли се с условията на форума, че писането с големи думи е знак за крещене? Тези намаления са 5 седмици от 12.01, смятай дали ще имаш време.
victory_pb , фактурирана е спокойно! Peace

# 2 440
Момичета, при едната /по-старата/ поръчка имам JUSTIFICATIF D'ACHAT DISPONIBLE и един бутон, който отваря писмо PDF формат със следния текст:
JUSTIFICATIF D'ACHAT
Colis facture le 14 janiver 2011 /следват поръчаните неща/
Les articles suivis de '*' ont beneficie d'une remise.
Total marchandise - сумата
Dont TVA sur articles: пак сумата
Le duplicata reprend les articles reellement gardes a l'exclusion des articles retournes ou echanges.

Много моля някой да ме светне какво искат да ми кажат франсетата    bouquet

Queen L, и аз получих този документ JUSTIFICATIF D'ACHAT към поръчката си от 12.01 и понеже за първи път поръчвам даже си помислих, че е фактурирана, ама май не е и аз се чудя какво е .... Чичко Гугъл казва, че това е документ за покупка. А самата поръчка още никъде не мога да проследя с Колис номера..... Thinking

# 2 441
Виж стр.75 на темата.Не се пише нищо. Peace

# 2 442
Лина* благодаря ти, внесе спокойствие в сърцето ми  : Hug

# 2 443
# 2 444
На ЕТ се оставя празно,натискаш малкото розово бутонче.На горния номер е хубаво да е твоя мобилен,за да се свържат от DHL.

Намаленията са до 15.02.Обикновено за няколко дни до седмица са готови картите,питай в банката Simple SmileА,и големите букви означават крещене Wink

Искрено ти благодаря

Общи условия

Активация на акаунт