Laredoute.fr - 185 - Началото на голямото намаление - 9.01-16.01

• 132 824
  • 2 775
  •   1
Отговори
# 2 490
  • София
Задължително ли трябва да се попълни мобилен телефон (на мен ми свети в червено като тръгна да си пускам поръчката)? И ако да, в какъв формат трябва да бъде?
И още един въпрос - има ли някакъв проблем да се плаща с Виза Електрон на Райфайзенбанк? Преди само с такава поръчвах, но сигурно от една година не съм поръчвала нищо и сега не ме пуска. Изписва ми че не приема тази карта...
за телефона прочети 1-2 странички назад
за картата първия пост
Здравейте!

Можете ли да ми кажете дали е възможно да пръчам с дебитна карта. Имам Visa Electron на ЦКБ. Не съм сигурна дали ще свърши работа, защото е дебитна... а нямам кредитна, че се наложи да я закрия. И още нещо - ако направя поръчка и артикулът ми бъде допълнително намален преди да ми го доставят коя цена плащам - по-ниската или тази, на която съм го поръчала?

Благодаря предварително за отговора!  bouquet
Момичетата плащат без проблеми с такива карти, а поръчката си я плащаш на цената на която си я поръчала

# 2 491
  • София
Момичета, а тези 1 евровите горе долу кога ги ъпдейтват зане ли се?

# 2 492
  • Испания
А това дали си отговаря на размера, http://www.laredoute.fr/vente-veste-femme.aspx?productid=3241528 … =1&pos=22_n_n  ,че поръчах 40,ама се чудя да не ми е голямо,че да се застраховам и с 38,докато го има  Rolling Eyes ,иначе блузи нося 38-40  newsm78
Моля се да ни фактурират поръчките,че като гледам повечето неща ,които поръчах вече ги няма  Mr. Green и как ще треперя до понеделник  Praynig

# 2 493
Случи ми се нещо странно ...  Thinking  Направих поръчка на 13.01 и веднага след нея пробвах да пусна втора поръчка,но не ми прие картата.Реших да си направя нов акаунд със същата поща,но вместо mail.bg е на abv.bg.Всичко мина ок,направих регистрацията,но не успях да пусна поръчка (пак отказа плащане) и  днес се опитвам да вляза в акаунда от който съм поръчвала вече 2 години,но ... не ми приема пощата ....  влязох в новия акаунд от който така и не успях да пусна поръчка и изненада  Crazy в суивито ми излизат последните 4 поръчки ......   ooooh! На някой случвало ли му се е подобно нещо  ooooh! ? Дали ще имам проблем ... Tired
Съжалявам за сългия пост  Peace

# 2 494
  • софия
Задължително ли трябва да се попълни мобилен телефон (на мен ми свети в червено като тръгна да си пускам поръчката)? И ако да, в какъв формат трябва да бъде?
И още един въпрос - има ли някакъв проблем да се плаща с Виза Електрон на Райфайзенбанк? Преди само с такава поръчвах, но сигурно от една година не съм поръчвала нищо и сега не ме пуска. Изписва ми че не приема тази карта...
Напиши си моболния в първия правоъгълник, във втория нищо и по важното НЕ приема карти на Райфайзен.

е как? аз имам Виза на Райфайзен и вече имам 2 поръчки, приети успешно!

# 2 495
А това дали си отговаря на размера, http://www.laredoute.fr/vente-veste-femme.aspx?productid=3241528 … =1&pos=22_n_n  ,че поръчах 40,ама се чудя да не ми е голямо,че да се застраховам и с 38,докато го има  Rolling Eyes ,иначе блузи нося 38-40  newsm78
Моля се да ни фактурират поръчките,че като гледам повечето неща ,които поръчах вече ги няма  Mr. Green и как ще треперя до понеделник  Praynig
Моята от сутринта с едноевровите е на 4 стъпка и е с надписа Prepration colis, това не се ли някакво успокоение, или трябва задължително да имам втори ред с Justicatif d'achat disponible за да съм сигурна че ще я получа и не е отказана?

# 2 496
  • София
Напиши си моболния в първия правоъгълник, във втория нищо и по важното НЕ приема карти на Райфайзен.

кредитна нали ? Дебитна не може  Whistling

# 2 497
... има ли някакъв проблем да се плаща с Виза Електрон на Райфайзенбанк? Преди само с такава поръчвах, но сигурно от една година не съм поръчвала нищо и сега не ме пуска. Изписва ми че не приема тази карта...

за картата първия пост

В първия пост не пише нищо за картите - успях да намеря само информация, че не приема Виза електрон на ОББ.
Никой ли не е успял да плати с карта на Райфайзен? Това откога е?

# 2 498
  • София

незная така бяха писали.
Ама ,момичета то като си направиш поръчка-вече е направена искате да ми кажете, че половината ми неща може и даа не дойдат ли??? CryЗащо така?

# 2 499
  • Варна
Случи ми се нещо странно ...  Thinking  Направих поръчка на 13.01 и веднага след нея пробвах да пусна втора поръчка,но не ми прие картата.Реших да си направя нов акаунд със същата поща,но вместо mail.bg е на abv.bg.Всичко мина ок,направих регистрацията,но не успях да пусна поръчка (пак отказа плащане) и  днес се опитвам да вляза в акаунда от който съм поръчвала вече 2 години,но ... не ми приема пощата ....  влязох в новия акаунд от който така и не успях да пусна поръчка и изненада  Crazy в суивито ми излизат последните 4 поръчки ......   ooooh! На някой случвало ли му се е подобно нещо  ooooh! ? Дали ще имам проблем ... Tired
Съжалявам за сългия пост  Peace
Ne e странно. Не си направила нов акаунт а си променила стария... и аз съм го правила това веднъж, отдавна... проблем няма да имаш. А ако искаш още един акаунт виж някъде из първа страница как се правеше т.е. от къде се влиза за новата регистрация...имаше нещо там.

# 2 500

кредитна нали ? Дебитна не може  Whistling
Това не е вярно  Naughty Вече не приеме Виза електрон дебитна на Райфайзен. Виза класик приема, независимо дали дебитна или кредитна  Peace
П. П. за Виза електрон кредитна - не знам дали приема, май и нея не

# 2 501
  • София
И двете ми поръчки от 11-12 часа наобяд са на 4 стъпка - нищо не липсва.
Момичетата, които ползват браузър Chrome - и аз съм с него, прави ми проблеми със сайта понякога, но тогава почвам да ползвам incognito window и нещата обикновено се оправят. Може да пробвате.

# 2 502
  • Испания
Моята от сутринта с едноевровите е на 4 стъпка и е с надписа Prepration colis, това не се ли някакво успокоение, или трябва задължително да имам втори ред с Justicatif d'achat disponible за да съм сигурна че ще я получа и не е отказана?
Н е се притеснявай,значи че е фактурирана,този втори ред си излиза по-късно,и аз имам две поръчки от 13 без втори ред,но не им мисля,важното е че е на 4 стъпка,хайде и моите да ги пуснат   Praynig А по въпроса с якенцето някой да се включи   bouquet  newsm78

# 2 503
Аз също пазарувам с Виза на Райфайзен без проблем  Peace Явно си е до типа карта.

# 2 504
  • Испания
Току що ми фактурираха и двете поръчки от днес предиобед с дата 17.01  Shocked,отказали са ми калъфката и ми развалиха комплекта,дали в последствие пак може  да откажат нещо,май имам някакви спомени  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт