Отговори
# 195

Мама МиМи, как така с две деца 50кг?! Искам и азззз
Е...хайде 52 съм.Ами как...натура.Миньонче съм и килограмите никога не са ми били проблем.С 1-вия дивак качих +30,но за 3 месеца бях свалила всичко.Диети не пазя,упражнения не правя.Е,вярно...младичка съм все още  Embarassed

# 196
  • 42.016399,23.101179
Добро утро,
ние днес сми си самички с Белослава, таткото си е вече официално на работа, а каката на детска.
Мама МиМи благодаря за закуската и кафето. Wink
arida1аз мисля слинг вместо кенгуро да нося, ама не знам бебка какво мисли по въпроса. Вчера така и не ми остана време да пробвам да я кърмя в него, но днес надявам се да успея. Сега докато спи ще взема да потренирам малко с някоя кукла на каката.Embarassed
Катенцее на мен пък ми е чудно как Белослава различава кога е ден и кога нощ. До сега винаги ми е кротувала през ноща в креватчето, но щом навън стане светло си иска носене на ръце детето. Дано не ми прави и тя такива номера като Марти. Laughing
Malvinka баща ми имаше едно време кучегон, не знам каква марка беше защото им ги раздаваха служебно но определено дейдстваше.   Grinning
p_aleksandrova пийвам си всеки ден по една чаша кафе, не и действа на Белослава по никакъв начин. Някой беше питал за портокали и мандарини, също изяждам в големи количества всеки ден, от както се  е родила бебка - не и действат зле, но виж хапна ли боб веднага и предизвиквам колики, та за сега го избягвам.  Embarassed

# 197
http://www.-spam283-/rw/items/ChiKenguruAli-chipolino-kenguru-ali.html.този модел си избрах и е на по нормална цена иначе сигурно има и по -хубави ама 100лв не ми се дават за няколко месеца

# 198
този модел не е 0+ама го дават за бебета от 3 килограма и от 3 месеца малко странно нете на 3 месеца да е 3 килограма newsm78

# 199
  • гр.София
Добро утро и от нас Simple Smile

Ние преди малко се прибрахме от консултация.Вече сме 5100 кг. и 58см. За един месец сме качили 900гр. и 3см. Simple Smile Обиколката на главата и гърдичките ни се е изравнила 38см. Биха ни и двете ваксина и обратно на моите очаквания малкия ги понесе много добре.Заплака само като му я поставиха тая болезнената и после го гушнах и той се успокой.

Сега се връщам да ви чета, че тия дни малкия почти не спи и нямам време Sad

# 200
  • в гората
http://www.-spam283-/rw/items/ChiKenguruAli-chipolino-kenguru-ali.html.този модел си избрах и е на по нормална цена иначе сигурно има и по -хубави ама 100лв не ми се дават за няколко месеца

Според мен нещо са се объркали при описанието, защото щом има подпирало за главата, значи може да се носи от новородено стига да е над 3кг..Аз имам Chicco Go и съм много доволна ползвам го непрекъснато и на разходка и вкъщи.

А килограмите са ми болна тема, имам да сваля 10кг. за да заприличам на човек  Embarassed.

# 201
  • Велико Търново
Insolence  какъв чай пиеш? Аз съм си взела на Hipp. Тази стачка много ме изнерви а и се опасявам, да не ми спре кърмата като няма кои да я цока

p_aleksandrova в момента имам български лактогонен и лактогонен чай на Teekanne. До скоро пиех и такъв на Weleda. Цената на българския е 1.30 лв, на Teekanne - 3.50 лв, а този на Weleda - 14 лв. Моето мнение е, че всички действат по един и същи начин, а разликата е само в цената. Българския е малко по-неудобен за приготвяне - не е на пакетчета, а насипен и трябва да се вари. От друга страна обаче си приготвяш цялата доза за деня, и после пиеш на равни порции през целия ден. Аз не ги подслаждам, не са ми отвратителни, даже взеха да ми харесват на вкус. Този на Hipp не съм го пробвала, но от познати знам, че също е много добър.

# 202
Hello и от нас двете с Бела  Heart Eyes
Паркирана е на една възглавница на коленете ми и пишем двете  Mr. Green От няколко дена се магарясваме и искаме само на ръчички, песнички нон-стоп и т.н. всички екстри Shocked То верно че си има артистична майка ама и тя човек бе  Mr. Green
Кой пита как да се обърне към консултантките по кърмене? На първа страничка в темата е написано, но да кажа и аз. Написвате си въпроса в поста си тук в темата, като просто форматирате така в някъкъв цвят примерно за да го видят по-лесно: Мики и Бръмбазела .... и въпросчето.
Арида не мога да ти дам мнение за конкретния модел,който си избрала, но без значение какво пише в кенгуро бебето е редно да се носи, когато си държи главичката изправена. Аз лично моето още не съм го слагала и съм решила да изчакам още поне седмица-две за да стане по-стабилна. Взела съм Chicco Go. Пише 0+ ама ще ме извиняват те  Naughty
Кафе си пия по едно на ден и изобщо не спазвам никакви ограничения. Аз съм на принципа - всичко по-малко не вреди и не се вманиячавам хич.
Insolence браво мила  Heart Eyes Само така да давате и занапред и пожелавам постепенно да минете само на кърма!

# 203
  • Λάρισα
За кенгурото - имам едно оборотно и крайно глупаво чиковско кенгуро, ползвала съм го 3 пъти (само в спешни случаи), но я придържам в него, така че да не ѝ се натоварват врата й кръста, че рано ми се струва.

За кучегона - като "кучкар" да кажа, че не винаги е сигурно как кучетата ще реагират на кучегона. Не се случва често, но е вероятно на някои да има обратен ефект и да станат (по-)агресивни. И честно казано имах един вкъщи, но моите кучета само го гледаха умно и даже не винаги си правеха труда да се мръднат  Mr. Green Пробвала съм го на тях само с изследователска цел, после го хвърлих.

Сега аз да се оплача - моето дете се опитва да се самоизяде  #Crazy #Crazy #Crazy
От 3 дни си тика и двата юмрука в устата, отказва залъгалката, плува в лиги, ужас. Снощи целите ѝ ръкави бяха олигавени, плюс предната част на блузката, целите ѝ бузи, врат, чак по челото и ушите си имаше лиги. 6 шар пея съм отгледала, но чак такова лигавене и от тях не съм виждала, а накрая взех, че родих и аз един шар пей  Mr. Green Mr. Green Mr. Green На всичкото отгоре не може да си уцели устата, изнервя се и изпада в транс, почва да вика на ръката си, да ѝ се кара и като не се получат и така нещата - надува гайдата. Вчера тъкмо се смяхме с мъжа ми, че се научи в шезлонга вместо да пипа играчките - да ги рита, че по-лесно, обаче вечерта в лудостта си да си навре нещо в устата, не само че започна да ги пипа, ами направо ги хваща като ги докопа и право там  Joy

Последна редакция: ср, 12 яну 2011, 11:00 от lammah

# 204
Ето ни и нас... Hug използвам времето,докато спи да ви дочета,че имам да наваксвам....Днес определено обрива ни е доста по-добре...това мазило ще се окаже вълшебно Praynig Peace
Аз също си пия по чаша кафе всеки ден....От няколко дни нямаме изобщо колики пу-пу...дано не ме чуе дявола Praynig Но пък с акането сме зле...въпреки че пием Лактолоза..много се напъва горкото и се зачервява като домат Sad и днес ако не се изходим маи пак ще прибегнем до термометъра.И масажчета правя,но уви няма резултат. За килограмите аз съм 49...,но и по време на бременнноста бях качила само 7,които свалих още в болницата и сега всъщност съм по-малко от преди да забременея... А сега ще ставам,че имам цял куп за гладене Rolling Eyes

# 205
  • София
Добро утро момичета, май ние сме се успали днес Simple Smile
МАМА МиМи благодаря за кафето и закуската.
Арида аз съм ползвала кенгуро само веднъж, удобно е за носене, но малкия не се обляга на зад, а се свива върху мен, което ми се струва много неудобно за него. Предполагам, че като започне да си държи главата изправене ще му е по добре Simple Smile

Да ви се оплача и аз от бебо - не спира да се драска по лицето, изрязвам му ноктите редовно, след това с пиличка и пак сутринта го намерих целия издран. Не знам какво да го правя вече, пробвах да слагам ръкавици, но той или успява да ги свали или така ги олигавя, че целите са мокри и съответно ръцете са му ледени Simple Smile

# 206
Моето кенгуру е като на arida1 1 към 1само че е Baby Carrier произведено за вис виталис и то е 20лв-на мен ми е много по-удобно от едно доста по-скъпо на томми.
За кучегона не правете грешката да ползвате такова нещо-ние пък гледаме немски овчарки-не помага туй нещо което се продава по магазините-напротив може да доведв кучето до агресия както каза и lammah.

# 207
liana85 браво на бебо, страхотно сте наддали. Ние сме в 13 часа на преглед, надявам се и ние да сме качили доволно  Praynig

За кенгуру незнам дали ще купя, но много ми хареса ето този слинг. Има снимка на една мама с бебе - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=553460.450

# 208
кенгуруто току що дойде даже сложих Валерия в него удобно е поне засега не тежи много все пак сме още малки ще си го ползва ме.айде отивам  да се храним че става страшно   Rolling Eyes

# 209
Инсоленс, браво мила, много се радвам за теб и бебока! Продължавайте само така! На мен ми е толкова мило като го сложа на гърда да зацока... Heart Eyes
И аз имам кенгуру на Чико, ама не знам дали е Go, защото го дадох на една приятелка да пробва дали нейният калпазанчо ще иска да седи вътре. Аз още не съм го ползвала, защото почти навсякъде ходим с кола. А иначе главичката си я държи много стабилно.
Кафенце си пийвам в момента!  Wink С много мляко и малка лъжичка нес.
Сега малкият спи, към обяд ще излезем на разходка, че мъглата се е разкарала най-накрая!
Лама, развесели ме с твоята бебка!  Joy

Общи условия

Активация на акаунт