и тук днес не се вдигна мъглата, ужасно е навън а така искахме да се поразходим. Все пак отидохме до черкавата че днес е 40 ден на бебка.
didka banditka Белослава вчера целия ден беше страшно спокойна за разлика от днес, а аз очаквах да ми реве много снощи от превъзбуда заради гостите. Вече втора вечер прави 5 часова пауза между храненията, наяжда се в 20ч след банята и се буди чак в 1ч през ноща, после пак е през 2,3 часа, та си мисля вече да почна и аз като кокошките да си лягам рано за да успея да се наспя като хората.
chameleons аз си взех слинг с халки още съвсем в началото, пробвах няколко пъти да сложа Белослава в него но пищи и не иска, все се надявам като поотрасне малко да происка.
За гукането - моето бебе не гука, а аз го чакам с нетърпение. Казва само Ауу и Ох. Вчера звънна мобилния и малкия много сладък звук издаде, разтопи ми сърцето.
Тя и нашата мома обича да я държим изправена, обожава да оглежда всичко и като си я сложа в слинга - воала и двете ми ръце са свободни.
). Ходих до социалните да взема акта за раждане на малката и заповедта за еднократната помощ. Пу- пу на мене си ще се опаричвам
На 2м му се появиха, представяте ли си?! Досега от време на време примъркваше, но нищо сериозно. А сега плаче, рита, коремът му къркори нечовешки и изобщо... голяма мъка .... Давам му онези хомеопатичните, английски хапченца, защото всички лекарствени капки му създават проблеми с акането