Отговори
# 75
  • 42.016399,23.101179
Здравейте,
и тук днес не се вдигна мъглата, ужасно е навън а така искахме да се поразходим. Все пак отидохме до черкавата че днес е 40 ден на бебка.
didka banditka Белослава вчера целия ден беше страшно спокойна за разлика от днес, а аз очаквах да ми реве много снощи от превъзбуда заради гостите. Вече втора вечер прави 5 часова пауза между храненията, наяжда се в 20ч след банята и се буди чак в 1ч през ноща, после пак е през 2,3 часа, та си мисля вече да почна и аз като кокошките да си лягам рано за да успея да се наспя като хората.
chameleons аз си взех слинг с халки още съвсем в началото, пробвах няколко пъти да сложа Белослава в него но пищи и не иска, все се надявам като поотрасне малко да происка. Embarassed
Привет на всички!
За гукането - моето бебе не гука, а аз го чакам с нетърпение. Казва само Ауу и Ох. Вчера звънна мобилния и малкия много сладък звук издаде, разтопи ми сърцето.

korali как де не гуга, това Ауу и Ох си е чисто гукане. Wink

# 76
запис   Hug

# 77
Запис и отивам да ви чета!

# 78
Аз също ползвам слинг-шал и мога да кажа, че е идеално  Peace Тя и нашата мома обича да я държим изправена, обожава да оглежда всичко и като си я сложа в слинга - воала и двете ми ръце са свободни.
От каква материя е? Хасе става ли, че майка ми е купила хасе като и обясних какво искам.
chameleons от кой квартал си, че и аз съм близо до витоша:), ако сме наблизо да си правим разходки заедно  Wink

# 79
Привет на всички!
За гукането - моето бебе не гука, а аз го чакам с нетърпение. Казва само Ауу и Ох. Вчера звънна мобилния и малкия много сладък звук издаде, разтопи ми сърцето.

korali как де не гуга, това Ауу и Ох си е чисто гукане. Wink

Marci, голям срам бера  Embarassed Embarassed Embarassed.
Преди да родя бях видяла как едно друго момченце гука /беше доста продължително/ и си мислех, че на това му се вика гукане.

# 80
chameleons от кой квартал си, че и аз съм близо до витоша:), ако сме наблизо да си правим разходки заедно  Wink
От под кабинковият лифт в Симеоново, комплекса до Манастира, Витоша парк, ти къде си?  Hug

# 81
Здравейте, мамчета, днес успях да направя една голяяяма разходка сама. Оставих Цвети при сестра ми ( добре, че тя все още кърми детето си та и моето може да похапва докато ме няма  Whistling ). Ходих до социалните да взема акта за раждане на малката и заповедта за еднократната помощ. Пу- пу на мене си ще се опаричвам  Mr. Green .И последния болничен успях да си занеса на работата. Общо взето много ползотворен ден.
Гукането - малката казва напълно разбираемо 'агуууу' и е много сладка.
А вашите бебешоци издават ли някакви звуци, когато се мъчат да кихнат.?Цвети прави нещо от сорта на 'аууууаууууу' и се мръщи.

# 82
Здравейте! И аз да се разпиша в новата тема. При нас нищо необичайно - смеем се от скоро - по Нова година почна, ама е голям смях, голямо гукане, доревава ми се от умиление. Снощи и Максим рева много, носихме се 4 часа. Заспа в 12 ч. Нощем си ядем на 3 часа, заспиваме само на ръце, лошоооо, но ...Будният си период също го кара на ръце, с носене из стаята, на място не признава. Коликите понамаляха, от време на време се напъва, но безконтролния рев го няма вече. Не давам никакви капки. От две седмици има зелени изпражнения, миризливи. Не знам на какво се дължи. Не съм сменяла храна, не е настинал, не е претоплен, внимавам какво ям, той е на смесено хранене. Просто нямам обяснение....Има ли някой подобен проблем?!

# 83
моят пък от десетина дни има колики  Crazy На 2м му се появиха, представяте ли си?! Досега от време на време примъркваше, но нищо сериозно. А сега плаче, рита, коремът му къркори нечовешки и изобщо... голяма мъка .... Давам му онези хомеопатичните, английски хапченца, защото всички лекарствени капки му създават проблеми с акането

# 84
здравей те  и аз да се запиша при вас чета ви редовно но не съм писала досега.моята дъщеря се казва Валерия и е родена на 23 11 термина ми беше на 25 11 ако може да ме запишете на 1 страница.

# 85
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Мами, аз намерих начин да му намаля коликите. Преди всяко ядене по принцип му сменям пампито. Махам памперса и му правя масаж на коремчето в посока часовниковата стрелка, около 5 мин. Не му свивам крачетата, нито караме колело - само леко масажче. Слагам новия памперс и се храним. Веднага щом се наяде започва да пръцка без много усилия и без рев...След 10 мин. даже се е и изакал, и е спокоен...Само, че има 1 минус  Embarassed - след това акане е малко гладен и му додавам 10-20мл. мляко или чай.

# 86
chameleons аз си взех слинг с халки още съвсем в началото, пробвах няколко пъти да сложа Белослава в него но пищи и не иска, все се надявам като поотрасне малко да происка. Embarassed

Марси, и Йоана пищеше първия път в слинга (и аз започнах с такъв с халки). При нас проработи да ѝ дам да суче веднага щом я настаня в слинга и да я полюшвам леко. До 5 мин мах и е заспала.

Провери дали я слагаш правилно в слинга.Това може да ти е полезно http://www.estestveni-idei.com/prod/video/video-sling.html?SID=d … 76435922ab51fe3dc  (може би си го видяла, ама все пак Wink )

mechence, хасето не беше ли и плат за чаршафи - малко тънко ми се струва. Ако говориш руски, порови в руски сайтове. Руснаците са маниаци. http://www.slingokonsultant.ru/makesling/

# 87
Здравейте момичета,
Най-после и аз да се запиша в новата тема.
Биби, честит рожден ден и от нас с Нини! Да си здрава, щастлива и все по-обичана!
Моята мома не иска да спи особено през деня - все си търси внимание и някой да я забавлява. Най-обича да се разхожда на рамото на тати из апартамента. Той си я носи и й говори, а тя му гука - семейна идилия  Mr. Green
Напоследък обаче я забелязвам, че като спи или може би малко преди да се разсъни, но все още спяща, издава някакви странни звуци - понякога е ръмжене, като малък мечо, друг път едно като похъркване, та се съм се притеснила малко какво е това и дали е нормално.  newsm78
И да питам и друго: в старите ни теми преди време бяхме обсъждали за телевизорите и дали влияят на бебоците по някакъв начин /облъчват ли ги/, та затова да ви питам в стаите, в които сте с бебчетата ви през деня или в които спят през нощта, имате ли телевизори. Ние с Нини през деня сме в хола и там естествено телевизора си работи, особено, ако баща й си е вкъщи - той без телевизор и компютър не може, а аз като сме си само двете гледам да го спирам. При вас какво е положението?
Дори, и аз чакам да разкажеш в кой хотел бяхте в Добринище. И да се разберем някой ден да си направим една разходка по комшийски, та да запознаем децата  Mr. Green

# 88
здравей те  и аз да се запиша при вас чета ви редовно но не съм писала досега.моята дъщеря се казва Валерия и е родена на 23 11 термина ми беше на 25 11 ако може да ме запишете на 1 страница.
Супер....имам си съгражданка  Hug От кой квартал си?

# 89
е ми живея до лятно кино тракия,и май не съм само аз от варна поне така мисля ама може и да греша.

Общи условия

Активация на акаунт