Отговори
# 105
  • София
Добро утро на всички, аз не съм писала досега тук, но редовно ви чета Simple Smile

slb83 благодаря за кафето, на нас тази седмица ни предстои ваксина и това с меда ще ни е от полза Simple Smile

Иначе и моят мъж от една седмица усилено си яде ръцете и залъгалка не признава, издава много смешни звуци - ауу, оуу и много ни забавлява, явно поведението на определена възраст е едно и също Simple Smile
Ние утре сме на преглед при ортопед и дано всичко да е наред.
Пожелавам ви много хубав ден Simple Smile

# 106
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Добро утро, мами  Hug
slb83, мерси за кафенцето   girluu
Марти вчера за мое щастие се държа възпитано по време на баня и след това. Бях се притеснила, че пак ще ревне ама неее  Heart Eyes Даде ми даже да му направя спокойно масажа  Whistling .......И сега понеже го похвалих, довечера очаквам ответен удар  Mr. Green
Дано днес да се вдигне поне малко тая мъгла, че вече ме хвана секлета в тоя апартамент  Tired

# 107
добро утро и  от мен тук във варна май няма да става за излизане тази мъгла не ще да се маха  #Cussing out.да ви питам ние сме само на кърма може ли да се нахранва само след 5-10 минути сукане първото ми дете ядеше по 30 мин.вашите по колко време сучат?

# 108
  • Козлодуй
Добре дошли на Бери и арида1 Simple Smile
Днес в цялата страна се очаква да е мъгливо. Ще изтърпим, няма как.
Бери: дано прегледа при ортопеда мине както трябва. Пиши после какво ви е казал. Ние сме в петък.
Мимата14: Дано не ви се отразят зле ваксините. Стискам палци.
Другите мами май още спинкат сладко, сладко Simple Smile

# 109
  • Торонто/София
добро утро и от мен 
добре дошли на новите мами  Hug
slb83 - мерси за кафенцето - аз обаче сега отивам да си лягам че нашия юнак чак преди малко заспа.... тамън го бях похвалила последните 3-4 дена пък той ми разказа играта вчера и днес   Tired
блазе ви за мъглата - при нас е -20 навън със арктически вятър и сняг   Crazy

# 110
Добро утро,
ех как ме е яд на гадното време. На нас вчера ни беше първата разходка навън и се канех днес пак да се разхождаме , ама на. Иначе много му хареса разходката, а се бях притеснила, че докато го изкарам такъв рев му удари. Но в момента , в който потеглихме с количката, веднага миряса и след малко заспа.
Сега съм го сложила в люлката и дреме. Иначе снощи ни остави да се понаспим. Заспа в 22ч. , спа 4 часа,накърмих го и слава богу заспа веднага, не се наложи да го преспивам.После пак след около 3 часа го кърмих и то яде само от едната цица и заспа веднага. Даже не събуди и татенцето, та днес отиде наспан на работата, иначе ако не заспи веднага той става да го преспива.
За усмивките, нашият малчо ги раздава много от рано. Даже още като беше в корема ми на една от снимките е усмихнат. За гукането не съм много сигурна.Понякога издава някви звуци, ама не са типичните агуу. Много обича да го разхождам из стаята метнат рамото да разглежда и се чудех дали ще му хареса в люлката, която му взехме, защото все пак там е в легнало положение. Е, харесва му, но и там му писва по някое време.

# 111
здарвейте и от мен.....  Hug не ми остава никакво време за форума от няколко дни...ние сме с обрив от около 1 седмица...първоначално педито ниизписа Нахтхерцен на Д-р Тайс,но имам чувството,че се влошихме от нехо..кожата стане още по-суха и като шкурка...вчера купих Атодерм на Биодерма и сега мажа с него,но днес определено ще посетим отново педиатърката...самият обрив е като ситни червени петънца ,които образуват цяло голямо петно( голямо обяснение му дтъпнах)...четейки из нета се съмнявам за Атопичен дермит....Има ли мами сблъскавали се с тази диагноза...много съм притеснена...отивам,че пак се събудихме...обрива е само по бузките Sad

# 112
  • 42.016399,23.101179
Здравейте,
и тук времето е ужасно, вместо да се вдига тази мъгла все по гъста става, май и днес ще сме си затворени в къщи. Cry
Белослава днес за разлика от вчера е много послушна, сутринта даже за първи път забелязах че се смее на мен. Преди това просто си се хилеше на нещо.
Жирафче благодаря за линка с видеото,точно тези клипчета не бях гледала, следмалко като я храня ще пробвам пак дая сложа. Wink
П.С. докато пишех мъглата взе да се вдига, май днес ще има разходка. newsm44

# 113
Здравейте мами
Малкия заспа и сега си пия спокойно кафенцето  Wink
Ние вечер много трудно заспиваме  и то с обилно количество храна. Тази нощ е заспал към 12 и спа до към 5 и 30 сутринта. И ние раздаваме усмивки вече, но от време на време и когато му говоря повечко...
Оставям ви, че се събудихме след около половин час сън  #Crazy

# 114
  • София
Добър ден, момичета,
благодаря за 1ва страничка  Hug
slb83 - мерси за кафенцето.
arida1 , и моят юнак цока само по 10мин, а за 1вият месец беше наддал 1260кг.  Mr. Green така че спокойно - явно човечетата са по-бързи  Laughing Да не говорим, че вече е почнал да хапва по 5,7,9 мин  newsm78
Ние пък днес сме киселки, особено аз, защото се опитвам да се разболея, сега ще се атакувам с чай, витамин с и ефералган и дано да има ефект.  Confused

# 115
slb83 мерси за кафенцето
Ние вчера пак бяхме с колики. Плака от 8 до към 10 и нещо вечерта. Не беше яла от 5 часа следобед, не искаше цица, а беше осверепяла от глад.Та се наложи да цедя и да се храним със шише и това чак в 10 и 30 вечерта. До сега не ми се беше случвало да предпочете шишето пред мен. Много кофти се почувствах  Cry Cry После се успокои и си поспинка хуууубаво през ноща. И сутринта още като се събуди и започна да се смее. Дори си разказахме за първи път приказка (Червената шапчица) и се попика да се смее. Пу-пу дано през целия ден да си ми е такава весела и кротка.
П.С. Имам чувство, че съм на края на света заради тази мъгла. Абсолютно нищо не се вижда през прозореца  ooooh! .....А така ми се излизаше.... Sad Sad Sad

# 116
Добро утро, мамчета  Hug

Добре дошли на новите мами   bouquet

Ужасните колики на малкия от последните няколко дни като че ли позатихнаха, спрях му и капките.
Не знам защо все така се получава, че ако нещо му помага, е за 2 най-много 3 дни и после започва едно пънене и ръмжене и трудно акане...  Confused Вчера беше така и спрях да му давам Колийф, но пък успях да му помогна да се изака 2 пъти Flutter (благодаря на Франческа, която беше писала за продължителните масажи на коремчето  Hug ). И преди бях пробвала, но за по-кратко и мислех, че не помагат, но наистина си трябва упоритост. Не знам само дали не мога да му навредя така  Confused ама той се мъчи, а когато го масажирам, е спокоен... в петък ще питам педи.

За приспиването да ви кажа ние как процедираме - малкият си спи или в шезлонга (денем) или в креватчето. Ако е неспокоен, му пускаме някакъв бял шум ( редуваме, защото не винаги дъждът го приспива), комбинирам със затоплена костилкова възглавничка и милване по бузките и челото, като му говоря говоря тихо (отнема му до 5 мин. да отнесе плувката  Mr. Green ), втори вариант - ако е спокоен и просто си гледа след късното кърмене - ние лягаме, изгасяме всички лампи (вкл. и нощната) и той заспива почти веднага (винаги го проверявам). А днес установих, че и птичите песни го приспиват доста успешно, играчката му над леглото има такава мелодия. Мислех, че ще го забавлява, пък той заспа  Joy

Успех на мамите и бебчовците, които са на ваксина днес  Peace
На нас това ни предстои в петък.. евентуално.

# 117
Другите мами май още спинкат сладко, сладко Simple Smile
Не спииим.Просто сме имали луди нощи  Embarassed Laughing

# 118
е ми живея до лятно кино тракия,и май не съм само аз от варна поне така мисля ама може и да греша.
Оо доста си ми далечко.Аз съм във вилната зона,до Пикадили парк на сп.Почивка. А варненките в темата сме май само ти,аз и още...2  newsm78

# 119
Мравчице, откъде се сдоби с костилковата възглавничка? Аз сама си направих една оризова и една с мащерка...

Общи условия

Активация на акаунт