Отговори
# 240
ДОБРО УТРО благодаря момичета за топлото посрещане Hug
аз искам днес да почерпя виртуално,понеже нашия тати е рожденик,но още не знам как се слагат снимчици тук Sad/Мама МиМи  ако имаш време някой път да ме светнеш Mr. Green по въпроса/
korali благодаря ти.Аз все още не съм решила кога да отидем,но четох че до 3 месец може да се отиде на профилактичен преглед.Така че имаме още време Simple Smile
а колкото до килограмите съм решила след като минем на захранване,да се поизпотя здравата Laughing

# 241
добро утро и от мен ние от Варна ли сме най- ранобудни  Laughingмерси за закуската и кафето

# 242
ДОБРО УТРО благодаря момичета за топлото посрещане Hug
аз искам днес да почерпя виртуално,понеже нашия тати е рожденик,но още не знам как се слагат снимчици тук Sad/Мама МиМи  ако имаш време някой път да ме светнеш Mr. Green по въпроса/
korali благодаря ти.Аз все още не съм решила кога да отидем,но четох че до 3 месец може да се отиде на профилактичен преглед.Така че имаме още време Simple Smile
а колкото до килограмите съм решила след като минем на захранване,да се поизпотя здравата Laughing
Хайде аз ще сложа почерпката вместо теб,а по-късно ще те науча  Hug

# 243
благодаря Hug
аз ви оставям за сега че съм решила да изненадам нашия тати довечера,докато малката Мари си спинка сладко Flutter аз да действам Party

# 244
  • Козлодуй
P_aleksandrova: ректалната темпратура е с половин градус по-висока. Така, че ако при вас ректалната е 37, 8 значи температурата е 37,3.

# 245
Добро утро  Simple Smile

Като гледам навън в Пловдив се показва слънчице  и се надявам така да се задържи , за да направим днес една разходчица.  Иначе снощи малчо пак ни разказа играта. Нямааааа сън за мен  Tired. А как ми се иска да се наспя като бял човек вече.
 gery_deisy  как го постигате този режим? Бебчо сам ли започна да иска да спи така или ти му го налагаш по някакъв начин? Нашата най-голяма нощна пауза до сега е 4,30 часа. Но обикновено вечерта се буди на 2-3ч., като не винаги като го нахраня с цицата иска да заспива веднага и доста често се приспиваме по 1-1,30ч. Вече съм като някъв вампир направо. #Crazy

# 246
Добро утро и от мен Simple Smile
Франческа Аз немога да му го наложа, поради причината, че не ме разбира и няма как да му обясня че нетрябва да яде Laughing Тъй като той много отрано изби 12ч вечерта яденето и после ден след ден започна сутрин по-касно да се буди сам 3.30-400-4.30 и така остана само в 6ч.А сега тази седмица нещо взе да се буди към 3ч-моя трик е да не святкам лампата-защото веднага се ококорва,бутам бибата в устата и го взимам при мен на спалнята-и така пак до 6ч Simple Smile Дано подейства и при вас-аз никога не съм мислила, че е гладен и не ме е било и страх да пропусне ядене...
За ортопеда и на мен педи не ми даде направление ми ме прати при часници,които уж не работели по здравна каса...незнам за кой си ги пазят тез направления ако не за децата newsm78

# 247
Добро утро мами  Hug
не мога да ви смогна  Crazy
Все се каня да питам, а ето, че сте подхванали темата. Никола е изцяло на кърма, виждам че повечето бебоци на естествено хранене се будят нощем за кърмене, а той от няколко нощи прави 6-6,5ч. пауза, дори една нощ имаше и 7часова.  Чудех се дали е нормално все пак е само на 2 м.
Денем поспива, но се мъчи с акането, пъне се понякога и по половин ден, аз му помагам с масажи, но понякога не действат веднага.
Жълтеницата май най-накрая му мина, защото вече виждам румени бузки  Heart Eyes и очичките му са още по-сини, като го няма жълтото  Heart Eyes

Аз съм се вкарала в друг филм от 2-3 дни насам. Гледам едни таблици за минимално и максимално тегло при бебетата. За бебе на 2м. максимумът е 6 кг. На мен ми се струва, че Никола натам се е устемил. Почти сигурна съм, че е 6 и се моля само да не е повече и да не ни накарат да правим някоя малоумна диета  ooooh! или кг-те му да са знак за някакъв проблем. Свеки ми мъти мозъка от 2 дни, че детето било много дебело  Tired ама той всъщност е и доста дълъг - поне 60 см. е според ролетката, но не беше добре изправен като го мерих....

Изчезвам, че след малко трябва да ходя в поликлиниката за болничния си.
Хубав ден  Hug

п.п. Някой да има представа какво става с bella_girl?

# 248
Добро утро мами  Hug
не мога да ви смогна  Crazy
Все се каня да питам, а ето, че сте подхванали темата. Никола е изцяло на кърма, виждам че повечето бебоци на естествено хранене се будят нощем за кърмене, а той от няколко нощи прави 6-6,5ч. пауза, дори една нощ имаше и 7часова.  Чудех се дали е нормално все пак е само на 2 м.
Денем поспива, но се мъчи с акането, пъне се понякога и по половин ден, аз му помагам с масажи, но понякога не действат веднага.
Жълтеницата май най-накрая му мина, защото вече виждам румени бузки  Heart Eyes и очичките му са още по-сини, като го няма жълтото  Heart Eyes

Аз съм се вкарала в друг филм от 2-3 дни насам. Гледам едни таблици за минимално и максимално тегло при бебетата. За бебе на 2м. максимумът е 6 кг. На мен ми се струва, че Никола натам се е устемил. Почти сигурна съм, че е 6 и се моля само да не е повече и да не ни накарат да правим някоя малоумна диета  ooooh! или кг-те му да са знак за някакъв проблем. Свеки ми мъти мозъка от 2 дни, че детето било много дебело  Tired ама той всъщност е и доста дълъг - поне 60 см. е според ролетката, но не беше добре изправен като го мерих....

Изчезвам, че след малко трябва да ходя в поликлиниката за болничния си.
Хубав ден  Hug

п.п. Някой да има представа какво става с bella_girl?
и ние сме само на кърма,за по-дългият сън можеш само да се радваш щом не се буди значи не е гладен и ние сме имали такива паузи обикновено заспива към 21 30 и се буди към 03 00 после към 06 00 даже вчера пропусна и това хранене в 06 00,радвай се че можеш да се наспиваш.а за килограмите не се впрягай следващите месеци се качва по малко и нещата ще се нормализират

# 249
gery deisy , наясно съм ,че няма как да им обясним, че на нас ни се спи  Wink
Благодаря ти , че сподели за трика със загасената лампа  Simple Smile Ще пробвам и ще видя дали ще има ефект при нас.
Отивам да  се  стягаме за разходка
Приятен ден    bouquet

# 250
Бръмбазела / микки имам въпросче към вас Simple Smile Знам че не е хубаво да се смесва кърма от различни изцеждания, но аз успявам да изцедя по много малко(рекорда ми е 80г за час и половина Sad, обикновено е по 40г ), а понякога се налага да изляза и тези излизания са свързани винаги с повече стрес, дали ще успея да се върна навреме за да нахраня бебчето. Та възможно ли е ако имам такива малки порции да не ги смесвам в шишенцето, но все пак да се дават от различни шишета последователно, за да може все пак да се нахрани бебето докато ме няма мен. Извинявам се ако въпростът ми е много глупав, но... не знам как да реша проблема.

# 251
  • в гората
...
Аз съм се вкарала в друг филм от 2-3 дни насам. Гледам едни таблици за минимално и максимално тегло при бебетата. За бебе на 2м. максимумът е 6 кг. На мен ми се струва, че Никола натам се е устемил. Почти сигурна съм, че е 6 и се моля само да не е повече и да не ни накарат да правим някоя малоумна диета  ooooh! или кг-те му да са знак за някакъв проблем. Свеки ми мъти мозъка от 2 дни, че детето било много дебело  Tired ама той всъщност е и доста дълъг - поне 60 см. е според ролетката, но не беше добре изправен като го мерих....

Мравче, и моето свеки само мрънка, че Борис е дебел.Но педиатъра ми каза, че щом е само на кърма няма място за притеснение.

А ето ти и едни таблички да ги покажеш на свеки да не ти опява. Peace

НОВИ НОРМАТИВИ ЗА ТЕГЛОТО И РЪСТА НА МАЛКИТЕ ДЕЦА

# 252
  • Пловдив
gery deisy та ние сме си направо комшиики Simple Smile , аз живея до Escape . Ще запознаваме дребоцъците  Hug
Момичета от няколко дни Кристиян има пъпчици ситни около устичката , това от плюнките ли са , от кърмата ли незнам? Гледам след всяко хранен да му чистя лицето, за сега не мажа с нищо.При някой от вас имало ли е такива пъпчици и с какво мазахте-по колко пъти на ден?(мисля че бяхте обсъждали преди за Нахтхерцен на д-р Тайс, чудя се дали да не пробвам с него)
Да ви  питам за Дактарина - по колко пъти дневно мажете езичето?(или усната кухина, ние мажем само езичето че само то е бяло).
   bouquet
malka_mravka и ние сега сме наддали повечко и доки каза добре че сте на кърма иначе щях да ви намалям храната ако бяхте на ам. сега само увеличи деавита на 3капки иначе си продължаваме както преди с хапването.

# 253
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Добър ден   bouquet
Момичета, вашите бебета въртят ли си главичките наляво-надясно без да се заглеждат, когато ги сложите по гръб ? Марти го забелязвам, че понякога си върти главичката така и се притеснявам да не е симптом на рахит  Rolling Eyes Други признаци няма, освен този и само го гледам гОркия.

# 254
  • София
Добър ден и от мен,
ние вчера ходихме на лекар, оказахме се целукупно заразени с някакъв вирус  #Cussing out Та на малкия педиатърката му изписа някакви капки за нос, които се приготвят, осцилокопцинум, стодал и калциев глюконат  Sad Едно кило лекарства ужас...От вчера започнахме да му ги даваме и се надяваме на подобрение. Иначе се оказа, че за 3 седмици е качил 760гр и е пораснал 2см  Laughing По очевидни причини за сега ваксините му отпаднаха.

Общи условия

Активация на акаунт