Отговори
# 645
Абе какво сте заумирали, я стига лигавщини. Ми ако всичи измрете с кой ще си пиша тука, яяяя малко по сериозно  Crazy И чаветата кой ще ви гледа, аз с всичките не мога да се оправя  Mr. Green

# 646
Тука като те гледам, май си помъкнала и трето  Mr. Green

Я взимайте се стягайте.. едно време баба ви ви е гледала с екологично чисти шишета, биберони и тн.  сигурно  Crazy
Въобще тая "еко" тема ми е много болна. Буквално.

# 647
Споко Беруш, аз съм тук Wink....освен, ако нещо изненадващо-неприятно не ми се случи Simple Smile)))
СЛБ освен, каквото ти е казала мравчето, ако намериш бялото топченце на зърното ти можеш да пробваш да го изчоплиш с игла, подхващаш отстрани, при мен няколко пъти сработи. Иначе и аз бях като теб, но се регулирах нещата с редовно поставяне на Боби да яде от по-празната и оставяне на пълната да прелива.
Мравче и моите гърди много често се запушват, писна ми вече Sad
Мама Мими, искрено ти съчувствам, даже не знам как да те успокоя, защото това с етървата е много гадно, а за съжаление мъжете като цяло са доста загубени същества Sad Майка ми все още си има проблеми с тая коза леля ми Sad ако знаеш колко семейни скандали сме имали заради нея....и баща ми като типичен представител на мъжкото съсловие я слуша все едно е Господ...абе мани не е за разправяне. Все пак се надявам при теб нещата да вземат положителен обрат  Hug

# 648
  • София
Ето отчет от днешната консултация: + 900гр. и +3см, т.е. 6250гр. и 62см. Сложиха ни и 2-ри прием на вксините. Валето поплака малко, но бързо мина. Понася добдре ваксините. Дадох профилактично "Панадол".
Педиатърката каза да започваме сокчетата. Спомена за "Зимафлора", ама няма да го давам.
Поразходихме се и до "Била", малко на пазар.

Мама МиМи, споко, няма да те убиваме  Hug. Има да гледаш 2 деца  Wink. А и да се караш с мъжо не е работа. Все пак са му кръвчица. Просто имай по-малко контакти.
Няма лошо зълва ти да си обича брат си, ама сега и теб да добави към него.
Има една приказка "Дай пари на простака и му гледай сеира"  Mr. Green.

Дидка, ще свикнеш ти на бебешките жестове  Laughing.

Смърфи, хубаво е, че има подобрение детнцето. Сега и вие се възстановявайте  Peace.

Катенце, късмет  Hug.

# 649
Добрутро  Heart Eyes Една бързо кафенце от мен
Катенце успех днес и да не се притесняваш, защото всичко ще е наред с Марти  Hug
И аз за екологията все мисля, че и се уча в тая насока от колко години вече, ама трябва да се затворя на село и като в 15 век да живея, за да избегна всички вреди, иначе все нещо вредно ще мине.
После пак ще ви нагледам, че моята се размрънка за внимание  Laughing

# 650
Добро утро.Аз като активна сутрин се включвам докато няма никой  Tired По моя проблем със свекървата..ами какво да ви кажа-утре пристига и незнам с колко желязно спокойствие трябва да се въоръжа  Close Но....като типичен представител на зодия близнаци ще се опитам да направя баланс и да открие в мен човека,който търси.Иначе направо ми идва да я   fight

# 651
  • Козлодуй
Добро утро и мерси за кафето Ангела-Веси!
Днес определено се чувствам по-добре.
Мравче, мерси много за съвета с масажите под горещия душ. Снощи добре се напарих. Сутринта и двете ми гърди бяха еднакво меки! Това не ми се беше случвало сигурно от 2 седмици.
Терминаторче, мисля че точно ти беше писала преди за твоя проблем с едната гърда до консултантките. Сетих се веднага какво каза, че си правила. И аз процедирах по същия начин. Благодаря ти много  Hug . Вчера слагах Алекс на по-празната гърда и пълната изцеждах само при нужда и веднъж се хранихме от нея.
Благодаря ви много момичета! Много се бях притеснила.

# 652
  • гр.София
Добро утро и от насSimple Smile

Иво току що заспа и мама ще си изпие кафето на спокойствие Simple Smile.Така че мерси за кафенцето на Ангел Веси  Hug

Ние от вчера доста често си похапваме и от двете гърди на едно ядене.Май вече не му стига само от едната или просто го мързи да дърпа най задно мляко което излиза по трудно.Да ви се оплача че все по често чувам репликите: "спирай му нощното хранене","давай му вода през нощта",и  най фрапиращата от една клиентка докато я подстригвах "ооо вие сте вече на два месеца трябва да прави 9 часа пауза, давай му подсладена вода и за около седмица ще го откажеш "  ooooh! ooooh! ooooh!. Направо сили нямам вече да обяснявам че когато детето си реши ще си го махне.Що не дойдат те през нощта да видят освирепялото ми дете от глад и да видим дали ще го излъжат с нещо.

Последна редакция: пт, 21 яну 2011, 10:33 от liana85

# 653
  • В две мънички очи...
Добро утро и от нас!
Весе мерси за кафенцето, мисля да се възползвам след като се насуче малкия.
Ние тази нощ папкахме през 2ч. за първи път ми се случва. Иначе се събуди към 1ч. от многото гърмежи които пускаше и го взех при мен, но явно само като го гушна и започва да търси цицата

# 654
  • София
    Добо утро!

Присъединявам се с чаша нес и сметанка. Закусихме с Валето  Laughing. Той нещо, обаче, се поразмърква.

Ангела_Веси, благодаря за кафецето   bouquet.

Мама МиМи, късмет  Peace.

liana85, права си, детето те води кога-какво  Hug. Акълиите да пият вода, когато са гладни  Wink.

# 655
добро утро,мерси за кафето.гледахте ли репортажа по бтв за витамин Д  защо липсва и кога ще го има на пазара

# 656
Честит празник на всички

# 657
  • София
добро утро,мерси за кафето.гледахте ли репортажа по бтв за витамин Д  защо липсва и кога ще го има на пазара
Не. А ти? Ако да, сподели ни  Hug.

# 658
Аз също не съм гледала нищо от това което са казали за вит.Д и ще очаквам някой да сподели какво са давали.
Възползвам се да ви чета докато Дея спинка.Тази нощ се представихме добре дано и за напред да е така.
Ysabell -аз мисля,че като спят в близо до нас инстинктивно си "помирисват така да се каже манджата"и това ги провокира все по-често да търсят гърдите.Макар,че ние все още спим една до друга.И в този ред на мисли да попитам:
Мики и Бръмбазелка-преди да влезем в болница с Дея се хранехме на всяко ядене изяждаше 1та гърда и така си ги редувах.В болницата съответно кърмата ми  намаля и това беше нормално и там успях да направя нещо като пробно кърмене,което незнам колко беше вярно но се оказа че лявата има 30мл,а в дясната 130мл.От както сме излезнали и горе долу регулирахме храненето на 2.5-3часа и предлага и 2те гърди,като мисля,че лявата я изяжда изцяло,но в дясната си остава.Така ли да продължавам или да опитам пак да се храним на всяко хранене само 1на гърда.И ако е 2рият вариант как да увелича количеството на лявата ми гърда?И още един въпрос откакто се храним и нощем на 2.5-3ч.непрекъснато ми се налага да я побутвам за се храни  Shocked и то едва ли не на всяка минутка,защото иначе заспива и след 30мин пак търси тъй като не се наяла.Така ли трябва да бъде  newsm78

# 659
  • В две мънички очи...
Сега гледах обедните новини. Казват че няма Витамин Д по аптеките, Видангол няма внесен и Деавита също е свършил по аптеките. Казаха че ще започне ново производство чак от средата на февруари.

Момичета приемам идеи за името на новата тема.

Общи условия

Активация на акаунт