Отговори
# 225
Не мога да помогна със съвет за лимфните възли, защото с това не съм се сблъсквала. Но пък реших да ви споделя поредната притча на която попаднах и много ми хареса - за лека нощ  Wink
ПРИТЧА ЗА ЖЕНАТА БОГИНЯ
http://sitekreator.bg/bgguru/------------_1.html
  bouquet Praynig :hug:Благодаря Антом!!Чудесна притча!

# 226
  • В царството на игрите:)
Здравейте и от мен.
И аз често се питам кой ме запозна с вас и по - лошото, че си отговарям. Питам се и си отговарям Mr. Green
Момичета имам следното питане. Може и да се е обсъждало вече. Изследването HER 2 разбрах, че се прваи в патоанатомия. Дали може да се направи в патоанатомията на ВМА, че там имаме наши хора и ще стане по-бързо. Някой дали е наясно? Или може само в мед. академия и онколлогията?
Благодаря
Зависи за какво ти трябва изследването. Ако искаш да е сигурно и точно /което все пак е относително в бг/ е хубаво да се направи в оторизирана лаборатория, а и ако резултата излезе положителен, Херцептин по правила се изписва само с резултат от МА или от Плевен.
Как гледате на идеята в събота следобед да пием кафе заедно?
р.р. Притчата наистина много ми хареса Peace

# 227
Лорън,скъпа ми приятелко,в пряк превод киликандзерът е пряк потомък на импотентен дявол и фригидна вещица... Joy Joy Joy
Е, това обяснение ме хвърли в тъча  Joy Joy Joy
[/size]

rotfImbo #Silly и мен, още повече, че като една неграмотница, хукнах веднага да си отговаряв с умното гугълче и вече се бях приготвила да си се представям като една голяма червена мравка, пък то друг потомък съм била ...
http://apollon.blog.bg/izkustvo/2009/09/20/proizhod-na-syvremenn … ilikandzer.401020

Ааааа,никакви червени мравки не е...Ето...
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?p=3152155&sid=4a6 … c1d82e6aa6ae38093

и това

http://www.bgjargon.com/word/meaning/%D0%BA%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D0 … D0%B7%D0%B5%D1%80

Стоя си пред компа и си се хиля сама...Точно като киликандзер... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 228
И мен ме объркахте с тия "нови" думи  Joy Joy Joy

# 229
  • у нас - на брега на морето
Сиссс, аз тъкмо изпратих поста си и взе, че се сбъгна сайта и си помислих, че не се е изпратил. Сега като прочетох колко духове съм разбунила, си отговорих на въпроса "Кой ме запозна с вас?", че "краставите магарета се надушват" hahaha Joy Ей затова много ви обичам!!!  love001
 А по отношение на думата "киликанзер", явно аз съм имала друго впредвид, а не "голяма червена горска мравка"
Цитат
а да бъде разбирана от народа, който я употребява за съвсем различна семантична стойност.

# 230

.....в пряк превод киликандзерът е пряк потомък на импотентен дявол и фригидна вещица... Joy Joy Joy

Naughty Naughty Naughty Naughty Naughty да имаш да вземаш...  smile3560

нИдей да заблуждаваш  Crazy Crazy Crazy Crazy
киликандзер е "хибрид между ялова вещица и дявол евнух " (само дето не ми ясно как един евнух шЪ има потомство  Twisted Evil Mr. Green Whistling Whistling...
но това са излишни подробности, дет се вика.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

ето ви и нагледен матр'ял

да не се чудите бе.... #Silly #Silly #Silly #Silly smile3560

# 231
  Привет, Скъпи Момичета,отдавна не съм писала, но живота така ме е завъртял с всичките хубостии и чудесии #Crazy #Crazy #Crazy,че въобще нямам никакво време!Но не съм ви збравила!Толкова съм ви благодарна за подкрепата! newsm51 newsm51 newsm51
Минавам само да ви поздравя с хубави празник Трифон зарезан!Да ви дава Господ много здраве и сили и само хубави емоции от сега на татък, защото само на силните им се дава да се борят с такива болести ,че да дават на по-слабите кураж в живота!
http://vbox7.com/play:547b6c53

# 232
 Joy Joy Joy Joy Joy Разсмяхте ме ейййй , страхотни сте

# 233
Честит Трифон Зарезан и от мен!
 Наздраве на всички!
Wine Glass

И най-вече на този хубав празник виждам, че темата ни пак си каквато трябва да бъде "ПОЗИТИВНА"

Доста се забавлявах докато ви четох smile3521
Вещица и дявол ли беше? О, Боже.......,  СИС, изумяваш ме Joy Joy

# 234
 ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ много сте добри няма втори кат вас
хем подробно обясняват хем нагледно  Heart Eyes
 Сис недей така сестро с толкоз смях обрзуваш ми бръчки hahaha  love001

Ха наздраве Wine Glass послучай празника Трифон зарезан
и внимавайте да не се зарежете Mr. Green hahaha hahaha

# 235
аз пак със закъснение  Flutter Flutter Flutter
ха наздраве дружина

# 236
Радвам се,че съм ви развеселила... Hug Hug
Наскоро една приятелка ми каза,че имам нужда от смехотерапия...И често ми прилага такава...Да ви кажа действа ми доста благотворно...
Аз пък се опитвам да предам това и на вас! Peace
Няма по добра терапия от смеха!

п.п.Лорън, не бой сА,жената! И координати на пластичен хирург шА ти дам щом тА е страх от бръчките... Wink Joy Joy

# 237
Привет от Благоевград  Laughing Laughingднес е слънчево тук при нас  Sunglasses
Обичам хора с чувство за хумор  Simple Smile
Силве какво стана вчера в София?
А какво ще кажете за тибетските капки ?Има ли някой от тук присъстващите  Simple Smileда ги е пробвал ?Много били помагали , въобще  добри отзиви прочетох  за тях .

# 238
  • у нас - на брега на морето
Честит Петльовден на всички, които имат мъжка рожба! Днес в БТВ новините дадоха репортаж от нашето село - единственото, в което има паметник на петела - Голица и където се празнува този ден от много години. За съжаление ние не можахме да отидем на празника днес.
http://www.btv.bg/news/bulgaria/obshtestvo/story/1582194087-Dve_ … t_Petlyovden.html
Сисссс, смехотерапията е наистина много полезна, стига да успееш да й се отдадеш и отпуснеш! Благодарим ти много!
Лалева80, и при нас има слънчице, но иначе е много студено. За тибетските капки и аз съм чувала и също исках да попитам, с какво съдържание са? Да не са онези с чесън и спирт, дето се вземат по схема веднъж на 5 год., но те са май при високо кръвно newsm78 newsm78 newsm78.

# 239
Мерси, Йовче! Аз ги имам две, както знаеш. Честито и на теб! Да си жива и здрава! 

Общи условия

Активация на акаунт