Отговори
# 510
Кабзималка, за изтръпването на подмишницата не се надявай скоро да отмине!
Просто свикни с това чувство! Peace
Аз сега,две години след операцията,все още не усещам подмищницата и ръката си в горната част ,както трябва.А най-гадно ми е когато ме засърби и трябва да се почеша! ooooh! Аз го чеша,а вместо да ми става приятно ,ме боли!УжасТ!!! Mr. Green
Прави си упражненията и си живей живота!
За къпането са ти отговорили! А пък има и едни водонепропускливи лепенки,с които също можеш да се къпеш!Продават се в аптеките и ги има в ръзлични размери! Peace

# 511
  Здравейте,момичета и Честита Баба Марта  bouquet
 Да сте живи и здрави бели и червени винаги засмени newsm47

На рожденичките Хули и Йовче пожелавам от цялото си сърце
 всичкото здраве на света,обич и много истински приятели newsm51 nbirthday

# 512
Благодаря, момичета ! Hug Говорих с баба ми, уверих я, ако не й е добре и не издържа да не се колебае да говори с лекарите.  Във Враца не са имали анаромат и съответно тя е без него сега  ooooh!Погледнах в интернет  Shocked 400 лв. При нас летрозолът ( подобно) се отпуска само ако изпратя по факс рецептата за доказателство на фирмата производител ( т. е. пак има проблем ), но не е толкова скъп  ooooh!
kabzimalka , този форум е голяма подкрепа, хубаво е, че си го намерила  Heart Eyes Прегръдки ! Hug

# 513
  • София
Не се притеснявай Светили. Докато тече химиотерапията, анароматите не се прилагат.
Като свърши химията, тогава почват хапченцата.
Дано да понася химията добре.
Понякога не мога да разбера защо се прилага химиотерапия при рак на гърдата в тази възраст, пък и ароматазната. Ама нали не съм доктор, нямам право да размишлявам.

# 514
  • у нас - на брега на морето

Честита Баба Марта, момичета!
Бъдете здрави, бели и червени, румени, засмени!

Хули, честит рожден ден, мила!

Благодаря на всички за пожеланията!

# 515
  • Варна
Честито и на теб, Йов, /с малко закъснение тук/
  bouquet
Желая ти само хубави неща да ти се случват от тук нататък.
Всички неприятности нека да останат зад гърба ти, да се стопят както мартенския сняг.
И разбира се - да имаш свободно време за себе си, за приятни разходки, за децата

и да се видим ние варненките най-накрая.    bouquet

# 516
Нана, благодаря! Днес си мислех за теб и се чудех, дали да не се видим, че имах малко свободно време до работа, но не беше достатъчно smile3514. Дано след празниците намерим време.
Аз отново не можах да си взема протокола и в понеделник ще ходя пак. smile3506 Weary smile3518

# 517
  • В царството на игрите:)
Йовче, кажи какво ти предстои сега? Ще ти правят ли още някакви изследвания?

# 518
Да сподлеля нещо с вас - вчера си взех първата истинска баня след операцията   Joy /покрай раните не ползвах сапун и не търках/.Обаче забелязах нещо след банята - кожата по цялото тяло се лющи - все едно имам пърхут,ама не по главата а по цялото тяло.А не съм ползвала друг сапун.На някой случвало ли му се е?

# 519
  • Варна
здравейте
имам въпрос за изследване на her в Александровска
за тези които не са от софия-просто се отива и се носи блокчето от 12,30 за 13,30 ли?
и как да разбера кое -12 на брой са
и за колко време става изследването
може ли друг човек да го занесе и да вземе резултата
благодаря ви

опитах да питам там по телефона но попаднах на един киликанзер , който на въпроса за колко време става изследването ми отговори "че ти още не си го донесла искаш да стане.. по телефона ли да ти поставя диагноза"
много мила женица

# 520
  • Варна
Амазонка,
след празниците и аз се захващам с прословутите протоколи.  newsm78
Мисля да взема няколко дни отпуска /дали ще стигнат ?  newsm78 /. То ще има обикаляне, висене по опашки ... като се почне от джипито ...
Освен това официално ще трябва да прекатя взаимоотношенията си с г-н Херцептин и ще имам смяна в някое от лекарства, ама още незнам ...
Ще ти звънна да те видя ти докъде си стигнала.   bouquet

# 521
smurf, предполагам, че това е от мъртвите клетки по кожата. Ще се оправи като се изкъпеш истински с триене и сапун, но ти не бързай. Особено около шева. Няма да стане с едно измиване. Ако ти опъва неприятно, може да ползваш балсам за тяло, а за операцията мехлем с невен. Някои си го приготвят в домашни условия със свинска мас измита и в нея запържен невен. Има и готов немски мехлем и мирише приятно.
smurf , аз така и не си направих изследвания в Александровска, за което съжалявам. Мисля, че от всичките блокчета ще ти дадат тези, в които има ракови клетки. Момичетата са ми казвали, че можеш да си ги вземеш всичките, след като се подпишеш. Нямат право да ти оспорват. Трябвало да се носят лично при доцентката. Не била от най-дружелюбните, но ти не се впечатлявай. Успех!
milmich, след празниците ще видя как ще се вредя при хирурга. Сега е някакъв кошмар в диспансера. smile3511 Трябва на първо време да оправя протокола, че нямам летрозол.

# 522
Честит празник!

smurf, най-добре си вземи всички блокчета, доцентката в момента на приемането ги поглежда през микроскопа и ако някои не са необходими ще ти ги върне. Може и друг да ти ги занесе. Най-важното е да се  спази задължително приемното време: понеделник и петък от 12.30 ч., иначе рискуваш да те изхвърли като мръсно коте. Резултатите стават за около 2 седмици. Междувпрочем тази "мила женица" с която си разговаряла най-вероятно е самата доцентка, но слава богу "милото й отношение" няма  нищо общо професионализма й.

# 523
здравейте
имам въпрос за изследване на her в Александровска
за тези които не са от софия-просто се отива и се носи блокчето от 12,30 за 13,30 ли?
и как да разбера кое -12 на брой са
и за колко време става изследването
може ли друг човек да го занесе и да вземе резултата
благодаря ви

Защо трябва да си носиш блокчето за изследване на ХЕР?! newsm78
Ако си оперирана на друго място,то  там ти е изследван ХЕР-а.Ако е отрицателен си ОК. Ако е положителен-също... Ако е ++,тогава трябва да се изсладва КИШ. Търсиш си блокчето от болницата,в която си оперирана и те ще ти дадат подходящите. В Александровска можеш да си ги занесеш лично или друг човек също може да ги занесе.Трябва да носиш и епикризата от хирургия и хистологичните изследвания от болницата,където си оперирана.
Преди нямаше ден и час,когато трябва да ги носиш.Сега може и да са се променили нещата. Резултатите излизат след около две седмици.

# 524
  • Варна
благодаря ви
ами искам второ изследване-първо за да съм сигурна
второ -на това пише-her-липсва и честно казано лекар на който го показах се зачуди-по пронцип не се описва така, а се пише или минус или един плюс нали?
трето -имам позната на която за някое лекарство са и искали точно там да е направено изследването-да не рискувам..
благодаря още веднъж

Общи условия

Активация на акаунт