Отговори
# 60
хаха, не само от икономическата страна, ами ... не смятам като побъркана, кога ще ми дойде, дали ще мога да пътувам... а освен това ги няма ужасните, гадни болки в корема...
честно казано не ми липсва особено много... Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

Flutter Flutter Flutter сърдит, сърдит от мен... ама шЪ пийте кайфе без мен...
само това ви позволявам... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
иначе за по-сериозни почерпушки...га пристигне и моята височайша особа от дебрите чужбински... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy bowuu
тъй де... Mr. Green Flutter

# 61
Наденце, с теб сме, мила! Гушкай детенце и се опитай да запазиш хладнокръвие до утре...
А утре започваме да палцестискаме от ранни зори!  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Бог да е с теб, пиленце! Hug Hug Hug Вярвам, че е фалшива тревога!

# 62
С теб сме НадеHug Praynig Всичко ще е ОК! newsm10

# 63
  • у нас - на брега на морето
Кана, къде се изгуби, мила? Много ми домъчня за теб! Weary

# 64
  • пловдив
Laleva80 ето извъртяха се дните , дойде ред за здраво стискате - и моето заедно с на останалите момичета както обещах
 fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 65
  • София
Добро утро   bouquet
Харесва ми да се събуждам и да прочета нещо такова  http://www.dnes.bg/health/2011/01/16/zlokachestvenite-tumori-v-d … achestveni.108803
Наденце, стискам палци  Peace

# 66
Хулиnewsm10
Надеfingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 67
  • София
Наденце и аз  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Хули,чудесна новина,още повече,че почват да го изпитват и на хора.

# 68
Добро утро момичета!
Първо - присъединявам се към палцестискането за Надя!!! Дано всичко е ОК!
Второ - от цялото си сърце искам да ви предложа една скромна виртуална почерпка за имения ми ден! Много, много ви обичам !

# 69
Да си ни жива и здрава.... Hug Hug Hug Hug

мммм, пу първа на почерпката.... eat eat
нали може да предложа към тортата

супер е... но ще си взема нещо Дюканско. Вече съм на диетата Дюкан, щото положението стана  Animal Pig и така  261uu  Mr. Green Mr. Green.
Крайно време е да се вталя и да си влезна в дрешляците... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 70
Наде  /адашке/ - и аз ти стискам палци!
Нинче, благодаря за чудесната почерпка, бъди жива и здрава да ни черпиш така на още много твои имени дни!  bouquet

# 71
Първо за Надето,че има нужда от това! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Насе,Честит празник,миличка! Здраве и късмет ти пожелавам от сърце!  bouquet

Весич,добре дошла в отбора! Имаш нагледни примери пред себе си,така че,действай!!! Резултатите няма да закъснеят! От мен един съвет-мери си обиколките,те падат преди килограмите! Peace

# 72
Нинче, ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА! НЕКА ИМЕТО ТИ НОСИ КЪСМЕТ!

# 73
  • В царството на игрите:)
И аз вече мога да се похваля с мааааалко по - малко кг., но все пак е нещо. 90 дневната диета е доста приятна за правене и най - вече е подходяща за такива сладокусници като мене, които обичат от всичко да си похапват.
Насе, ЧИД! Дано св. Атанасий те закриля.  Praynig
Момичета говорих с Лалева. Скенера е минал, но резултатите ще излязат утре - това е БЕЗУМИЕ!!! Още колко можем да издържим на такова напрежение #2gunfire Нека се помолим за нея, защото е притеснена и е напълно разбираемо Praynig Praynig Praynig

# 74
  • София
Знам, че господ е с нас!Наде мила всичко ще е наред! Обичам те! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт