Отговори
# 75
  • Пловдив
Честито на всички празнуващи. Пожелавам на всички много здраве, късмет и успехи!  bouquet Hug
Не безумие, ами не знам какво да кажа. Какво значи резултата утре. Писна ми, от такива глупави обяснения.
Стискам палци всичко да е наред.

# 76
Благодаря на всички   Hug
Утре ще разбера резултата от скенера ........ще пиша тук . Обичам Ви  Hug

# 77
  ЧЕСТИТ празник на всички именници   bouquet
да сте живи и здрави и много щастливо усмихнати Hug

Наде Hugчакам добрите новини thumbsup

# 78
  • у нас - на брега на морето
Насе, честит имен ден и от мен! Да се свети името ти! Да си жива и щастлива, че много здрави си отидоха!  bouquet Flowers Four Leaf Clover Wine Glass
Лалева80, продължаваме с палцестискането и утре! fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Миленче , пусни твоята диета, пък може и други да се пробваме на нея! newsm17

# 79
  • В царството на игрите:)
http://www.momentofpeace.net/2009/90-dnevna-osnovi
Ето я диетата.
Според мен и много прилична!

# 80
  • пловдив
Честит имен ден и от мен на всички именници   bouquet
Здраве, радост и дълголетие !
Докато се добера до компа и ще дойде нова почерпка  Crossing Arms  Laughing
Laleva80 продължаваме със стискането на палци  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
всичко ще е наред  Hug

# 81
# 82
  • пловдив
Хули, allissa22 чудесни новини показвате  Hug
Момичета да ви призная , когато прочета за подобни научни открития, които са толкова важни и значими за здравето и живота на хората, първосигнално ме изпълва радостна еуфория... иде ми да разцелувам целия свят... после ме избива на рев от яд- ето учените са се борили, безотказно са опитвали, кой знае с какви пречки и стени са се сблъскали, колко нерви са съсипали... но са постигнали напредък и.... като се стигне до производството.... все се намира някой е нещо да пречи, ако пък и този начин на лечение е евтин... още по трудна работа  Twisted Evil
Ох, съжалявам за тъпия си пост, но ми едно свито... ударете един палец и за мен... мама днес най после се добра до ехограф на черния дроб, но аз не можах да отида с нея  Sad ... отгоре на всичко си е забравила телефона... часът и беше от 13 още е няма, а аз ще лудна докато се появи  ooooh!

# 83
Антом, има ли новини от майка ти?
Стиснала съм палците здраво! Praynig fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 84
Добър вечер , приятели  Hug
От вашeто палцестискане определено  имаше ефект , защото всичко е наред . Миленка пусна своите връзки в онкологията и така разбрах за резултата . Доц.Тимчева така и не ми се обади , надявам се утре да се чуем .
Антом  fingerscrossed fingerscrossedСтискам и аз всичко да е наред
Силвеее Възхищавам се на твоята лентичка

# 85
Цял ден надничам тук за вести.
Радвам се  да те поздравя първа!  bouquet

# 86
  • София
Наде  Peace, знаех си !
Сега и Антом ще каже същото .

# 87
  • Пловдив
Наде, и тук да си кажа, че много се радвам. Hug
Наред е Антом да се похвали.
Миленка, аз тази диета я почвам 100 пъти и все до кривата круша я докарвам. При мен проблема,че не ям плодове освен банани и нещо по-сладко. Пък и като излизаме и се събираме с приятели, все се издънвам. И от днес пак с начало я започнах. Сестра ми я прави стриктно и свали 10-12кг. След това си запази кг и начина на хранене.

# 88
# 89
  • пловдив
Laleva80 знаех си, че всичко ще е наред! Поздравления, все такива резултати занапред  Hug
При мен ситуацията е... където не го чукаш- там се пука  ooooh!
Мама се завърна, след дълго чакане пред кабинети и объркано име в направление и поправка....  Twisted Evil като бонус получила "разширен" ехограф при който ловнали камъче в бъбрек, но не това ме притеснява, а поредното лекарско - "нещо като миома"... и сега ще изпишем едни лекарства и ще видим... На  86 г възраст напълно естественно е да е меко казано ужасена, но понеже отдавна не се задоволявам с диагнози от рода на "нещо като" утре стартираме с джипито да прочете написаното и да ми го преведе на "човешки"  език  Mr. Green , после да даде направление за гинеколог ... да завъртим колелото, така да се каже. Ще се пробвам да и крадна досието от онкото и да снимам последния гинекологичен преглед /2010г/, защото всички изследвания там си оставят в досието и не ги дават на пациента само ни информират- добре е... няма проблеми... всичко е в норма...  Rolling Eyes Това за сега от мен, момичета  Hug Благодаря ви за стиснатите палци момичета, съжалявам ако ви докарвам мазолчета, но ще ми трябват още малко  Embarassed  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт