Е, и аз не се стърпях...

• 8 649
  • 124
  •   1
Отговори
# 30
Според мен целта не е да се правят на интересни или оригинални. Просто живеят според своите разбирания, някои са йоги, или пък принадлежат към други подобни практики. Като казах, че на подобни деца нищо им няма и са по-здрави от другите, не значи, че според мен всяка майка трябва да последва примера. Повтарям, те си знаят как да хванат детето, не всеки може.

# 31
Доста хора смятат тези упражнения за здравословни за бебета и малки деца и ги практикуват.
Какво толкова се възмущавате? Да не би да има смъртни случаи? Laughing

# 32
  • София
Ох, докато го гледах направо ми се свиваше сърцето за това бебе! Не знам какви разбирания има тази жена, ама определено не са моите! Умът ми не го побира - толкова мъничко същесво, а тя го мята като тесто за пица!
а дали са по-здрави не знаем. да не мислиш, че някой ще си признае в спешното, че си е подмятал детето и затова му е измъкнал крак или ръка от ставата? Направо не ми се мисли какво му се случва на този мозък в малката главица!

# 33
Направо не ми се мисли какво му се случва на този мозък в малката главица!

Ами никой не го пита.Майката йога-детето трябва да е йога.Семейството вегетарианци-детото и то трябва да е, нудисти-и то също.То нали не разбира горкото.Особено във втория клип, пред публиката.Детето се мъчи да се измъкне, но не, номера трябва да се покаже.

# 34
Въпреки, че и аз изтръпнах докато го гледах, явно има някаква причина да се практикува. За укрепване на мускулите и ставите може би. Като гледам и на двете бебета не им е за пръв път, пък изглеждат живи и здрави. На мен като малка ми се вадеха ръцете от раменната става, само като ми вдигаха ръката, за да ме преоблекат, а Крис ми висеше като маймунка от ръцете... Явно е до дете, тези за късмет са се случили по-здравички.

# 35
  • Варна
Никой ли не забеляза, че майката определено знаеше какво прави и имаше последователност на движенията, а бебето не плачеше? Повечето тук сте майки и знаете как от минимално неразположение се разплакват бебетата- е, очевидно на това му е добре. Това, че не разбираме и практикуваме нещо, не ни дава право да го отричаме Peace.

# 36
Доста хора смятат тези упражнения за здравословни за бебета и малки деца и ги практикуват.
Какво толкова се възмущавате? Да не би да има смъртни случаи? Laughing

Те хубаво ги СМЯТАТ, ама някой да го е доказал. За мен тези "личности" целят просто да бъдат интересни сред публика.
 Не знаех, че възмущаването може да се изразява само при смъртни случай... Laughing

# 37
Катюша, то може и да е плакало в началото, но няма клип.Ами вече е свикнало детето, или се е примирило?

# 38
  • Варна
Катюша, то може и да е плакало в началото, но няма клип.Ами вече е свикнало детето, или се е примирило?

Shocked Ти сигурно и на боб гледаш?

# 39
Защо да не е доказано, че подобни упражнения са полезни?
Преди време имаше същата тема, но с линка с бащата и по-голямото бебе.
Доста интересни неща се изписаха.

П.П. Съпругът ми прилага на децата хватки от джудото, а те двете една на друга. Малката е на 18-месеца. Погледнати от страни сега си давам сметка, че изглеждат не по-различно от тези на линковете.  Grinning

# 40

Shocked Ти сигурно и на боб гледаш?
Позна.Както и че на това малко бебе му харесва, само защото не плаче.

Гос`жа Мафани, само като ти написах името, не ми се иска да пиша, защото ще ме отрежеш, но да си кажа.Едно е мъжа ти с по-голямо детенце, друго е това, което видяхме.ти не беше ли педиатър или се бъркам  newsm78.

Последна редакция: нд, 09 яну 2011, 23:11 от ketti

# 41
Мъжът го прави с по-голямо дете / на което май му е забавно, а пък и да не е то може да покаже макар и с рев, че не му е приятно/, а в първото клипче бебчето е на най-много 3 месеца. А и има разлика в това какво прави той и какво прави русата женка.

# 42

[/quote]
Позна.Както и че на това малко бебе му харесва.
[/quote]
 Със сигурност не му харесва. В края на клипа тя го оставя долу, а то милото свива крачета и отпуска глава назад. Така прави сина ми, като го врътна 2 пъти- не се знае после на кои хора е ...

# 43
  • София
не знам, ама детският мозък е доста деликатна материя и хич не ми се иска да се лашка насам-натам из черепа. Все пак имаме човешки деца, а не маймунски. То, и  маймуните не си подмятат така отрочетата, макар техните бебета да са с много силни крайници, за да се закрепват по майка си!

Да, мисля че бебето в един момент просто е свикнало да го подмятат.

# 44
 ketti, не, бъркаш се, съвсем друга е професията ми.
Малката от едногодишна я премятат и търкалят. Има си леки упражнения за деца, които не натоварват по никакъв начин детето, но отстрани изглеждат леко плашещи.

Относно тази система- в предишната тема по въпроса бяха пуснали интересна информация за подобряване на състоянието при деца с увредена двигателна активност от тези упражнения.
Ще се опитам да намеря информацията.

Общи условия

Активация на акаунт