След "1001 нощи" - Приказката прелива в безкрайна песен 158 (17)

• 32 605
  • 725
  •   1
Отговори
# 165
Дано да си права, Краси!Истината трябва да излизе наяве, заради Ферайе!

# 166
  • В центъра на България

Δημοσιεύθηκε: 11.01.11 10:45
Ο Ονούρ-Σουλεϊμάν απαντά στους εξοργισμένους Τούρκους
http://www.gossip-tv.gr/story/75627/o-onour-souleiman-apanta-sto … ismenous-tourkous

# 167
  • София
НИЕ ПРЕДПОЛАГАМЕ,А СЦЕНАРИСТИТЕ РАЗПОЛАГАТ... Joy JoyНО ОТ НЯКЪДЕ ЩЕ СЕ ЗАПОЧНЕ,ДОСТАТЪЧНО СЕ ОБЪРКАХА НЕЩАТА,ВСИЧКО И ВСИЧКИ СА ИЗВЪН КОНТРОЛ #Crazy
ПЕРИХАН ЩЕ Е ПОДКРЕПА НА ФЕРИ,НО НАЛИ И ТЯ Б Я Г А Ш Е ОТ НЕЩО ИЛИ НЯКОГО ooooh! newsm78
ЗА ДА ПРЕДПРИЕМЕ ДА СИ ВЗЕМЕ ДЕТЕТО И ТО В ИСТАМБУЛ СИГУРНО Е ИМАЛА СРЕДСТВА ,САМО ТЪГАТА НА ТОПРАК МОЖЕ ДА Я НАКАРА ПО-НЯКАКЪВ НАЧИН ДА ИЗПРАТИ ДЕТЕТО ОБРАТНО,НО С ЯСНАТА МИСЪЛ,ЧЕ ЩЕ СИ ГО ВЪРНЕ #Crazy

# 168
Аз също си мисля,че нови герои, ще освежат филма.
Как ви се струва идеята за един конкурент на Яман,този път съвсем реален?

# 169
Ох, искам го! Но...най-много и той да отнесе боя...Бабаит си е наш Яманчо Joy

Последна редакция: вт, 11 яну 2011, 17:50 от Mydream

# 170
Да не е ала Сервет,а някой когото и Фери да хареса.Ще стане интересно.
Много съм  лоша,да ме видите,как потривам ръце Joy

# 171
Не е честно -вие сладко си разтягате лукуми, пък аз да карам седми час...
Подкрепам идеята за конкурент на Яман - той и без това само ме дразни напоследък. Да поревнува малко, че да му дойде акъла в главата! Има толкова красива жена, а се опитва да я убие Grinning

# 172

Много сполучлив колаж, ФрешHug
Знаеш ли заглавието на филма, от който си постнала снимка на Халит в п.157? Гугъл ми дава странен превод на заглавието...   newsm78

# 173

Знаеш ли заглавието на филма, от който си постнала снимка на Халит в п.157? Гугъл ми дава странен превод на заглавието...   newsm78[/color][/b][/i]
jupetrov7,аз също не знам заглавието на филма,от който е снимката-ще се радвам ако някой  сподели! Hug

# 174
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug Hug Какво ще кажете ,милички,познахте ли кой е този град ,видян от 230 м височина? Wink Peace Rolling Eyes Sunglasses Днес имам време и чета темичката, радвам се да бъда отново със вас и прекрасното настроение тук, колажите ,инфото ,мненията на всички-благодаря ви! Целувки от Варна Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 175
Снимката на Халит в колажа е от предаването по КаналД от неделя.

# 176
Добър ден !

Завърших превода на 12 епизод.

Заглавието на филма, който сте открили , може би се превежда  ''Подписа на смъртта''. / ръкописа на смъртта/.
Сниман е през 1999г. -  криминален.
 Давали  са го миналата година по канал ''Д'' -на 5.08. от 04.30ч.
В коментарите пише /3 на брой/ , че са го харесали много.

http://www.sinemalar.com/film/4771/Olumun-El-Yazisi/

Последна редакция: вт, 11 яну 2011, 14:21 от sevi_nil

# 177
Да не е ала Сервет,а някой когото и Фери да хареса.Ще стане интересно.
Много съм  лоша,да ме видите,как потривам ръце Joy
Не ,не ,не си лоша,много си сладка! Laughing Hug
Ще бъде интересно ..и може би полезно да се появи конкурент ! Laughing
Едва сега имах възможност да прочета постовете ви! Hug Hug Hug
Имам си и аз своите предположения.Мисля,че Перихан и Ферайе мяма да се разделят и ще бъдат заедно в Истанбул.Възможно е Топрак да започне да страда за Кевсер,защото каквато и да е ,тя е неговата майка,детето нея познава като такава.И тогава какво ще стане-по всяка вероятност Перихан ще го заведе обратно,но за Ферайе,връщане назад няма.
Не мога да предположа в кой момент Яман ще разбере истината за Топрак.Зависи..Ако я научи скоро ,това ще прелее чашата.В неговите очи това ще бъде още една лъжа,още едно предателство.
Интересно е това,което сте предположили за срещатаму с Хасан-може да има и обратен ефект и фактите да излязат изненадващо ясно и бързо.При всичките тези интриги,няма да се учудя,ако оттам  започне да се изяснява всичко.А и Хасан е отмъстителен ,от него също всичко може да се очаква.
И още нещо-някой беше споделил,че Кадир бей сам ще разбере  сам какви ги върши Сервет-и аз мисля така!Според мен той започва да се досеща,познава добре що за стока е сина му.
Няма да се учудя,ако по своя логика стигне до истината за Топрак-колко хора вече знаят,крият един от друг,всеки със своите съображения и в един момент тайната ще се ракрие-тя всъщност отдавна не е такава.
Ние се шегуваме ,но какво би било ако наистина се появи някой мъж в живота на Ферайе-силен,романтичен и нежен?!Човек,готов да я приеме,без да задава въпроси за миналото й ,който да надникне в чистата й душа?!Кого би избрала  тогава Ферайе?!И ще се довери ли отново?!
Защото Яман също каза в началото много хубави и силни думи,пълни с обич и доверие ,но какво се случи?!
Много дълъг път имат да извървят двамата ,за да се намерят отново.

# 178
Севи,много ти благодаря! Hug Hug Hug
Бъди жива и здрава и нека само хубави неща да ти се случват!  bouquet  bouquet  bouquet
И за линка на филма също,много си мила ! Hug Hug

# 179
редеми,радвам се да те"видя"! Hug Hug Hug
Благодаря ти за снимката!
Мисля,че знам кой е този град.. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт