След "1001 нощи" - Приказката прелива в безкрайна песен 158 (17)

• 32 607
  • 725
  •   1
Отговори
# 330
Хюрем не значи ли,кара ме да се усмихвам? На другият ден като играеше със сина си,беше като
влюбен ученик.
Да,Варна го преведе вчера-съвсем близо е по смисъл,Жане! Hug Hug Hug
Наистина невероятна музика,а за цветовете на дрехите-нямам думи!
Как може всичко да му отива на Халит! Hug Hug

# 331
Светле,ние ,мила ,по едно и също време отговаряме,но няма лошо! Laughing Hug

# 332
Халит нали се оплака на майка си,че е самотен.Хитрушата, знае как да му влезе под кожата.
Мъже...

# 333
  • Plovdiv
Вечерта беше ВЕЛИКОЛЕПНА!   Peace
Това е моето усещане.
Харесвам Хюрем, а за Султана незнам какво да кажа! Heart Eyes
Началото на сериала е много добро
и не разбирам защо са тия протести и наказания . newsm78

# 334
Всъщност от това, което видяхме тази вечер, едва ли от тук нататък Махидевран ще попадне в покоите, по-точно в ложето на султана. Той си пожелава Хюрем по всяко време. Само вятърът да повее и полъхът му напомня за нея. В този смисъл песента, която запя в предаването имаше ли някаква връзка с думите на сценаристката Мерал или е пожелана от Халит като любима. Определено имаше някаква символика при полъха през прозореца и мисълта за Хюрем.

# 335
Халит нали се оплака на майка си,че е самотен.Хитрушата, знае как да му влезе под кожата.
Мъже...

И на Махидевран не и е лесно...Като, че ли гледайки детето си, когато С. си играеше с Мустафа със сабите, тя си мислеше нещо...Може би загатват предчувствия.

# 336
Светле,ние ,мила ,по едно и също време отговаряме,но няма лошо! Laughing Hug

телеПатки  Joy Joy Joy Joy Joy

# 337
Много прекъсваше при мен,даже някои моменти се губеха.Дано утре някой да пусне серията.
Лека нощ,момичета smile3524

# 338
Мъже...

И на Махидевран не и е лесно...Като, че ли гледайки детето си, когато С. си играеше с Мустафа със сабите, тя си мислеше нещо...Може би загатват предчувствия.

И на мен в един миг ми дожаля за нея ,но после само каква злоба и неприязън се четеше в очите и... ooooh! , а и ми се струва още от първата серия ,че малко деспотично явно възпитава сина си ,в смисъл при  такова възпитание, още от сега малкия може да коли и беси казано метафорично Shocked

# 339
Всъщност от това, което видяхме тази вечер, едва ли от тук нататък Махидевран ще попадне в покоите, по-точно в ложето на султана. Той си пожелава Хюрем по всяко време. Само вятърът да повее и полъхът му напомня за нея. В този смисъл песента, която запя в предаването имаше ли някаква връзка с думите на сценаристката Мерал или е пожелана от Халит като любима. Определено имаше някаква символика при полъха през прозореца и мисълта за Хюрем.
Не зная,но се получи чудесно,Mydream! Hug
А колкото до Махидевран-всичко,което изпитва е толкова човешко и нормално.Нормално е да страда,да иска да е близо до любимия си ,да се страхува,че друга жена ще застане на пътя й.Замислих се дали Сюлейман я е обичал преди,бил ли е влюбен в нея.

# 340
ЛЕКА нощ, Жане ! Hug  bouquet

# 341
Много прекъсваше при мен,даже някои моменти се губеха.Дано утре някой да пусне серията.
Лека нощ,момичета smile3524

Жане,и аз съм пропуснала немалко,надявам се да можем утре да гледаме! Hug
Лека нощ и на теб! Hug

# 342
Ами Фрешче кой знае. Във филма дадоха, че в Маниса бяха влюбени и щастливи.
Може би в Хюрем С. открива други неща, които са му липсвали - все пак възпитаван от Валиде, а тя е строга в това отношение/пример държанието й с Мустафа/, обучаван, ето от колко годишен изпратен в Маниса да се учи на управленски умения - това са отговорности. Може би в часовете, които прекарва с Хюрем той забравя всичко. И е просто човек. А и тя умее да го забавлява и омайва добре - къде предвидено, къде естествено...справя се момичето...спечели душата му...

# 343
Не зная,но се получи чудесно,Mydream! Hug
А колкото до Махидевран-всичко,което изпитва е толкова човешко и нормално.Нормално е да страда,да иска да е близо до любимия си ,да се страхува,че друга жена ще застане на пътя й.Замислих се дали Сюлейман я е обичал преди,бил ли е влюбен в нея.

Разбира се ,че е човешко и нормално , а и се вижда в очите и ...голямата и любов към Сюлейман...но за неговата към нея и аз не съм сигурна ...май е нямало такава  Thinking....само като си спомня с какъв ТРЕПЕТ Сюлейман очакваше Хюрем....явно не е бил влюбен в жена си .... Thinking

# 344
Лека нощ момичета!! Ако целия филм ще е любовен- за нас супер-ние нямаме напротив.Но Берг милата как ще издържи "професионализма " на Халит не знам. newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт