След "1001 нощи" - Приказката прелива в безкрайна песен 158 (17)

• 32 482
  • 725
  •   1
Отговори
# 75
Ние вече сме на тема БП и ВВ, но съседите на запад още са на вълна "1001 нощ"!Не хвърляйте камъни по мен Joy, знам, че "1001 нощ" е вечна тема за нас, но те сега започват да правят клипове и ето едно, което открих днес:

http://www.youtube.com/watch?v=UO9557No8p4
marman      bouquet
Ние сме си постоянно на тази вълна! Hug Hug Hug
Какви камъни?! Laughing Laughing

# 76
  Danaya, желая ти много сила и дано всичко завърши успешно!  [/b] bouquet

И от мен,Данайче! Hug Hug Hug

# 77

Данайче, заедно сме!  Hug Hug Hug Не само в мислите си за нашите любими герои!Най-горещи пожелания за добър изход!

# 78
Марман  Hug благодаря ...чудесно клипче....браво на комшиите! Peace

И от мен Даная ....и много вяра !!! Peace[/b][/color]

# 79
  • В центъра на България
Ето и днешната преса. Пак е изпълнена с протестите.

# 80
  • В центъра на България
Данайче, мила ние сме с теб.  Ще се радвам, ако всичко се развие в благоприятна светлина. Стискам палци.  Hug Hug Hug

# 81
Тези хора са облечени много интересно - това някаква носия ли е, национални костюми ли са или специално партийно облекло? А и мустаците им са странни.

# 82
Тези хора са облечени много интересно - това някаква носия ли е, национални костюми ли са или специално партийно облекло? А и мустаците им са странни.

Thinking Thinking Thinking
Относно мустаците .... newsm78 вчера имаше един най отпред с едниии големиии засукани мустациии .... Thinking направо незная да се смея ли ,или да се страхувам ....работата да не стане сериозна #Crazy ooooh!
ААААААААа ...той на третата снимка  ooooh! ooooh! ooooh!

# 83
Joy Joy Joy smile3501

Maydream, уникална идея!Много ми хареса! Joy

# 84
Пак гласувах и ми отчете гласа ...резултата е вече 70,2 на 29,8  Peace

# 85
  • В центъра на България
Ние вече сме на тема БП и ВВ, но съседите на запад още са на вълна "1001 нощ"!Не хвърляйте камъни по мен Joy, знам, че "1001 нощ" е вечна тема за нас, но те сега започват да правят клипове и ето едно, което открих днес:

Marman,
който се е докоснал един път до явлението 1001 нощи, никога неможе да го забрави.
Трепетите и вълненията никога няма да се забравят и всяко напомняне за тях поне на мен ми доставя огромно удоволствие. Благодаря, че сподели този клип с нас. Музиката е много нежна. Във връзка с клиповете, много ми е домъчняло за Планет. Липсват ми нейните клипове. Преводите с Данайчето на фрагманите. Дали е успяла да се пребори с болката. Дано по-скоро оздравее. Ще се радвам скоро да се почувства достатъчно добре, за да пише и да ни информира за състоянието си.
  Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 86

От един и същ браузър ли гласуваш?На мен не ми отчита гласуване, ако повторя от същия!

# 87
Никога не съм мислила,че такова нещо може да се случи! Thinking
Да протестират,да късат,да вандалстват с яйца и какво ли още не..срещу филм,който на практика не е започнал(минала е само серия) и нищо не е показал!
А какво ли ще бъде по-нататък!
Дано само не спрат филма!

# 88

От един и същ браузър ли гласуваш?На мен не ми отчита гласуване, ако повторя от същия!
И на мен!

# 89

. Във връзка с клиповете, много ми е домъчняло за Планет. Липсват ми нейните клипове. Преводите с Данайчето на фрагманите. Дали е успяла да се пребори с болката. Дано по-скоро оздравее. Ще се радвам скоро да се почувства достатъчно добре, за да пише и да ни информира за състоянието си.
  Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Дано!Чакаме я да се присъедини към нас!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт