След "1001 нощи" - Приказката прелива в безкрайна песен 158 (17)

• 32 505
  • 725
  •   1
Отговори
# 90
  • до най слънчевия бряг
Тези хора са облечени много интересно - това някаква носия ли е, национални костюми ли са или специално партийно облекло? А и мустаците им са странни.
Joy Joy Joy smile3501

Maydream, уникална идея!Много ми хареса! Joy

Момичета ,това са хората от военния оркестър Първия военен оркестър е бил сформиран в османската империя и е бил съставен главно от еничари Униформите   им са били такива

# 91
Пак гласувах и ми отчете гласа ...резултата е вече 70,2 на 29,8  Peace

Отчете ,ама йок  Naughty....заблуда ,момичета ....сори ,че ви подведох Praynig Hug...даже ми взе един глас... #Cussing out 70,1-29,9  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 92
Пак гласувах и ми отчете гласа ...резултата е вече 70,2 на 29,8  Peace

Отчете ,ама йок  Naughty....заблуда ,момичета ....сори ,че ви подведох Praynig Hug...даже ми взе един глас... #Cussing out 70,1-29,9  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Не се притеснявай! Hug Hug Hug
Нали все пак успяхме да гласуваме по един път! Hug

# 93
Тези хора са облечени много интересно - това някаква носия ли е, национални костюми ли са или специално партийно облекло? А и мустаците им са странни.
Joy Joy Joy smile3501

Момичета ,това са хората от военния оркестър Първия военен оркестър е бил сформиран в османската империя и е бил съставен главно от еничари Униформите   им са били такива

ООООО ,Сирен  Hug  джанъм къде се губиш ??? newsm78 newsm78 newsm78

# 94
  • В центъра на България
ЛЕКА НОЩ! Hug    love001

# 95

Благодаря, siren!    bouquet

# 96
Бабчи,прекрасни са ! Hug Hug Hug
Дано те тримата да нямат проблеми,дано! Hug

# 97
Joy Joy Joy smile3501

Ясно. Значи пак е някаква униформа. siren62, благодаря за информацията.

# 98
Момичета   Hug с един приятен и красив момент  #Crazy

txtloves txtloves

и аз ви казвам  ЛЕКА НОЩ , СЛАДУРКИ !!!  Hug Hug Hug

# 99
  • до най слънчевия бряг
Светле ,тук съм Hug Hug Hug
 Навестявам ви на балкона 
Искам и аз да благодаря на Варна   специално ,за преводите и  инфото  bouquet  bouquet  bouquet

# 100
siren62, имам въпрос. Тези хора от сегашния военен оркестър ли са се присъединили към протеста или са протестиращи облякли униформите на някогашния за самия протест? Прости ми незнанието, наистина ми е интересно. Благодаря предварително!

# 101
  • до най слънчевия бряг
Не знам дали и сега това е официално облекло ,но съм убедена ,че това е облеклото по време на османската империя ,и даже съседите имат претенции ,че първия военен оркестър в света е техен ,както писах по горе 
Възможно е да са го извадили специално за случая ,а може и да се използва още в някое случаи

# 102
Благодаря ти. Hug

# 103
siren,благодаря ти за информацията!  bouquet  bouquet
Светле,много ,много обичам този "красив момент" в колажа ти! Heart Eyes Heart Eyes
Благодаря ти,мила! Hug Hug Hug

# 104
  • София
Д О Б Р О   У Т Р О  !!!     bouquet  bouquet  bouquet

С ГОЛЯМ ИНТЕРЕС ЧЕТА ВСИЧКО И В ДВЕТЕ ТЕМИ  ЗА ВВ И ВМЕСТО ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМ,ТРЕВОГОТА МИ РАСТЕ ОЩЕ ПО-ВЕЧЕ.ЩОМ СЕ НАМЕСИХА И ПОЛИТИЧЕСКИ ЛИЦА,ЯВНО НАПРЕЖЕНИЕТО Е МНОГО ГОЛЯМО Sick Mr. Green.МНОГО СЕ СТРАХУВАМ ЗА ХАЛИТ,ЗАЩОТО ТОЙ Е "ЛИЦЕТО" НА СПОРА,А С ФАНАТИЦИ  Е  О П А С Н О ДА СПОРИШ #2gunfire Sick Mr. Green ЗНАЕТЕ НА КАКВО СА СПОСОБНИ,ДАЛИ СА ПО СТАДИОНИТЕ,НА МИТИНГИ ИЛИ НА ТАКИВА ПРОТЕСТИ,ОСОБЕНО ПОДКРЕПЕНИ ОТ ПО-ВИСОКО-ПАРТИЯ НАПРИМЕР ooooh! #Crazy"ДУМИТЕ СПИРАТ ВОЙНИ,НО И ПРЕДИЗВИКВАТ ТАКИВА" СЕЩАМ СЕ,ПРЕДИ ГОДИНИ,КОГАТО ДАВАХА "НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР",НАРОДНАТА ЛЮБОВ КЪМ
"БАТА СЕРГИ"/ДАНАИЛОВ/ БЕШЕ ОГРОМНА,НО И ОМРАЗАТА КЪМ "ВЕЛИНСКИ"/ЧЕРКЕЛОВ/ ДВОЙНО ПО-ГОЛЯМА Mr. Green "Ф Е Н О В Е" МУ БЯХА ИЗПОЧУПИЛИ КОЛАТА,С КАМЪНИ СА ГО ЗА МЕРЯЛИ И ПР.
МНОГО СЕ СТРАХУВАМ ЗА ХАЛИТ,АКО СЛЕД ВСЯКА СЕРИЯ ЩЕ ИМА ТАКИВА БРОЖЕНИЯ,КЪДЕ ОТИВА
УДОВОЛСТВИЕТО ОТ ИГРАТА НА ВСИЧКИ АКТЬОРИ И ВСИЧКИ ДЕТО СА ХВЪРЛИЛИ ТОЛКОВА УСИЛИЯ И СРЕДСТВА ЗА ТОЗИ ПРОЕКТ ooooh! ooooh! ooooh!
АКО ВСИЧКО НЕ ЗАТИХНЕ, ПО-ДОБРЕ Е  ДА СПРАТ ИЗЛЪЧВАНЕТО НА СЕРИАЛА. ВЕЧЕ ЦЯЛА ЕВРОПА ЗНАЕ КАК КОМШИИТЕ НИ РЕАГИРАТ НА ФИЛМ,КОЙТО НЕ Е ДОКУМЕНТАЛЕН И ВСЕКИ СИ ПРАВИ ИЗВОДИТЕ.ХАЛИТ ДОКАЗА,ЧЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРЕВЪПЛАТИ И В ЕДИН ДОСТОЛЕПЕН СУЛТАН,ТАКА ЧЕ ТОЙ КАТО АКТЬОР ПАК СЕ ДОКАЗА,ЗА ТОВА АКО ПИТА МЕН ДА СЕ КРОТНЕ,ДА НЕ ПОВТАРЯ НЕПРЕКЪСНАТО,ЧЕ СТОИ ЗАД ПРОЕКТА,ЗАЩОТО ТОЙ КАТО ГО КАЗВА МИСЛИ ЗА ХУДОЖЕСТВЕНАТА МУ СТОЙНОСТ,А ТЕЗИ ДЕТО ВИЛНЕЯТ ПО УЛИЦИТЕ СИ МИСЛЯТ СЪВСЕМ ДРУГО И ТОЙ МОЖЕ ДА Е
МИШЕНАТА В КРАЙНА СМЕТКА. ДА НЕ ДАВА ГОСПОД!!! baby_neutral baby_neutral baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт