След "1001 нощи" - Приказката прелива в безкрайна песен 158 (17)

• 32 584
  • 725
  •   1
Отговори
# 135
Мисля, че няма да се разделят с Перихан. Дали тя не замина по-рано, за да намери квартира в Истанбул? Ако Ферайе е съвсем сама с това дете. Какво ще му обяснява и на него...Това не е едно бебе да не помни откъде идва...Топрак е и много чувствителен, умен...Понякога как върти тези черни очи и поглежда надолу, ако е тъжен.Ферайе не е безчестен човек...Но ако е толкова оскърбена, а тя е, може  и да постави някакви условия...Знае ли се..Нищо не можем да предвидим...Все Захиде слагахме за прогонването на Ф., а тя дори в последната серия, макар и заради личните си интереси, склони да играе лицемерно и направи невероятно поведение на добра свекърва...
Имам чувството, че Кадир бей е много проницателен човек и той по собствен път и интуиция ще разбере новите планове и мръснишки номера на Сервет..

# 136
  • София
МОМИЧЕТА,АЗ ЧАТ ПАТ СЕ ШЕГУВАМ,НЕ ЧЕ МИ СЕ ПОЛУЧАВА,НО ФРЕШЧЕ,ТИ МЕ ПОЗНАВАШ ТВЪРДЕ ДОБРЕ Joy Joy ДА,В БП ОЧАКВАМ ДА ВИДЯ И  Х А Л И/ТАКА БАЯЗ СЕ ОБЪРНА КЪМ ХАЛИТ В ШОУТО СИ ПРЕДИ ВРЕМЕ/,ОСОБЕНО СЛЕД ПОСЕЩЕНИЕТО МУ С АЛИ НА СНИМАЧНАТА ПЛОЩАДКА.
А ЗА ФИЛМА ТОЛКОВА СЪМ ПРИТЕСНЕНА ЗА СЛЕДВАЩИТЕ МЪКИ НА ФЕРИ И ГАДОРИИТЕ НА "РОДАТА",ЧЕ ЧАК НЕ МИ СЕ ГЛЕДА...ВСЕ СИ ПОВТАРЯМ,ЧЕ Е ФИЛМ И ФЕРИ Е БЕРГ И ИМА КОЙ ДА Я ГУШКА,НО ПАК ГО ПРЕЖИВЯВАМ Joy Joy Joy

# 137
Краси, Хали няма да го видиш  там. Хали ще бъде с кожените костюми, кафтаните, в харема, при Валиде, на кон, в битките. В БП ще гледаш на батко Бюлент мустака/ много го харесвам Бюлент като актьор, само не ме бийте, има страхотна усмивка, пуснете си първата част на последния епизод, така се смеят двамата, когато той я взема от бутика, сигурно е имало смях докато са правели сцената и им е смешно/
А вечер Хали ще гушка ...кого?!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: вт, 11 яну 2011, 18:20 от Mydream

# 138
  • София
НЕ М Е Н #Crazy Sick Joy
НО СЪС СИГУРНОСТ СИНЧЕТО,НО НЕЩО МИ "ГОВОРИ" И КОРЕМЧЕТО НА МАМА БЕРГ ooooh! #Crazy

МЕЖДУ ДРУГОТО ВИНАГИ СЪМ СЕ ПИТАЛА,ЗНАМ,ЧЕ Е МНОГО ЛИЧНО,НО КАК И КАЗВА НА БЕРГ-"СЪКРАТЕНО",ЕДВА ЛИ С ЦЯЛОТО "БЕРГЮЗАР",ОСВЕН КОГАТО НЕ Е НА КЕФ Joy Joy Joy.....

Последна редакция: вт, 11 яну 2011, 10:40 от krasminikif

# 139
Майдрийм,благодаря за анкетата.
Гласувах,че Мелек или Перихан,ще кажат на Яман.
Неджип ще прозре играта на Сервет и сигурно ще го зачовърка съвестта.Ще сподели с Мелек,а
тя от своя страна,осъзнавайки лицемерието на свекърва си,ще сподели с Яман.Не знам само,
как Неджип ще обясни,защо е следял Ферайе.Перихан,свидетел на мъката на приятелката си,
знаейки цялалата истина,в желанието си да й помогне,ще каже на Яман.Може и друг да му каже,
не знам.

# 140
Добро утро, дами!
Ще се възползвам от кафето на Mydream ,че не можах да си направя
от четене. #Crazy

varna72 ,bab4i ,благодаря Ви!

Аз съм винаги малко на терсене ,но предполагам ,че ще ме разберете правилно.
Просто няма да съм аз ,ако не си кажа мнението ,макар и да не съм в
унисон с общото. За какво си мисля ,следейки протестите на
турците?!Този султан е велик не само в рамките на Османската империя.
От него са зависяли съдбите на хора от 3 континента. Той е първи в много отношения,
та дори и в духовата музика/1529г./, законите/ кануни/,преустроява османската правна система. Законите, които съставя, обхващат почти всеки аспект от живота.Не Ататюрк е първия, който се е постарал да отдели светската от религиозната власт ,а Сюлейман.Помагал е на евреите, които неговият баща е приел. Всичко след него се е разпаднало,
заради синът на Роксолана.
Сега хората ,които са знаели ,какво е делото на Сюлейман се смятат за излъгани. За мен това не е
османският султански двор,та камо ли за турците.Така преди години аз се чувствах излъгана от
филма "Сватбите на Йоан Асен". Тогава си мислих ,тези сватби ли са най-важното от живота
на този цар  Crossing Arms ooooh!
Нали разбирате ,че не говоря за това ,кой как играе ,а че за мен има нещо ,което "гложде".
Дори самата артистка Роксолана не ми се вписва в 15 год. девойче подскачащо ,като
птиче, толкова красиво ,че Ибрахим преценява ,че е само за султана.
Да няма ексцесии ,но защо да няма протести. Тъкмо сценаристите ще си сверят часовника. Peace
Вярно е и друго, че има недоброжелатели, които предизвикват тези смутове.
Смятам ,че няма причина филмът да бъде забранен.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 19 нови отговора.

# 141
# 142
Павче, защо да си натерсене? Страхотно е, че имаш първо собствено мнение по въпроса, второ това, че е различно е още по-интересно. Защото по различията - да, сценаристите си сверяват часовниците. Ние - мисленото си също ...Понякога човек поглежда нещата само от един ъгъл и когато видиш друга гледна точка те провокира да се замислиш и да разшириш полезрението си във всякакъв смисъл го казвам. Та, за това глождене, при всички случаи представата досега е била една, или поне някаква обща такава, масова...И когато очакванията ти и знанията ти за едно нещо се разминат има и различни мнения. Права си за протестите, да не се стига до крайности и грозни действия, това е най-важното.

Фрешче, много е хубав колажът! Hug Hug Hug  bouquet

Последна редакция: вт, 11 яну 2011, 18:22 от Mydream

# 143
Майдрийм,благодаря за анкетата.
Гласувах,че Мелек или Перихан,ще кажат на Яман.
Неджип ще прозре играта на Сервет и сигурно ще го зачовърка съвестта.Ще сподели с Мелек,а
тя от своя страна,осъзнавайки лицемерието на свекърва си,ще сподели с Яман.Не знам само,
как Неджип ще обясни,защо е следял Ферайе.Перихан,свидетел на мъката на приятелката си,
знаейки цялалата истина,в желанието си да й помогне,ще каже на Яман.Може и друг да му каже,
не знам.

Жане, имам конкретен въпрос. Смяташ ли, че Яман и Ферайе ще имат някакъв сериозен разговор, или според теб те скоро няма да се видят?

# 144
  • София
ВЪПРОСЪТ Е КЪМ ЖАНА,НО МИ СЕ ИСКА ДА СПОДЕЛЯ,ЧЕ ЯМАН ЩЕ ИСКА ВЕДНАГА ДА ВИДИ ФЕРИ,НО МЕЖДУВРЕМЕННО ЩЕ РАЗБЕРЕ ЗА ИНТРИГИТЕ НА МАЙКА СИ И ЛЪЖИТЕ НА СЕСТРА СИ ЗА ТОПРАК И
НЯМА ДА ИМА ОЧИ И КУРАЖА ДА СЕ ВИДИ С ФЕРАЙЕ....

# 145
Майдрийм,мисля си,че Ферайе няма скоро да прости,не толкова шамара,колкото тежките думи,
които и каза.Няма да иска  да го види.Даже,ако й се наложи да върне Топрак,виждайки че е тъжен
и пита за семейството си,тя ще замине с Перихан за Истанбул,без да иска да се срещне с никого.
До сега колкото пъти съм предполагала,че нещо ще се случи,се е случвало точно обратното.

# 146
Краси,неговата вина е голяма,той реагира много емоционално,преди да я изслуша и ми се
струва,че той ще търси начин да си я върне и ще направи първата стъпка.

# 147
Мисля си, че Ферайе и Яман дълго време няма да се видят. Но...както казва Жането, това, което сме предполагали, не се случва ... Ако Яман разбере нещо за номера на Сервет и Неджип непременно ще тръгне да я издирва. Но ако първо разбере за Топрак още повече ще се настрои...

# 148
  • В центъра на България
Зад кадър.

# 149
  • В центъра на България

Общи условия

Активация на акаунт