След "1001 нощи" - Приказката прелива в безкрайна песен 158 (17)

• 32 581
  • 725
  •   1
Отговори
# 150
  • В центъра на България

Последна редакция: вт, 11 яну 2011, 11:17 от bab4i

# 151
  • В центъра на България
Писането ми е във връзка с развитие в новата серия на Bitmeyen Şarki. Не смятата ли че сценаристите ще вмъкнат нов персонаж който да се яви душеприкашчик на Яман или пък на Ферайе, за да и помогне да се справи с проблемите които и предстоят.

# 152
  • София
bab4i ,БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА "СВЕЖИЯ ВЪЗДУХ" Joy Joy Joy

# 153
Писането ми е във връзка с развитие в новата серия на Bitmeyen Şarki. Не смятата ли че сценаристите ще вмъкнат нов персонаж който да се яви душеприкашчик на Яман или пък на Ферайе, за да и помогне да се справи с проблемите които и предстоят.

Напълно е възможно, bab4i! То и без това, отивайки в Истанбул, дори и Перихан да е с нея, Ферайе трябва да започне някъде работа, не е с материални възможности, за да си позволи лукса да стои вкъщи, а и тя няма да има свой дом, а ще бъде под наем предполагам. Все ще се появи някой в живота й. Колкото до Яман - дано да има такъв персонаж, но кашата в семейството му е толкова голяма и тепърва предстоят тайните да се разкриват...Всъщност мисля си, че на Ферайе й е трудно, но и на двете семейства им се стоварват страшни облаци...всичко ще лъсва постепенно. Ферайе е обвинена, че лъже, но тази тайна вече я знаят Захиде, Кевсер, като са толкова загрижени за Яман, защо не му казаха за Топрак. Значи Захиде е готова синът й да живее в лъжа, за да предпази себе си и Кевсер. Защото от спомените на Кевсер за осиновяването на Топрак стана ясно, че Захиде го е намерила, а и това нейно благосклонно поведение и съгласие към Ферайе излиза, че наистина има нещо около нея за намирането на Топрак.

# 154
  • София
ВИЖДАМ БЛИЗО ДО ЯМАН  МЪЖА С БЯЛАТА БРАДА ОТ ПАЗАРА,НО ЧАКАМ И НОВИТЕ ПЕРСОНАЖИ,ПАК ДА СЕ ПОЯВИ ХАСАН,ЗА МЕН МНОГО ДОБЪР АКТЬОР,МОЖЕ БИ ЩЕ СЕ ПОЯВИ И БИОЛОГИЧНИЯ БАЩА НА ТОПРАК....

# 155
ВИЖДАМ БЛИЗО ДО ЯМАН  МЪЖА С БЯЛАТА БРАДА ОТ ПАЗАРА,НО ЧАКАМ И НОВИТЕ ПЕРСОНАЖИ,ПАК ДА СЕ ПОЯВИ ХАСАН,ЗА МЕН МНОГО ДОБЪР АКТЬОР,МОЖЕ БИ ЩЕ СЕ ПОЯВИ И БИОЛОГИЧНИЯ БАЩА НА ТОПРАК....

Това вече определено ме натъжава, защото ще предизвика много тъга, а навярно и много проблеми не само на Ферайе, а и на Топрак. Но пък от друга страна - филмът ще бъде още по-интересен и заплетен. Тогава и Яман ще иска Топрак за тях, той също го обича.
Краси, но той Хасан аби е в Измир, а Ферайе заминава за Истанбул. Или искаш да кажеш, че е невъзможно да излезе от сценария и ще се появи в много неочакван момент. Зависи каква е била постановката на Сервет и Неджип, ако е нещо свързано с времето, когато Ферайе беше още Белгин Филиз. Вероятно Яман сам ще потърси Хасан, за да си изясни някои неща, като например дали Сервет и Ферайе са имали нещо общо, дали затова тя е отишла в Урла. Може пък точно от Хасан да блесне истината за Яман.

Последна редакция: вт, 11 яну 2011, 11:40 от Mydream

# 156
  • В центъра на България

Напълно е възможно, bab4i! То и без това, отивайки в Истанбул, дори и Перихан да е с нея, Ферайе трябва да започне някъде работа, не е с материални възможности, за да си позволи лукса да стои вкъщи, а и тя няма да има свой дом, а ще бъде под наем предполагам. Все ще се появи някой в живота й. Колкото до Яман - дано да има такъв персонаж, но кашата в семейството му е толкова голяма и тепърва предстоят тайните да се разкриват...Всъщност мисля си, че на Ферайе й е трудно, но и на двете семейства им се стоварват страшни облаци...всичко ще лъсва постепенно. Ферайе е обвинена, че лъже, но тази тайна вече я знаят Захиде, Кевсер, като са толкова загрижени за Яман, защо не му казаха за Топрак. Значи Захиде е готова синът й да живее в лъжа, за да предпази себе си и Кевсер. Защото от спомените на Кевсер за осиновяването на Топрак стана ясно, че Захиде го е намерила, а и това нейно благосклонно поведение и съгласие към Ферайе излиза, че наистина има нещо около нея за намирането на Топрак.
Съгласна съм с теб, но ще бъде трудно без нов персонаж. Колкото и добри актьори да са трудно ще  изразят всичко с мимики , без да разговарят с някого или освен да измислят , както и друг път се прави да си говорят на глас със себе си.

# 157
Бабчи,благодаря за прекрасните снимки! Hug Hug Hug
Момичета,с интерес чета постовете ви!  bouquet  bouquet

# 158

Съгласна съм с теб, но ще бъде трудно без нов персонаж. Колкото и добри актьори да са трудно ще  изразят всичко с мимики , без да разговарят с някого или освен да измислят , както и друг път се прави да си говорят на глас със себе си.

Бабчи, при всички случаи ще има нови герои. Друг град, друга обстановка, вероятно всеки ще започне някаква работа, или бизнес, Яман и Сервет са богати, нали и двете семейства ще се изселят.

# 159

Един прекрасен колаж на siyah lale    bouquet

# 160
  • В центъра на България
Струва ми се, че е още рано да се яви биологичният баща на Топрак. Все пак сме доста в началото от първи сезон, а и се очаква да има и втори., но знае ли човек какво ще предприемат новите сценаристи. Дано този път да са успели да изберат по-добри.

# 161
  • В центъра на България
Fresh13, страхотен колаж. Благодаря. Hug Hug Hug

# 162
  • В центъра на България
Бабчи, при всички случаи ще има нови герои. Друг град, друга обстановка, вероятно всеки ще започне някаква работа, или бизнес, Яман и Сервет са богати, нали и двете семейства ще се изселят.
Все пак съм повече от убедена, че семействата на Яман и Сервет, ще направят всичко възможно за
да я намерят и да и вгорчават живота. Като и да и създават препятствия, които постоянно да трябва да преодолява.

# 163
Спомням си, че Варна беше превела от профила на "Неджип" в туитър, някакви негови думи, подсказващи, че последно той се е прибрал от Урла. Това означава, че може би се изнасят първо Яман и Кевсер със Сервет, и ако Кадир е тръгнал заедно с тях, то Неджип остава без работа, т.е.заминават и те с Мелек. Много ми е интересно как ще са го направили. Сигурно ще стане в няколко епизода. Халит казва, че работят върху 3 и 4 епизод, т.е. долу-горе имат две серии напред готови още, когато върви поредния епизод.  Ако това важи по принцип, в края на 17 епизод  Ф. напуска Урла, значи фамилиите може до края на 19 да се "преселват".

# 164
  • София
Mydream ,МИСЛЯ СИ,ЧЕ ЯМАН ПЪРВОСИГНАЛНО ЩЕ ОТИДЕ ПРИ ХАСАН,ЗАЩОТО ЩЕ ИСКА ДА "ВИДИ" КЪДЕ ФЕРИ МУ Е ИЗНЕВЕРЯВАЛА И ТОГАВА ХАСАН ИЛИ ЩЕ СЕ ИЗПУСНЕ НАРОЧНО ПРЕД ЯМАН И ЩЕ МУ КАЖЕ,ЧЕ ФЕРИ Е ОТБЛЪСНАЛА  ПРЕДЛОЖЕНИЕТО НА СЕРВЕТ ЗА АПАРТАМЕНТА,А САМО Е ВЗЕЛА ПАРИ В ЗАЕМ ДА ДАДЕ НА ГАЛИП ДА ОТКРИЕ ДЕТЕТО И.ОТ ТУК ЯМАН ЩЕ РАЗБЕРЕ И ТОВА,ЧЕ КОГАТО СЕ Е ЗАПОЗНАЛ С ФЕРИ,ТЯ НЕ Е ЗНАЕЛА,ЧЕ Е ВУЙЧО НА ТОПРАК,Т.Е НЕ Е С НЕГО С А М О  ЗАРАДИ ДЕТЕТО ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт