След "1001 нощи" - Приказката прелива в безкрайна песен 158 (17)

• 32 604
  • 725
  •   1
Отговори
# 360
  • Plovdiv

Берг -   hahaha
и аз го харесвам всякак - и с костюм, и без костюм ..... Peace Joy Joy Joy

# 361
Мар Томова,колажът е прекрасен!    bouquet  bouquet  bouquet
Благодаря на теб и на  Светлето за линковете за новата серия!    bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: чт, 13 яну 2011, 08:39 от fresh13

# 362
# 363

Не мога да си легна без да зърна това .... #Crazy #Crazy #Crazy...и ето ...споделям го с вас ,момичета -кокичета  Hug Hug Hug Hug Hug
Светле,чудесна си! Hug Hug Hug
Сега вече-Лека нощ! Laughing Hug Hug

# 364
   13 Ocak 2011, Perşembe

Bana lütfen Süleyman'ı sormayın

'Bitmeyen Şarkı' dizisinin başrol oyuncusu Bergüzar Korel, oğlu Ali ile Akmerkez'de alışveriş yaptı. Korel, "Bana ne 'Muhteşem Yüzyıl'ı ne de Sultan Süleyman'ı sorun. O, eşim Halit'in işi" dedi.

# 365
Simooo   smile3501smile3525  love001 newsm51

Ali is so cute...
 smile3504  love001

# 366
Пост 364

Берг е била в Akmerkez с Али. Казала е на репортерите: "Не ме питайте нито за ВВ, нито за султан Сюлейман. Това е работа на съпруга ми Халит."

SIMO  bouquet

# 367
Добро утро!
Чудесно начало на деня! simo66,
   bouquet  bouquet
След снощните страсти -да започнем деня с едно ароматно кафе!

Варна,  Hug Hug Hug!
Хубав ден на всички! Hug Hug Hug

# 368
  • В центъра на България
Добро утро!  Hug Hug Hug

Simo,
 Hug  bouquet

Varna72 ,прекрасно начало за деня. Благодаря. Hug  bouquet

Mydream, благодаря за кафенцето.
 Hug   bouquet

# 369
Тук малко по-добре се вижда. Берг каква е засмяна. Една голяма сладурана и един мъничък сладур.

# 370
ДОБРО УТРО!
Хубав ден ви пожелавам! Hug Hug Hug
SIMO 66, THANK YOU!  bouquet  bouquet
Варна   Hug Hug
Mydream,кафето е чудесно! Hug
Бабчи   Hug

# 371
Варна, наистина са много сладки и двамата! Али изглежда много спокоен, косичката му е потъмняла. Hug
Бабчи, Фрешче,  Hug!

# 372
Добро утро и от мен!
Симо,Варна Hug
Майдрийм Hugза кафето.
Дари,Бабчи,Фреш Hug

# 373
Малко за настроенията в турския форум. (това е форум за различните сериали, не този на феновете на Халит и Берг)

Първото, което ми направи впечатление снощи, когато влязох след края на серията беше, че броят на протребителите онлайн е 130, миналата седмица- 210. Преобладаващото мнение за снощната серия може да се обобщи с коментарите: "Не беше лоша серия. Хубава серия", но няма суперлативи или някакво въодушлевение от видяното. Има хубави мнения за Халит, но не липсват и коментари, че не излъчвал достътъчно авторитет, не се държал като падишах. Има даже един коментар, че не говорел като Сюлейман- сякаш някой знае как е говорил султана, но естествено те за нищо на света не биха допуснали, че един могъщ държавник като Сюлейман, може да бъде такъв, даже и да е имал тънко като на момченце гласче, например. Няма особено развълнувани от сцените между Сюлейман и Хюрем. Даже повечето са писали, че са били прекалено много. Образът на Ибрахим се радва на определени симпатии. Не знам дали защото във форума има доста почитатели на актьора, виждам, че аватарът им е с негова снимка. Любопитно ми е какъв рейтинг ще има снощната серия. За мен, когато става дума за романтични и любовни сцени,  Халит няма равен на себе си и снощи го показа отново. Но иначе имах усещането, че в серията нещо куца, не мога да го формулирам още какво точно. Имах усещането за една повторяемост- сто пъти ни занимаваха с това, че Махидевран страда, сцените в харема еднотипни- влиза някой, започва да ги хока момичета, те търкат постоянно подовете. Жените и евнусите, които отговарят за робините от първа серия са с едни и същи реплики- пляскат с ръце, хайде, хайде, ставайте, по-бързо на работа. Сега нямам време да мисля какво точно не ми достигаше в снощната серия, но телеграфно казано- разнообразието на случки и диалози, тръпката, дори и репликите между Сюлейман и Хюрем бяха доста семпли и изтъркани.

Последна редакция: чт, 13 яну 2011, 09:08 от varna72

# 374
Варна, наистина са много сладки и двамата! Али изглежда много спокоен, косичката му е потъмняла. Hug
Бабчи, Фрешче,  Hug!

Скоро могат да го водят за първи път на бръснар. Между другото преди няколко седмици в един сайт имаше снимка на един техен певец с малкия му син в бръснарницата. Двамата седнали един до друг и едновременно ги подстригват. Спомних си, че имаше такава сцена с Онур и Каан в "1001". Да не би да е някаква традиция при тях бащите да водят за първи път синовете си на бръснар. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт