След "1001 нощи" - Приказката прелива в безкрайна песен 158 (17)

• 32 493
  • 725
  •   1
Отговори
# 615
Днес Халит "гледа" от страниците на нов български вестник-поне така ми казаха,че е нов-"Торнадо"!Много малко ми трябваше, за да видя що за издание  е !
Заглавието е "Сериал за турското робство шокира Европа",а отдолу продължават
.." и турците възмутени от бруталните и голи сцени,а българското културно министерство мълчи.."
Не мога сама да сканирам статията,но и да можех,определено не й е тук мястото!
Потресаващи глупости.."насилие,секс ,кървави сцени и голи наложници.."
Само ще допълня края на материала и ще спра.."Министерството на културата  не е реагирало до момента на турския сериал .Министър Рашидов е в деликатна ситуация,защото е етнически турчин.Вече две бълг. телевизии са поискали да купят правата на ВВ.Те били сигурни,че скандалите около кървавите сцени по нашите земи щели да вдигнат рейтинга до небесата.."
Откъде идва всичко това?!
Очевидно от някой добър "майстор "на късия разказ.
Как може да пишат,преди да са видели каквото и да е ..
За пореден път съм поразена.
От невежеството,от ограничеността,от желанието на всяка цена да търсиш сензация..

# 616
В този дух ... за сензацията...

Журналистите си набелязват жертвата и започват да я преследват...къде ходи, с кого спи, спи ли изобщо, какво яде, спагетите с кетчуп ли ги обича и дали е свалила 5 кг или 7, 5 кг, какъв е цветът на шала й, шапката й дали е карирана. Защо не коментират играта на Мерием? Няма значение какви ще са коментарите - нека има различни гледни точки - да напишат беше страхотна в този момент, тук има още какво да се желае, толкова й отиват роклите, независимо, че са различни от тогавашните или не й отиват, ...страхотен тандем са примерно с Халит или не са приятна екранна двойка...Да понапишат нещо за другите й роли, да се изтъкнат актьорските й качества и участия...Странни хора са това журналистите...

# 617
Наде,поздравления за колажа ти! Hug Hug
Чудесно се е получило!  bouquet

# 618

Ayın En Çok Reyting Alan Dizileri14.01.2011

1 Öyle Bir Geçer Zaman Ki -      KAND 20,7 | 46
2 Kurtlar Vadisi Pusu -                 ATV 17    | 38
3 Fatmagül'ün Suçu Ne? -         KAND 15,3 | 34,4
4 Muhteşem Yüzyıl -                SHOW 15,3 | 35,3
5 Hanımın Çiftliği -                     KAND 13,5 | 32,1
6 Aşk ve Ceza -                            ATV 12,6 | 28
7 Arka Sokaklar -                      KAND 12,4 | 27,9
8 Çocuklar Duymasın -                ATV 11,2 | 24,8
9 Yahşi Cazibe -                            ATV 9,6 | 22,9
10 Aşk Bir Hayal -                          ATV 8,7 | 20,4

Здравейте момичета!Може ли да кажете дали този рейтинг се отнася само до филми или се включват и други продукции?

http://www.diziteyze.com/?dizi=bitmeyensarki

# 619
Мерием казва,че баща й е турчин.Тя е с много интересна физиономия -очи,коса,каква ли е по националност майка й.
Замислих се върху думите й,че живота й преминава на снимачната площадка..
А колко ли е тежко,когато имаш и семейство,и малки деца-нямаш време за нищо.Ако снимаш на друго място,не ги виждаш с дни .Два-три месеца ваканция  през лятото и отново пред камерата.
Но това е професията им...

# 620
Варна, много благодаря   love001 smile3525 newsm51

Фреш, не си купувай вестници  Peace Все пак става дума за журналисти!Това са ней-мизерните и подли хора (има и изключения, разбира се) Peace  #Cussing out Начела съм се на толкова простотии, че това не ме учудва. (Вестник Уикенд: 1стр. - Слави Трифонов има дете от любовницата си; 3стр. - С.Т е гей  Mr. Green)Жалко е само, че някои хора остават с грешно впечатление. Ние гледаме сериала и знаем, че това са абсолютни глупости, но другите ще останат заблудени. ooooh!

# 621

marman, това е класация на най-гледаните сериали за месеца, но не знам защо я правят сега , след като месецът не е приключил.

# 622
добра вечер, фреш не се коси за в-к торнадо. не си струва. тези "уж" журналисти можеха поне да отделят 1 час  да гледат филма. не се хабете да похарчите 1 лев дори за тази хартия.

# 623

marman, това е класация на най-гледаните сериали за месеца, но не знам защо я правят сега , след като месецът не е приключил.

Много благодаря, Варна!  bouquet

# 624
добра вечер, фреш не се коси за в-к торнадо. не си струва. тези "уж" журналисти можеха поне да отделят 1 час  да гледат филма. не се хабете да похарчите 1 лев дори за тази хартия.
Gerka    bouquet
Няма и да го направя втори път!
Аз още като видях страниците-над 80 на брой трябваше да се усетя,но както и да е..
Дари  Hug

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 19:38 от fresh13

# 625
Muhteşem Yüzyıl - 3.Bölüm - Fragman 1
http://www.youtube.com/watch?v=EIgeC7Jflg4

Много страшна сцена!

Наложи се да сменя линка, защото другия го блокираха.

Последна редакция: сб, 15 яну 2011, 06:45 от marman

# 626
Marman, като фенка на криминалните сериали признавам - това с главата си беше гадничко  Sick

# 627

марман, благодаря за видеото. Видяхте ли бялата чалма на Халит? Много фешън Joy

# 628
Muhteşem Yüzyıl - 3.Bölüm - Fragman 1
http://www.youtube.com/watch?v=R5QPU2i2arg

Много страшна сцена!

Това е главата на пратеника на Сюлейман при унгарския крал. В резюмето пишеше, че след изтезания го убиват и изпращат "подарък" в Топкапъ,  при отварянето на който всички са потресени.

# 629
marman      bouquet
Значи това е "подаръка" от маджарите! ooooh!
Варна,сега ти видях поста-благодаря!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт