Токуда Болница - София - 8 тема

• 52 570
  • 720
  •   1
Отговори
# 660
  • в 1001-та нощ
 Embarassed Blush Heart Eyes

мен нямаше кой да ме съветва и помага и сама съм си ровила, а знам стресът какъв е

затова когато мога и както мога "помагам"   Hug

# 661
  • София
Благодаря ви! Супер сте!
 А а.л.е.н.а винаги с такова търпение се отнася към всичките ни запитвания и винаги така бързо реагира HugБезкрайно ти се възхищавам!

Присъединявам се към това мнение. Супер сиa.l.e.n.a!  Hug

# 662
  • в 1001-та нощ
 Blush Embarassed  bouquet bowuu Peace Wink Heart Eyes

# 663
Момичета, може ли да ми препоръчате мамолог в токуда за профилактичен преглед?

# 664
Момичета, може ли да ми препоръчате мамолог в токуда за профилактичен преглед?
За мамологичен преглед записваш час при хирург. Ако си с направление, трябва също да е за хирург, личните лекари често бъркат и дават талон за мамография, който съответно за първоначален преглед не ти върши работа. Ходих скоро, но за съжаление не помня име.

# 665
За мамолог в "Токуда"-аз ходих при Александров,доволна съм.

# 666
dobra, ейприл3, благодаря Ви!

# 667
  • София, Лагера
Момичета, моля за помощ! Моя приятелка си е правила БХС (не в Токуда) и риска за Синдром на Даун й е 1:25. Сега трябва да си прави амниоцентеза.
Знаете ли в Токуда колко струва амниоцентезата, какъв е реда за процедурата и най-важното - дали може да стане в най-кратки срокове. Защото ако резултатите са лоши...  Rolling Eyes е добре да се действа веднага.
Благодаря предварително!

# 668
Мисля,че в Токуда не правят амнио.

На  моя близка японка й се наложи да направи през декември и понеже няма възможност в Токуда , отиде в АГ.
Аз също там я правих. Атмосферата е доста потискаща , но важно е да се свърши работа.

# 669
Здравейте,

Има ли някоя мама, раждала при д-р Стомнароска или поне да има позната такава?

Не можах да намеря никакво инфо за раждане при нея...
Аз бях при д-р Лазарова, но тъй като пренасям вече 3 дни и я изпуснах. Тя ме пренасочи към тази докторка, но аз съм леко притеснена, защото не я познавам и нямам никоя позната раждала при нея.

Сега се оказа, че д-р Стомнароска отсъства по празниците и ще се върне чак на 08.03. Ако не съм родила до тогава ще ме приеме вечерта на 08.03, но това са си 11 дни преносване. Sad
Каза ми, че ако искам да ми го предизвикат по-рано, няма проблеми да ида, когато пожелая(засега съм с 2 см разкритие, но нямам контракции)-
за почивните дни ме е прехвърлила към д-р Попова.

Някой има ли информация за раждане при д-р Попова?

Не знам вече какво да правя, прехвърлят ме към 3-ти доктор за 1 седмица..

# 670
  • София, Лагера
Мисля,че в Токуда не правят амнио.

На  моя близка японка й се наложи да направи през декември и понеже няма възможност в Токуда , отиде в АГ.
Аз също там я правих. Атмосферата е доста потискаща , но важно е да се свърши работа.
Благодаря ти!  Hug

# 671
  • в 1001-та нощ
Petyaaa , д-р Попова е изключителен професионалист - справи се безупречно с моето много трудно раждане  Peace

Стискам палци  Hug  bouquet

# 672
.....за почивните дни ме е прехвърлила към д-р Попова.

Някой има ли информация за раждане при д-р Попова?

Не знам вече какво да правя, прехвърлят ме към 3-ти доктор за 1 седмица..
Едното момиче в моята стая роди при Попова докато чакаше "избрания" си гинеколог да дойде. Беше изключително доволна и щастлива, че така се е получило. Успех  Hug

# 673
Petyaaa , д-р Попова е изключителен професионалист - справи се безупречно с моето много трудно раждане  Peace

Стискам палци  Hug  bouquet

dobra,a.l.e.n.a: Много благодаря!  Hug

Последна редакция: чт, 03 мар 2011, 16:43 от Petyaaa

# 674
Момичетата със секцио искам да попитам как става "шиенето",това което аз знам е че се шие само матката, а кожата от горе се лепи, но така ли е  newsm78 И да ви попитам д-р Фурнаджиева каза, че ще съм с епидурална, а не спинална има ли някоя раждала секцио така и ако "ДА" може ли да сподели какво е усещането  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт