Отговори
# 615
  • Пловдив
Дами, заемам се пак да сложа снимчици на 1ва страничка, че пощатата ми пълна ooooh! Embarassed
И пак да кажа, че имам две снимки (на Моника, родена на 23.09 и на Александрина, родена на 17.09), които не знам от кой са ми изпратени... Моля мамите, които разпознаят принцеските си, да ми пратят по още един мейл, но този път, ако може да съдържа, освен снимка, името на бебката и датата и на раждане, и ника им тук Wink

Извинявам се на тези, които чак сега слагам снимчиците   bouquet

# 616
Мили момичета, бонбоните, тортата и пиенето са от нас. Почерпете се за здравето на моето детенце. Днес прави половин годинка!

Ще се опитам да ви изчета и да се включа по-късно.

# 617
gala.  - намерих ти бяло панталонче, но е пролетно, не е джинсово обаче

хау мач ?

ние днес излязохме в 1ч. и се прибрахме преди малко  #Crazy . изкарах бебка за първи път с летния вариант на количката -божеее,туй чаве немигна 3 часа. и като заспа та до сега . милата не беше яла от 12 до 6:30 и се събуди озверяла  Mr. Green
ходих на коламаска и сега тръпна в очакване дали ще стане нещо,че последния път яко си изпатих.

за напред ще е все така-при хубаво време всички са на вън.при лошо само аз и кучетата

# 618
Ние сефте от месеци си останахме у дома
адската мъгла днес в Бургаско и не се вдигна цял ден

Димитър яде днес тиквички с картофи  Embarassed
боже как ги хапват тези ужасии не знам...

# 619
  • София
Дами, заемам се пак да сложа снимчици на 1ва страничка, че пощатата ми пълна ooooh! Embarassed

За тези, които имат снимка на първа страница на своите бебнца да попитам - може ли да се "актуализират"? (Аз пак неразбрала)

# 620
Деси, да ти е живо и здраво малкото /вече голямо/ момче!!!  Simple Smile

От доста време се каня да ти кажа, че ако на Ванко му трябва дуетна партньорка,
може да ни се обадите. Яна и тя много е задобряла в песните.
Нейните "участия" са към 03.30  - 04.30 ч.  Laughing

Честит празник и на всички останали дечица!   bouquet

# 621
Деска, честито на малкия Ванко   bouquet - да ти е жив и здрав

Раличкеееееее,ще те смачкам с тия бели чехли и черни чорапи  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 622
Мами ние бяхме на ДК и ни сложиха последните 2-ки ваксини-сега ни предстои отново тежка вечер  Cry
Моя Ади зле ги понася и винаги вдига над 38.5 Т  Sad
Нашата педи кар ада захранвам с каши,защото сме били на АМ?
Кажете според вас каква е логиката? Аз искам да започна с пюренца  newsm78

# 623
Aila, мислих мислих, и реших да държа фронта без манждички (освен моето производство ) докогато мога да устискам. Понееее 5 навършени месеца се надявам да направим, но мисля, че най-важното е детето да показва някаква готовност. Пък тя си ми е още бебче. Ще папкам круши до.........!  smile3550 Май лекарите много набързо и твърде радикално решават дребните казуси, ама една майка може да се побърка и от дреболийка. На позната, която ходи при същата педатърка, детето й почнало да повръща от пюренцето в 4-я месец (по съвет на педи). Това наклони везните в полза на изчакването.

PS Сега дребосъчката е на 4м и 4 дни

# 624
  • Пловдив
за напред ще е все така-при хубаво време всички са на вън.при лошо само аз и кучетата
ааа, не си права... Докато не ми мине и тоз семестър, в хубавото време и аз ще вися тук Mr. Green

ivcho81, може, може Simple Smile Само пращай пак цялото инфо, че пощата ми е заприличала на тинейджърска стая и за да открия нещо там си е половин шестица от тотото Laughing

Мъжа отиде на банкет, дребния заспа, а аз седя и се чудя какво да правя newsm78

# 625
Aila, мислих мислих, и реших да държа фронта без манждички (освен моето производство ) докогато мога да устискам. Понееее 5 навършени месеца се надявам да направим, но мисля, че най-важното е детето да показва някаква готовност. Пък тя си ми е още бебче. Ще папкам круши до.........!  smile3550 Май лекарите много набързо и твърде радикално решават дребните казуси, ама една майка може да се побърка и от дреболийка. На позната, която ходи при същата педатърка, детето й почнало да повръща от пюренцето в 4-я месец (по съвет на педи). Това наклони везните в полза на изчакването.

защо не дадеш биогайа.
бебка няммаа проблем с ходенето,но и купих и и давам ,че и аз пия даже и резултата е повече от задоволителен  Mr. Green

# 626
  • София
  Да определено още сте мънички и е хубаво да изчакаш. Биогаята е добра опция или някои други пробиотични капки.

Последна редакция: ср, 19 яну 2011, 20:14 от Aila

# 627
  • София
Aila, мислих мислих, и реших да държа фронта без манждички (освен моето производство ) докогато мога да устискам. Понееее 5 навършени месеца се надявам да направим, но мисля, че най-важното е детето да показва някаква готовност. Пък тя си ми е още бебче. Ще папкам круши до.........!  smile3550 Май лекарите много набързо и твърде радикално решават дребните казуси, ама една майка може да се побърка и от дреболийка. На позната, която ходи при същата педатърка, детето й почнало да повръща от пюренцето в 4-я месец (по съвет на педи). Това наклони везните в полза на изчакването.

защо не дадеш биогайа.
бебка няммаа проблем с ходенето,но и купих и и давам ,че и аз пия даже и резултата е повече от задоволителен  Mr. Green
Определено и аз съм за Био Гайата  Peace .

# 628
  • Пловдив
ще взема и аз да опитам, но за себе си, че имам много, много, много кошмарен стомах newsm78

# 629
Десинка, да ти е жив и здрав Ванко !!! Лелеее, половин годинка...кога се разхождахме бременни в парка, кога момчето стана на 6 месеца!   Hug

Не мога да си побера нещата в куфара.  #Cussing out На всичкото отгоре днес пак не минах без покупки за малката, а пък и за баща ѝ едни кецове и наистина не знам какво ще правя сега. И с тези 5 космонавта... ooooh! неам думи...

Вики, благодаря ти за отговора за Вигантола.  Hug Чудех се дали да купувам още вит. Д от тук или после направо Вигантол да взема.

Общи условия

Активация на акаунт