Отговори
# 255
Мале,като ви слушам как ги обличате,имам чувството,че моето живее на северния полюс.Аз я обличам с боди с дълъг ръкав,панталонче и блузка.Навън ако е - Т,слагам и чорапогащник+космонавт.Все ме страх да не ѝ е студено,но може би защото аз съм се изнежила,и ми е студено,не знам.

Майчета,бясна съм.В спалнята сме с вграден гардероб,отварям вчера и какво да гледам:половината стена в мухъл. #Cussing out #2gunfireСега го чистих с доместос,оставила съм отворено да се проветрява.За какво я слагах тази изолация и дограма Thinkingда ми мухлясва спалнята. TiredА интересноте е,че в детската няма никъде,пази Боже Praynig

# 256
Уфф и на нас ни се появи мухъл в спалнят,но и бебчо спи там. Опасно ли е? newsm78

# 257
Ми опасен е мухълът. Има един препарат SAVO, много е ефикасен, но мирише лошо и дълго не се отмирисва.

# 258
Мухала е много опасен  Naughty ,аз имам алергии към мухъл и влага,точно защото зад един гардероб в стаята и като малка е имало,но родителите ми го видяха когато бях вече на 12 год.Това се вдишва и вреди много на дихателните пътища!  Peace

# 259
Знам го този препарат използвала съм го като бях бременна,но след като напръскахме 4 дни не си бяхме вкъщи,защото мирише ужасно. А къде да ходя посред зима с това малко бебе Cry

А дали може от това да кашля? Бяхме на доктор да му чуят гърдичките, но е чист. а като,, е там само кашля  newsm78

# 260
Добро утро и от нас-честити месечинки на всички малки мишки  bouquet

За приспиването-вечер къпем се,ядем и я слагам в леглото с бибата,гася лампи и само телевизора работи,тя колко гледа в него,колко не и след 10-15 мин,след дълъг разговор със себе си заспива Grinning
За пръстите-повече играчки и каквото докопа е в устата й,пръсти по-малко,аз го отдавам на това,че когато се кърмехме аз бях изцяло с протектор,понеже тя така свикна и не е усещала гръд,а нали казват че пръстчетата напомнят на майчината гръд,но може и да се заблождавам Peace
За обличането-в нас е неповече от 23 градуса,защото тя нетърпи,в нас сме с боди потник,памучна блузка и някакво долнище,но не и ватирано.А навън когато е около 0 градуса чорапогащник,клинче някакво или дънки,пак блузка и космонавта,после в чувала и в количката.Предпочитам да я науча да не е навлечена,тъй-като ме е страх от претопляне,от изпотяване и пр. Ние от днес сме с летния кош на количката,ами то детето ми неможе да мръдне вече с зимния,та днес ще видим как ще е,даже ще повдигна на първа степен,та да може и тя да гледа Peace

Слънчев ден

# 261
Добро утро и от нас:)) Честити месечинки на всички:)))
За обличането-боди с дълъг ръкав, блузка и панталонче.За навън слагам космонавт, ако е -Т,ако е + само якенце.
Ние снощи имахме гости и си легнахме чак в 4, момата и тя с нас до 1 JoyМилата явно много се умори,защото се събуди чак в 9 Simple Smile Simple Smile
Диана само един път се е обръщала от корем на гръб,мисля че няма желание ,незнам да се притеснявам ли че не се обръща?

# 262
Знам го този препарат използвала съм го като бях бременна,но след като напръскахме 4 дни не си бяхме вкъщи,защото мирише ужасно. А къде да ходя посред зима с това малко бебе Cry

А дали може от това да кашля? Бяхме на доктор да му чуят гърдичките, но е чист. а като,, е там само кашля  newsm78
Да с двете ръце !Може да му дразни  Peace!Мисли нещо да я махаш тая мухъл!

# 263
  • Варна
Пфууу мухъл,  Sick, и аз днес това чистих. Съседите отгоре ни наводниха в банята и след ремонта почна да избива мухъл. От какво се получи незнам. Добре, че тавана е бял и чистя с белина. Идеално се почиства и бързо се отмирисва.

Честити месечинки на бебчовците!

# 264
  • Пловдив
Добро утро мами Simple Smile!
И двамата смучат и биби и ръчички.Биби, когато заспиват, ръчички, когато си играят и са будни.Не преча нито на едното, нито на другото!
Аз слагам Йоана в бънджито почти всеки ден ,но много за кратко-4 минути.Мен ме притеснява факта ,че е нисичка и не опират крачетата й в пода.
Да не те притеснява това.Вчера в къщи идва ортопед.Каза, че е рано да се диагностицира за тазобедрените ставички/защото всичко било още хрущял и не се е оформила става, а само ядрото и/, но че трябва редовно да се правят упражнията за тях.Така, дори да има луксация, тя изчезва.И това заболяване било на път да изчезне с тези гимнастики.На мен въпросът ми беше за бънджито, може ли да ги слагам вече.Той каза ДА, стига крачетата да не опират в земята.Защото савите не били готови още да поемат натоварването на тежестта на цялото тяло.Когато това станело, детето прохождало.Изказа се много против и проходилките, но мисля по-нататък,когато тръгнем да прохождаме да взема.Т.е. когато сме почти готови.
И последно, ние вече ядем пълна доза картофено пюре на обяд.МНОООГО им харесва и на двамата!Проблеми нямаме!
Хубав и слънчев ден на всички с приятни разходки Simple Smile!

# 265
  • София
Честита месечинка на всички празнуващи днес!

Аз слагам Йоана в бънджито почти всеки ден ,но много за кратко-4 минути.Мен ме притеснява факта ,че е нисичка и не опират крачетата й в пода.
Да не те притеснява това.Вчера в къщи идва ортопед.Каза, че е рано да се диагностицира за тазобедрените ставички/защото всичко било още хрущял и не се е оформила става, а само ядрото и/, но че трябва редовно да се правят упражнията за тях.Така, дори да има луксация, тя изчезва.И това заболяване било на път да изчезне с тези гимнастики.На мен въпросът ми беше за бънджито, може ли да ги слагам вече.Той каза ДА, стига крачетата да не опират в земята.Защото савите не били готови още да поемат натоварването на тежестта на цялото тяло.Когато това станело, детето прохождало.Изказа се много против и проходилките, но мисля по-нататък,когато тръгнем да прохождаме да взема.Т.е. когато сме почти готови.
Т.е. да дигна бънджито на още по-високо ?Защото тя с върха на пръстите докосва пода.

# 266
Здравейте и от нас Simple Smile. Вчера бяхме на консултация/ вече сме 7600 и 63см. 600 грама е наддал от преднич път. Много е доволна докторката, а аз още повече. Каза, че е време за пюрета Simple Smile.

Снощи направих първото пюре, по рецепта на докторката: картоф, морков, съвсем малко лук - добре сварено и пасирано с много малко масълце, съвсем малко сол и съвсем малко захар. Стана супер вкусно Simple Smile. Сега чакам мъника да се събуди и ще видим дали ще му хареса и на него Simple Smile. Иначе направих няколко дози и са в камерата. как се размразяват после? Има ли някаква по-специална технология?

За зеленчуковите каза, че може да ги правя аз, но плодовите по-добре купени да са. Те ще са след две седмици някъде, да свикнем със зеленчуците първо.

Относно лапането на ръце - яростно си ги яде и никакви шансове да спре..но щом му харесва, нека ги яде. Май зъбки го тормозят, защото след масаж на венците и се успокоява. И стана доста по-неспокоен. Буди се по два три пъти нощем, яде малко мляко, пие водичка...а аз ходя недоспала Simple Smile

За чорапките - ние никога нямаме чорапи на краката, винаги ги събува, ама слагам едни терлички с връзки, и тях по-трудно ги маха. А иначе редовно и ританките си събува.. но и тях вече ги слагам под бодито и така няма как да паднат Simple Smile.

За заспиването - Преди време ни подариха една люлка - градинска Simple Smile.. Той не я хареса тогава, но сега вече много му харесва и с малко люлеене заспива и вече денем само така го приспивам. Количката спря да му харесва. Може би и ние трябва да вадим лятната, но нямам чувал за нея.

Олеем толкова не съм писала никога Simple Smile. Айде стига и хубав ден Simple Smile

# 267
А в неделя тати-то ще ни монтира и бънджи Simple Smile И столче за хранене утре ще вземем, Да може на воля да с цапа с пюретата Simple Smile

# 268
aissa80, 3 различни зеленчука с масълце не е ли доста разнообразно за стартово пюренце. Най-вероятно ще си го хапне с кеф и няма да имате грам проблеми, но ако на нещо случайно реагира, просто няма да знаеш на кое от всичките. Сори, че пак се обаждам като черна станция, ама тези педиатърски похвати ме разбиват просто. Това в случай, че му е за пръв път, иначе ако вече си е захранен, не е проблем Simple Smile

У нас всички са болни, моля се само да си опазим бебето  ooooh!

# 269
и на мен не ми е работа ,ама няма земна сила ,която да ме накара да дам преди годинка сол,преди две годинки захар и за първо захранване 2 вида зеленчук , че и лук  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
не ги разбирам тези лекари

Илик, след поста ти вдигнах нивото на бънджито,ама тя сега реве  ooooh! иска си предишното ,че сега неможе да си подскача  newsm78

и при нас беше много тежка поредна нощ  Crazy Crazy Crazy- през 40 мин. се буди плаче,мрънка, и на края я взех при мен, но и там се продължи  Crazy. вече залитам от умора  Sad

Общи условия

Активация на акаунт