Отговори
# 240
  • София
*АДРЕНАЛИНКА* ,,сигурно става въпрос за претопляне.
Йоана я държа по чорапогащник вкъщи.От време на време да и сложа пола или туника  Laughing .

миличка не мисля ,че е от претопляне не е много топло в нас около 19-20 ,а вечерта става и по студеничко Sad(
А как я обличаш?На Йоанка също и се появи обривче по-гърдичките ,но съм на 100% убедена ,че я претоплих.Аз нали съм болна и ми е студено ,та снощи я бях понавлякла и милата така спа.

еми едно бодинце с дълъг ръкав и едно космонавче май така му се вика
аз горе-доло с подобно облекло я претоплих ,боди и  гащеризонче от горе ,но пък и сложих и термо чорапки  Mr. Green

# 241
Адреналинка, да си сменяла козметика, прах за пране,омекотител. или да си мазала с кортикостероиден крем или нещо друго по кожата ?

а нас много ни почнаха зъбите  ooooh! - саммо плаче,  и   дума не може да става да я оставя - само на ръце и понеже това истерясване започна от тази вечер в такива размери погледнах в устата и и се е подуло мнооого,ама не отпред а на местото на кучешките зъбки  newsm78 -така ли трябва да е подуто ?аз си мислех ,че отпред трябва да е  newsm78

# 242
  • Щастлива мама на 3 слънца
Адреналинка, да си сменяла козметика, прах за пране,омекотител. или да си мазала с кортикостероиден крем или нещо друго по кожата ?

а нас много ни почнаха зъбите  ooooh! - саммо плаче,  и   дума не може да става да я оставя - само на ръце и понеже това истерясване започна от тази вечер в такива размери погледнах в устата и и се е подуло мнооого,ама не отпред а на местото на кучешките зъбки  newsm78 -така ли трябва да е подуто ?аз си мислех ,че отпред трябва да е  newsm78

нищо по различно ,пера с ТЕо после в сушилнята и така сменях бодитата,сега гледам и на тила са мн червени ,утре ще отидем при педи да видим.
Вчера пих мялко 200мл прясно и ядох грис това е различното ,мазах малко мишничките със СУДОКРЕМ за подсичане,всеки път мажем със зехтин.ДАнеби нещо от млякото да е .ПУф незнам много съм притеснена какво става с дететто ми Sad(

# 243
аз горе-доло с подобно облекло я претоплих ,боди и  гащеризонче от горе ,но пък и сложих и термо чорапки  Mr. Green
Еми не мисля, че при температура 19-20 градуса са й много дрешките.  И Ема е така облечена, а пък няма обриви. newsm78
Яни, и Ема си смуче палеца и то умишлено с цел приспиване, даже е почнала да вика Ммм-Ммм и така се унася. Иначе, през останалото време си яде всички пръсти. Опитах се да я откажа да не го смуче, слагах ръкавички, дърпах й го, бутах биби....ама не ще говедото и не ще. Да се оправя тогава. Ти как си , оправяш ли се?
Нашата не си сваля сама чорапите, освен ако не ги изрита. А само по чорапогащник да я държа ми е смешна. И моя приятелка обличаше сина си в чорапогащник вкъщи като беше по-малък и беше като балетист- много смешен.
Ема си държи гризалките и ги ползва по предназначение. Много си играе на активната гимнастика, дърпа, клати,  дрънчи -голям шум пада. Иначе няма мераци за обръщане. Баща й онзи ден я подбутва нещо, ама файда никаква. Аз честно казано нямам и зор. Когато й дойде времето -тогава. С Део исках всичко да е по "план", ама сега както дойде.  Живи и здрави да са. Peace
talktoher честито ви чувалче, онова хубавото ли си поръча в крайна сметка? Със здраве да си го ползвате и лете и зиме. Wink Аз най-вероятно ще взема това, което Aila ми предложи. То е много хубаво, от естествена агнешка кожа и много топли. Много се радвам за което.
А за обирите, наистина Младост е голям квартал (с четирите му части), ама пак някак много ми дойде информацията 20 обира по едно и също време.  Днес излизах със свито сърце, като се прибера какво ще заваря....
Много писах, аде чао засега. Hug

# 244
Маша, абсолютно същата работа сме и ние с палеца. Пууу, много се ядосвам. Или цица или палец, хитруши са ни момите, не се залъгват с изкуственяци! А от вчера бухам като магаре, даже сега май и гласа ми пада. Пия чай по цял ден ама нещо гърлото си ме боли. Вчера спах в друга стая за първи път отделена от малката.  Confused Доста странно ми беше. Днес май пак ще съм в изолатора.  ooooh!
И като спомена активната гимнастика се сетих, моето мило момиченце тук си няма ни гимнастика ни чудо. Само едни дрънкалки...като си отидем кой знае какви игри ще настанат.

Гери, пуууу от тия моите болежки ти изпуснах сватбата  Wink

# 245

newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 246
Мамита я кажете каква температура поддържате в стаите на бебковците.Моя сладур нали все е в "движение" и му е топло,но на майка му.... Mr. Green Замръзват ми краката на едно място да стоя цял ден и си усилвам климатика на 24 градуса(в най-лошия слуай на 22-23)  Blush Blush Blush
Тази Т поддържаме денонощно,че Ади спи като вихрушка-никога не е завит  Crazy

# 247
И аз в къщи обличам малкия с бди с дълъг ръкав и едно панталонче и чорапки... Отнсно чрапките и аз не скучая- изритват се пстянно  Laughing На гимнастиката пада голяма игра много и се радва- дърпа бута смее се, абе забава....И разбира се т скоро взе да се обръща от гръб по коремче и милоо почва да пъшка забил главичката и се избутва  Crazy мног е смешен милия  hahaha
Иначе и на нас ка ни е скучно си смучем и палеца, а понякога и палеца и показалеца на веднъж  Laughing
А вечер заспива някъде към 11 и с никакво приспиване- слагам го в кошетката слагам чорапчета на ръцете (иначе почва да ги смуче и се разсейва и не може да заспи), давам бибата и го ставям. След около 5 мин е запал, и аз вече може да си допия чашата винце на спокойствие и аз лягам след него  Simple Smile  Mr. Green
Мале да в питам нещо.... Абе вчера си пиех аз едно мляко с банан и ягода- от тея на активия.... и както си пийвам и малкия ме гледа с големи очи като гладно циганче  hahaha Мъжа ми вика дай му малко да си опита... Дадох му аз малко с пръстчето мале как му хареса и като взе да ми дърпа ръката и иска още и му дадо хмалко от това мляко- мале много му хареса  Crazy Та се чудех има ли някакъв проблем, че съм му дала при положение че е изцяло на кърма  newsm78 Днес не съм забелязала никакви по различни реакции както в поведението така и по кожата... Вие как мислите?

# 248
  • София

newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Party  Party  Party  Party  Party
http://apps.facebook.com/four-weddings/?ref=bookmarks&count= … 22177892732236632|2.843C_aDyMLgj_2bHFLgp3Q__.3600.1294959600-1173879904|MF8T43bv4nzBGAK_cRor83fbfLA%22%2C%22sig%22%3A%22b424d74214e416a6c7c6ab48967bccc0%22}

# 249
Машонка,  мерси! Да, същото е. Само дето нещо не разбрах кое точно се използва за одеало  newsm78 newsm78 newsm78 ще го разуча аз утре. Ама те и двете са бая дебелички, дори и това дето казват, че било за лятото ....  Thinking аз лятно време не мисля да го моря вътре де, ама дори и за пролетта ми се струва малко дебеличко. По-скоро е сега бих използвала по-тънката част, когато е около 5-10 градуса.

Лека и спокойна нощ, че аз до преди 30 мин. приспивах бебо  Tired Tired Tired луд умора няма!!!

# 250
*АДРЕНАЛИНКА* ,,сигурно става въпрос за претопляне.
Йоана я държа по чорапогащник вкъщи.От време на време да и сложа пола или туника  Laughing .

миличка не мисля ,че е от претопляне не е много топло в нас около 19-20 ,а вечерта става и по студеничко Sad(
А как я обличаш?На Йоанка също и се появи обривче по-гърдичките ,но съм на 100% убедена ,че я претоплих.Аз нали съм болна и ми е студено ,та снощи я бях понавлякла и милата така спа.

аз горе-доло с подобно облекло я претоплих ,боди и  гащеризонче от горе ,но пък и сложих и термо чорапки  Mr. Green

hahaha hahaha
вие сте луди.. Димитър спи още с боди с къс ръкав и отгоре една тънича памучна блузка  Crazy
само по ританки без чорапи

# 251
  • Варна
Добро утро!

Дани вкъщи е облечен с боди с дълъг ръкав и гащеризонче, ако гащеризона е с дълъг ръкав - бодито е потник. Отгоре може и жилетка да сложа евентуално. За навън - с дрехите както е в къщи и обличане космонавта.
Тази нощ направо ме съсипа. От 22 до 06 само на цицата ми беше, иначе рев и чудо. По едно време сутринта се усещам как съм заспала с вдигната блуза и човека се самообслужва  Mr. Green и ми се хили доволно.
Иве, ако не се опъпчи или да има разстройство, значи нямате алергия към кравето мляко. Дани нямаше три месеца, когато брат му реши, че не го храня достатъчно и му напъха в устата лъжица кисело мляко и трохи от меденки  Joy.

# 252
Здравейте, момичета!

Честит празник на Виктория и Валерия, на Ясин и Арзу,
на Рая, Мартин, Адриан, Самуил, Денислав и Марина!
Бъдете живи, здрави и много щастливи!
 Hug

За обръщането - Яна от доста време се обръща - ама може само в една посока /от дясно на ляво/ и се получава нещо като "търкаляне". Като почне и няма спиране докато не стигне до някоя "преграда по пътя".
Тогава започва да вика нещо подобно на "ехоооо" - зов някой да я премести -  местя я и след това всичко се повтаря отново и отново и отново . . . няма спиране  Grinning

Яна вече е пристрастена към бибата - вади си я и си я слага сама в устата.
Яде си пръстите на ръцете, но все по-рядко и то само, защото си откри пръстите на КРАКАТА - е няма такава гледка - свита на кълбо и крака в устата - много е смешна  Grinning

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 10:30 от September 2010

# 253
Здравейте и от нас с Преси днес имам време да се включа   bouquet
За заспиването 3 месеца на ръце най-вече вечер заради коликите, но сега само в леглото и й пускам лампата.
Обърна се веднъж през ноща и веднъж през деня не е повтаряла,но вече съм нащрек!
Пръста лапа ръцете всичкооо.  #Crazy аз дърпам слагам биба ама не хваща я с ръчичка и пак я вади  newsm78, смятам да не я насилвам прави го , когато и се ака или иска да спи bowuu .
Ние натдадохме 780гр и 2см за -3-ч месец смятам,  newsm68 че сме супер, не вдигна температура ,но беше много кисела. Сега си сменя режима суче нощем на 2 часа не спя изморена съм вече,но няма да спирам с нощното хранене bombs, защото както нямах мляко сега преливам а  денем тя яде вече на 3-4 часа вместо на два.
Ние стоим с боди с къс ръкав и тънка пижамка, денем с боди с дълъг ръкав и гащеризон без ръкави , навън  това + космонавт 1stroller .

# 254
Честити 4-ти месечинки на Рая, Мартин, Адриан, Самуил, Денислав и Марина
и 5 на Ясин и Арзу

Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт