Отговори
# 300
Момичета, не се притеснявайте за обръщането. Много бебчета още не са започнали да се обръщат. Включително и ние.  Wink

# 301
Днес с Влади си направихме много хубава разходка, времето беше много хубаво и той почти през цялото време спинка.
Днес за първи път се обърна няколко пъти от корем по гръб  newsm44 newsm32
Обърна се три пъти и се измори. Преди няколко седмици се обърна веднъж по корем и до там беше обръщането до днес. Ще видим как ще продължи занапред.
Иначе се завърта като лежи ту на една страна ту на друга, но обръщането определено му е трудно все още.

# 302
Ама ти вече си я захранила, бе слънце  Hug
Хахахахха, значи мога да почвам и аз вече с лук, чесън и люти чушки.

# 303
Аз викам да ги почваме направо с шкембе чорба!  Mr. Green

Абе мацки, на Вики още леко и се лакатуши главата...как е при вас положението?  Confused

# 304
Мимсат,благодаря за отговора.Ака си на всяко хранене,пишка си.Така че всичко е наред.Ще ѝ кажа да увеличи времето на гърдите по 15 мин.

Дана,бързо оздравяване Hug

Ивайла и тя не се обръща още,само се извива на дъга.

И да се похваля,за 5 дни 1 кг надолу newsm44 newsm68Супер щастлива  съм.Бавно и славно вървя към целта,ама 25 кг как се свалят Embarassed Rolling Eyes

Аз викам да ги почваме направо с шкембе чорба!  Mr. Green

Съгласна,ама биричката да не забравим Whistling cheersАй наздраве!!!

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 22:23 от bubbast

# 305
Виктория прави нещо като мост.

# 306
  • София
Виктория прави нещо като мост.

Хихи, и Ема също. Обличането вече представлява истинска битка.

# 307
Абе мацки, на Вики още леко и се лакатуши главата...как е при вас положението?  Confused
А ,и Ема си клати главата, като онези кученца в колите дето си ги слагат някои. Много е смешна. Laughing
Еее, момичета, вече се гаврите с aissa80.  Naughty
Този, гадния вирус и ние го изкарахме между празниците. Направо ме скапа, НО свалих пък цяло кило. Поне файда имаше. На болните да оздравяват бързо.
Аз да се похваля, вече имам чувал за количка. Време е да махам зимния кош и детето да зяпа на воля.
Гери, познай, Ема като заспа в 15.30 в количката, се събуди чак към осем без нещо. Crazy, направо изумях.
Честита месечинка на всички бебенца!
Ема в момента прави мижави опити да се обърне на страни...

# 308
А ,и Ема си клати главата, като онези кученца в колите дето си ги слагат някои. Много е смешна. Laughing

Точно това имах предвид.  Grinning Абе тия двете нашите май по много неща си приличат.  Grinning

# 309

Точно това имах предвид.  Grinning Абе тия двете нашите май по много неща си приличат.  Grinning
Peace Нали.

# 310

Машонка,не с нея,а с лекарката ѝ.Съжалявам,че звучи така,но наистина лекарката NaughtyХайде масло-да,много лекари все още казват,но лук,а пък и трите наведнъж Rolling Eyes

# 311
  • София
ахъм  Naughty

Машонка
,и Йоанка си поспа ,но само до 17:30.

Йоана започна да реве от мерак да седне  Crazy .Прави няколко преси и почва да реве  #Crazy .Много ясно си личи ,че реве защото иска да седне  Crazy .Иначе се е научила да се подпира на лакти  Laughing ,но за обръщане и дума неможе да ства ,никакви мераци .

# 312
глупости  Naughty

bubbast -взе ми думите от устата  Peace

разбира се ,че не  Naughty с aissa80, а с лекарката  Crossing Arms

при нас е страшно - рев,киселеене,агресия,слюноотделяне,кошмар  ooooh! , а е едва началото  Sad

# 313
Не ми се мисли за тия зъби. Дупе да ни е яко !!! А моята както има най-ниския праг на търпимост тежки дни ме чакат. Хич не прилича на майка си.  Mr. Green

Добре де, а кога вече могат да седят полу-седнали? Не беше ли от четвъртия месец?   newsm78

# 314
Яничка, споко и нашия още не се е преобръщал. Върху леглото на меко не се върти много, но виж на повивалника #Crazy Памперса е голям зор докато го сложиш! Главичката му също се клатушка като омалее или не му е подпряно гръбчето. Полуседнало (облегнато) на една въглавница слагам за по 10 мин. на ден
Аз пък съм отслабнала с 2 кг. за три дни... Как е станал тоя фокус не знам, но определено се усеща - долнището на пижамата ми се свлича hahaha Само още 5 и ще съм във формата от преди да забременея.
Момичета, ако съдя по миналия месец сега трябваше да ми свърши МЦ. Той така и не дойде този месец, но пък гърдите ми днес са направо бомбастични... Та значи може все пак да има нещо вярно в онази приказка за обратната зависимост на цикъла и кърмата newsm78

Общи условия

Активация на акаунт