Отговори
# 465
  • София
Иска ми се да я виждам какви ги върши.

Гери, в такъв случай база нямам.
Сори за тъпия въпрос ,ама как го закрепяш ?Нещо не ми се връзва в представите ми  Blush .

# 466
  • Варна
Гери, самото столче е на постамент и се захваща с колана на седалката, ако е столче. Ако е кошница, пак с колана на седалката се обгръща и се застопорява.

# 467
Гери, самото столче е на постамент и се захваща с колана на седалката, ако е столче. Ако е кошница, пак с колана на седалката се обгръща и се застопорява.

Peace

# 468
Момичета, дъщеря ми е с пневмония. Стискайте палци да не стигнем до болница и да не се прехвърли на бебето.

# 469
  • София
Да де ,ама нещо не мога да си го представя как става по-посока на двизениетоо  Blush .Какво да се прави перхидрола не прощава  Crazy .

Дана ,скорошно и бързо оздравяване на каката ви  Hug !

# 470
  • Варна
Дана, дано бързо започне да се възстановява госпожицата  Hug и да се размине на малчо.

Гери, заповядай на гости и ще ти покажа  Mr. Green Все пак сме по-близо от Яничка в момента  Joy. Сега сериозно, моята има един чоп отзад през който прекарвам колана и го закопчавам, единия. Другия минава пред/през дръжката.

# 471
Гери, като се видим ще ти направя една демонстрация.  Grinning Със сигурност е безопасно, никога не бих си изложила детето на риск.

Дана, стискам палци !!!

# 472
  • Пловдив
Данна, бързо да се оправя каката и дано опазите Дани Praynig

За столето за кола - ние ползваме това от племенника - Чиполино. Малчо буквално се размазва в него и предвид това, че пътуваме мноооого, нямам намерение да експериментирам. Нашето е  0-13 и имаме време още за смяна, но се заглеждам вече, че сигурността е преди всичко.
Доколкото знам, Макси кози-тата са най-сигурни според ЕС... Имаше там някава класация според точки, та тези имаха най-много точки... Много са им паричките, но предвид това, че ще се ползва доста по-дълго време от първото, сконна съм да ги дам.
Монтирали сме столчето на задната седалка, диагонално на шофьорското място, по посока на движението.
И един въпрос, в този ред на мисли - когато не шофирате Вие, при бебето отзад ли се возите?!? Аз гледам да сядам отпред и малчо да свиква сам отзад, защото като ми се наложи да излизам сама с него, да не се чудя какво да правя, но ме обвиниха, че не трябвало да правя така newsm78

Имаше и нещо друго, ама блондинската ми душа пак си показа рогата Mr. Green

# 473
  • София
Ох, горкото ... Дана,стискам палци  Hug

# 474
Данна, дано се оправи малката без да стигате в болница. Hug
Мъниче, аз понякога се возя отзад, а друг път отпред. Део повръща докато се вози и затова се возя при него, но сега ми е въз тесничко при двамата и се ширя отпред.
Рали, имам непоносимост към миризмите на кремовете за лице (когато ми е на лицето). Та имаш ли идея дали се продава крем за лице без миризма? Знам, че си работила в аптека и затова се допитвам до теб.

# 475
Момичета, дъщеря ми е с пневмония. Стискайте палци да не стигнем до болница и да не се прехвърли на бебето.

Praynig Praynig Praynig Praynig

# 476
Дана,  Praynig Praynig Praynig

Яничка, е добре де,ама не му ли се клатушка главата така,като се спре  newsm78

оф,не ме разбирай погрешно,нито те упреквам,нито искам да те злепоставя.просто ровя въпроса,защото принципно и аз искам да я виждам какво прави,но определено ме е шубе да я возя на опаки. та ,ако е изпробвано безопасно, да я возя и аз така.

иначе ето какво ми хареса : http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0033D0H0E/ref=pd_lpo_k2_dp_s … K44Y4QJFP5KXX8MBS

да ви се оплача - днес изхвърлих една голяма купа със зелева салата и завързах торбичката и съм я сложила в хладилника вместо в кофата  ooooh!,мале туй като се разтекло ужас. до сега съм чистила ,като идиот .а иначе специално,заради това ходих да хвърлям кофата  hahaha

# 477

И един въпрос, в този ред на мисли - когато не шофирате Вие, при бебето отзад ли се возите?!? Аз гледам да сядам отпред и малчо да свиква сам отзад, защото като ми се наложи да излизам сама с него, да не се чудя какво да правя, но ме обвиниха, че не трябвало да правя така newsm78

Хах глупости.... аз също сядам отпред за да си свиква сам отзад!Пък и почти постоянно карам аз и сме само двамата, тъй че той е свикнал вече  Peace
Ама много интересно, в България позволено ли е да се возят бебета с лице по посока на движението, или на предната седалка????  newsm78 Тук е забранено! Апък ако искаш да виждаш какво става отзад продават (поне тук де) огледало което се монтира на седалка отзад което да гледа към бебето и съответно и ти да виждаш бебето в огледалото за обратно виждане.... (дано да съм го обяснила добре  Embarassed) Ще покажа  Wink Wink

А за по-големите столчета и аз мисля да поизчакам още, но като си копувам мисля да е на Maxi Cosi  Peace
Ами столчета за хранене какви ще копувате??Харесала съм няколко но искам да видя и вие какви сте избрали  Grinning
Дана оправяйте се бързо  Praynig
Гале голяма скица си  smile3532 smile3532 smile3532

# 478
ами честно казано мисля ,че и тук е забранено,ама то тук това не е от голямо значение  Peace.

Мъниче ,и аз се возя отпред, но ако многоооо плаче сядам отзад да я забавлявам.

ето това съм избрала

# 479

Общи условия

Активация на акаунт